Menu
WINKELWAGEN

Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks)

Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks)
Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks)
Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks)
Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks)
Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks)
€ 8,17
Excl. BTW: € 6,75
Products Sold: 59
Product Views: 2931
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

De Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks) zien uitermate geschikt voor de drukverlichting in spierknooppunten. De triggerpoint ballen hebben verschillende dichtheden, zodat op ieder lichaamsdeel de gewenste druk kan worden uitgeoefend.

Drie verschillende Triggerpoint ballen

De set bestaat uit drie verschillende triggerpoint ballen, namelijk: geel (zacht), rood (normaal) en zwart (hard). Massage met behulp van een triggerpointbal vermindert de opgebouwde spanning in de spieren. Door druk uit te oefenen wordt de spanning verminderd en zodoende wordt de pijn te verlicht. De Massageballen set worden vaak gebruikt voor spierknopen in voeten, handen, bilspieren, de bovenste delen van de rug, kuiten, IT-banden en hamstrings. 

Variëren in Triggerpointbal

Gevoelige knooppunten kunnen worden behandeld met de zachte triggerpointbal en minder gevoelige met de harde triggerpointbal. Ook kan er door de verschillende massageballen een opbouw worden gecreëerd qua intensiteit van de massage. Men start met de zachte triggerpointbal en na verloop van tijd zal de patiënt de harde massagebal kunnen verdragen, om zodoende optimale druk te kunnen geven op de spieren. De massageballen hebben een diameter van 5 cm en zijn gemaakt van TPR. Door het kleine formaat zijn de triggerpoint ballen een eenvoudig hulpmiddel om mee te nemen. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Door te trainen met een egelbal of massagebal kunt u uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren in uw vingers, handen en o..
€ 2,42
Excl. BTW:€ 2,00
ORCA naald staat voor Original Chinese Acupuncture Needle. De Chinese traditionele wijze in het maken van de acupunctuurnaalden verklaart de wereldwij..
€ 6,35
Excl. BTW:€ 5,25
De Hyperice Hypervolt 2 is een professioneel handmassage apparaat. De Hypervolt Massagegun is via Bluetooth aan te sluiten op de Hypersmart app, wel..
€ 319,95
Excl. BTW:€ 264,42
Blackroll Massagebal
-15 %
De Blackroll Massagebal is zowel als training- en massage tool geschikt om gespannen spieren te behandelen en verklevingen in de fascia te verwijder..
€ 8,51 € 9,98
Excl. BTW:€ 7,03
De Pure2Improve Foam Roller is een multifunctionele en zeer goedkope foam roller! Deze kleine foam roller kan worden ingezet voor onder andere sport..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18