Menu
WINKELWAGEN

Handdoeken en Dispensers

Handdoekpapier

Het gebruik van papieren handdoekjes in sanitaire ruimten speelt een belangrijke rol voor hygiëne en gemak doordat ze makkelijk uit dispensers te trekken zijn en weg te gooien na gebruik. Maar ook in medische faciliteiten, scholen, restaurants en openbare gelegenheden biedt het een snelle en efficiënte oplossing voor het drogen en schoonmaken. In dit artikel gaan we dieper in op dit product en behandelen we de meest gestelde vragen over de producten.

Waarom papieren doekjes?

Hygiënisch

Het grote voordeel van papieren handdoekjes is dat het hygiënisch en is makkelijk te gebruiken. Bij elk gebruik wordt er een nieuw papiertje wordt gepakt uit een handdoekdispenser en wordt niet hergebruikt zoals een stoffen handdoek, waardoor de verspreiding van bacteriën wordt geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk in openbare ruimtes waar veel mensen komen zoals de horeca, het openbare toilet en keukens.

Gebruiksgemak

Een ander groot voordeel is het gebruiksgemak van de papieren handdoekjes, ze zijn makkelijk te pakken uit een handdoekdispenser en na gebruik gewoon weg te gooien in de prullenbak. Hierdoor zijn ze snel te gebruiken en ideaal in drukke gelegenheden. De papieren handdoeken bieden een hoog absorptievermogen waardoor het drogen gemakkelijk en snel gaat.

Milieuvriendelijke Opties

Hoewel handdoekpapier vaak wordt geassocieerd met wegwerpbaarheid, zijn er tegenwoordig ook milieuvriendelijke opties beschikbaar zoals Recyclebaar papier en papier met een duurzaam keurmerk. Die bieden een groenere alternatief voor traditioneel handdoekpapier, waardoor organisaties kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst met uitstekende kwaliteit.


Waar worden de papieren handdoekjes het meest gebruikt?

De papieren handdoekjes kunnen bij veel situaties worden gebruikt, maar ze worden het meest gebruikt bij:

Openbare Toiletten: Papieren handdoekjes zijn perfect in openbare toiletten waarbij hygiëne erg belangrijk is en de doekjes snel gebruikt kunnen worden. Voor een optimale hygiëne is het belangrijk dat de rollen worden opgeslagen in een gesloten dispenser kunnen bacteriën zich lastiger verspreiden.

Keukens: In restaurants en andere voedselverwerkende bedrijven biedt handdoekpapier een snelle en schone manier om oppervlakken af te vegen en handen te drogen.

Medische Faciliteiten: In ziekenhuizen en klinieken is hygiëne van het grootste belang. Handdoekpapier wordt gebruikt voor het droog maken van handen en reinigen van apparatuur.

1. Is handdoek papier milieuvriendelijk?

Ja, er zijn milieuvriendelijke opties beschikbaar, zoals gerecycled papier en papier met duurzame keurmerken. Deze opties verminderen de impact op het milieu en bieden nog steeds de hygiënische voordelen van handdoek papier.

2. Zijn er verschillende soorten papieren handdoekjes?

Ja, handdoek papiertjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kwaliteiten en merken, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Zo zijn er bijvoorbeeld grote rollen die meestal worden opgeslagen in een dispenser voor veel gebruik in drukke omgevingen, maar ook kleinere vouwhanddoeken voor meer gematigd gebruik. Bekenden merken van de papieren doekjes zijn euro products en Tork.

3. Hoe kan ik handdoek papier het beste opslaan?

Handdoek papier moet worden bewaard op een droge, schone plaats, bij voorkeur in een afgesloten dispenser om besmetting te voorkomen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de dispenser regelmatig wordt bijgevuld om een continue toegang tot schone handdoeken te garanderen.

Conclusie

De papieren handdoeken zijn een makkelijk hulpmiddel voor het drogen van de handen en het schoonmaken van viezigheid. Door dat ze hygiënische eigenschappen hebben, milieu vriendelijke opties bieden en het makkelijk te gebruiken is, zijn ze populair in openbare plekken en sanitaire voorzieningen. Door te kiezen voor handdoekpapier kunnen organisaties bijdragen aan een schonere en gezondere omgeving voor iedereen.

Model: 481758
Deze 2-laags papieren handdoekjes passen in bijna alle handdoekdispensers. Deze handdoekjes hebben een hoge absortiesnelheid en -vermogen. Indien uitgevouwen zijn deze handdoekjes 24*20,6cm. Wanneer ze opgevouwen zijn, is de rugbreedte 8,5 cm...
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Merk: Tork Model: 481761
De Tork Handoek Dispenser heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.De dispenser is gemaakt van hard kunstof en leverbaar in de kleur wit. Gemakkelijk bij te vullen en geschikt voor interfold M-vouw handdoeken.Afm..
€ 60,44
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Tork Model: 4817611
De Tork Handoek Dispenser heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.De dispenser is gemaakt van hard kunstof en leverbaar in de kleur wit. Gemakkelijk bij te vullen en geschikt voor interfold w-vouw handdoeken.Afm..
€ 56,69
Excl. BTW:€ 46,85
Model: 481757
Handdoekpapier Z-FoldDeze handdoeken zijn geschikt voor de Tork Handdoek Dispenser H3 en de Tork Handdoek Dispenser H3 MINI.Handdoeken zijn verpakt in een doos van 3.200 stuks, bestaande uit 20 bundels van 160 handdoekjes.Keurmerk: EU Ecolabel2 laags handdoekjesSinglefo..
€ 34,94
Excl. BTW:€ 28,88
Merk: Tork Model: 481756
Tork Papieren HanddoekDeze handdoeken zijn geschikt voor de Tork Handdoek Dispenser H3. Handdoeken zijn verpakt in een doos van 3.750 stuks, bestaande uit 15 bundels van 250 handdoekjesKeurmerk: EU Ecolabel2 laags handdoekjesSinglefolded gevouwenVelbreedte x Velleng..
€ 87,30
Excl. BTW:€ 72,15
Merk: Tork Model: 481762
De Tork Handdoek Dispenser heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.De Dispenser is gemaakt van hard kunststof en leverbaar in de kleur wit. Gemakkelijk bij te vullen en geschikt voor alle handdoeken C en Z..
€ 58,69
Excl. BTW:€ 48,50
Merk: Tork Model: 481763
De Tork Handdoek Dispenser heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.De Dispenser is gemaakt van hard kunststof en leverbaar in de kleur wit. Gemakkelijk bij te vullen en geschikt voor alle handdoeken C en Z..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Merk: Enmotion Model: 48171
De Enmotion Handdoekrol is een 2-laags rol die geschikt is om uw handen af te drogen na het handen wassen. De rol is 23 cm breed en heeft een lengte van 140 meter. Voor de bijpassende dispenser kunt u ook bij ons terecht. ..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Model: 48177
Een handige handdoek om tijdens een (sport)massage te gebruiken. De handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren...
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 9