Menu
WINKELWAGEN

Wondpleisters

Een wondpleister, in de volksmond gewoon pleister genoemd, wordt gebruikt om een klein wondje af te dekken.

Wondpleister

Het bestaat uit een strook kleefpleister aan beide zijden en in het midden een stukje (wond)gaas. Hoewel niet steriel verpakt, kan het probleemloos op kleine wonden worden gebruikt worden. De wondpleister is er in veel verschillende soorten en maten. Stukken van 1 meter tot rollen van 25 meter, per stuk verpakt en verschillende breedtes zijn verkrijgbaar. Ook zijn er varianten van de wondpleister speciaal voor mensen met een gevoelige huid. Gebruik in die gevallen de witte of hypo-allergene pleister.

Wondpleister kopen

Bij Fysiomaterialen.nl treft u een groot aantal verschillende varianten van de wondpleister. We hebben de rollen waar je zelf een stuk af kan knippen maar ook de eilandpleister (Leukomed) is een veel gebruikte wondpleister. In de horeca maken we gebruik van een ander soort wondpleister nl. de detecteerbare pleister. Deze blauwe pleister is voorzien van een stukje metaalfolie.

Wondpleister voor de vinger

We hebben 2 verschillende afmetingen van de pleister die speciaal gemaakt is voor de vinger. Door de lengte van 12 of 18 cm kun je deze gemakkelijk een aantal keren rond je vinger “slaan” waardoor de wondpleister goed blijft zitten.

Merk: Smith & Nephew Model: 19048
Leukostrip wondhechtstrips zijn vervaardigd van 100% polyamide voorzien van een hypo-allergene kleeflaag waarmee een vrijwel pijnloze wondsluiting mogelijk is. Het materiaal is elastisch en rekt mee bij eventueel ontstaan van zwelling. Leukostrip komt, nadat de zwelling is afgenomen, weer in haar oo..
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Model: 22114
Zakje met daarin 20 pleisterstrips van verschillende afmetingen...
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,79
Model: 22022
Deze wondpleister van het merk dermaphile heeft als afmeting 1 meter bij 6 cm. Het kleeft niet aan de wond en is goed luchtdoorlatend wat zorgt voor een snel herstel van de wond...
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Merk: Essity Model: 2372017
Leukomed wondpleisters zijn gemaakt op basis van het zachte en soepele nonwoven van Fixomull stretch. Het sterk absorberende wondkussen verkleeft niet aan de wond en laat deze daardoor rustig genezen. Het materiaal is lucht- en waterdampdoorlatend, waardoor de kans op verweken verminderd w..
€ 0,43
Excl. BTW:€ 0,39
Merk: Essity Model: 201822025
De Leukoplast Elastic Wondpleisters zijn waterafstotend, vuil werend en zijn gemaakt van ademend materiaal. Deze pleisters zijn met name zeer geschikt voor alle type kleine wondjes die zich bevinden op en rondom gewrichten en bewegende lichaamsdelen, omdat de pleisters zeer elastisch zijn ..
€ 4,31
Excl. BTW:€ 3,95
Merk: Essity Model: 221125
De Leukoplast Elastic Assorti strips zijn waterafstotend en vuilwerend en zijn gemaakt van ademend materiaal. Deze pleisters zijn met name zeer geschikt voor alle type kleine wondjes die zich bevinden op en rondom gewrichten, omdat de pleisters zeer elastisch zijn en een sterke kleefkracht bevatten...
€ 4,74
Excl. BTW:€ 4,35
Merk: Essity Model: 22075
Leukoplast Elastic Vingertoppleisters is een huidkleurige vingertop pleister die speciaal is ontwikkeld voor de vingertoppen. De pleister is bestendig en speciaal geschikt voor de verzorging van wonden die bloot staan aan vochtige dan wel vuile omgeving zoals het werken in de tuin. Ook onder deze om..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 12,80
Merk: Essity Model: 221129
Leukoplast Injectiepleisters Soft WhiteLeukoplast Injectiepleisters Soft White zijn injectiepleisters die uitermate geschikt zijn voor een gevoelige huid. De Injectiepleister zijn gemaakt van zacht vliesmateriaal. ProducteigenschappenDe Leukoplast Injectiepleisters zitten verpakt in een doosje van 5..
€ 16,30
Excl. BTW:€ 14,95
Merk: Essity Model: 2215
Leukoplast Softivel Pleisterspray is een soort wondpleister maar dan in een vloeibare vorm.Gebruik van de Leukoplast Softivel Pleisterspray:Leukoplast Softivel Pleisterspray is een transparant ademende flexibele laag en werkt als een soort tweede huid. Ideaal voor schaafwonden of andere won..
€ 8,83
Excl. BTW:€ 8,10
Merk: Essity Model: 2018221126
De Leukoplast Universal Strips zijn waterafstotend en vuilwerend, huidvriendelijk en zijn gemaakt van ademend materiaal. Deze pleister is geschikt voor alle type kleine wondjes en heeft een sterke kleefkracht. Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. De sterke kleefkrach..
€ 10,24
Excl. BTW:€ 9,39
Model: 221217
De vingerbob wit is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleisters. De vingerbob wit is uitgerold zo'n 20cm lang en is op maat knipbaar. De vingerbob wit is zowel per stuk als per 100 stuks verkrijgbaar. Daarnaast biedt Fys..
€ 0,44
Excl. BTW:€ 0,40
Model: 22172
De vingerpleisters zijn bedoeld om snijwondjes aan de vingers te verbinden. Het pleisters hebben een sterke kleefkracht. Het duurzame en ademende textielweefsel past zich makkelijk aan de bewegingen aan. De vingerpleisters dienen twee keer rond de vinger worden gewikkeld voor extra fixatie...
€ 11,94
Excl. BTW:€ 10,95
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 22035
Curaplast Sensitive is een wondpleister en heeft een wondkussen van non-woven materiaal afgedekt met een, niet met de wond verklevende, polyethyleenfilm. Het wondkussen is zacht, ventilerend en waterdamp doorlaatbaar. Curaplast Sensitive heeft een huidvriendelijk, oplosmiddel vrije polyacrylaat klee..
€ 4,09
Excl. BTW:€ 3,75
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 22113
Curaplast Sensitive Assorti zijn wondpleisters en bevatten een wondkussen van non-woven materiaal, afgedekt met een, niet met de wond verklevende, polyethyleenfilm. Het wondkussen is zacht, ventilerend en waterdamp doorlaatbaar. Curaplast Sensitive heeft een huidvriendelijk, oplosmiddel vrije polyac..
€ 5,07
Excl. BTW:€ 4,65
Merk: Salvequick Model: 2218
Wanneer een pleister uit deze Salvequick pleisterautomaat gehaald wordt, komt er op deze pleister een zelfklevend vlak vrij. De navullingen zijn in de dispenser opgesloten en kunnen alleen verwijderd worden met gebruik van de rode sleutel. Nieuw model; nu nog eenvoudiger pleisters verwijderen.Bij de..
€ 19,89
Excl. BTW:€ 18,25
Merk: Salvequick Model: 22183
Officiële sleutel voor het snel en gemakkelijk vervangen van pleistermapjes in de Salvequick pleisterdispenser. ..
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Merk: Salvequick Model: 2219
Salvequick plastic pleisters zijn waterafstotend.Elke navulling bevat 45 zelfklevende pleisters: 27 stuks 72 x 19 mm  16 stuks 72 x 25 mmIn dit navulpak zitten 6 navullingen met daarin 45 pleisters. Salvequick refill 6036 - plastic pleisters..
€ 29,43
Excl. BTW:€ 27,00
Merk: Salvequick Model: 2221
Salvequick geweven textielpleisters zijn duurzame pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud:24 pleisters met de afmeting: 72 x 19 mm  16 pleisters met de afmeting: 72 x 25 ..
€ 35,10
Excl. BTW:€ 32,20
Merk: Salvequick Model: 22202
De Salvequick lange vingerpleisters zijn duurzame pleisters van hoogwaardige kwaliteit. De elastische vingerpleisters zijn op allergieën getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Als u de pleister uit de navulling trekt, komt het kleefvlak automatisch vrij. Deze lange vingerpleisters van Salvequick k..
€ 34,34
Excl. BTW:€ 31,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 19