Menu
WINKELWAGEN

Facecovers

Face Covers

Disposable facecovers zijn een goed hulpmiddel voor fysiotherapeuten, masseurs en iedereen die in bezit is van een massagetafel. Ze zorgen ervoor dat de omgeving hygiënisch en comfortabel is, en dat direct contact van het gezicht met de massagetafel wordt vermeden. In dit artikel gaan we verder in op waarom facecovers een goed hulpmiddel zijn. Hopelijk helpen wij u zo bij het kiezen van het juiste product.

Voordelen van het Gebruik van disposable Facecovers

Het gebruik van facecovers biedt een aantal voordelen zoals bescherming en comfort.

Bescherming

Face covers bieden een effectieve bescherming tegen verschillende externe elementen, waaronder ziektekiemen, allergenen, en afgevoerde stoffen uit het lichaam. Ze helpen de verspreiding van infectieziekten te voorkomen en dragen bij aan een gezondere leefomgeving.

Comfort

Door het non woven zachte absorberende papier voelen ze comfortabel aan. Door strenge kwaliteitseisen zitten er geen stoffen in die allergische reacties kunnen opwekken. De facecovers zijn over het algemeen voor eenmalig gebruik. Op onze webshop verkopen wij verschillende soorten zoals bijvoorbeeld met/zonder uitsparing en verschillende vormen.

Waarom Face Covers belangrijk Zijn

Face covers, ook wel bekend als gezichtsbedekkingen, zijn ontworpen om het gezicht te scheiden van de massagetafel en zo bescherming te bieden tegen externe elementen zoals bacteriën en virussen. Deze bacteriën en virussen komen voort uit zweet, talg en speeksel, van vorige patiënten. Door hier een face cover tussen te plaatsen wordt dit voorkomen.

  • Bescherming tegen ziektekiemen: Face covers helpen de verspreiding van ziektekiemen en virussen te verminderen, vooral in drukke omgevingen of tijdens seizoenen waarin verkoudheid en griep vaak voorkomen.

  • Bescherming tegen allergenen: Voor mensen met allergieën bieden face covers een effectieve barrière tegen pollen, stof en andere allergenen die irritatie kunnen veroorzaken.

Wat voor materiaal bestaan face covers?

Ze bestaan uit een non woven materiaal dat houdt in dat het materiaal niet gebreid of geweven is, het materiaal bestaat uit de stof polypropyleenen en heeft een versterkte kruisstructuur. Het materiaal is comfortabel en hygiënisch waardoor het voor de patiënt goed aanvoelt. Facecovers massagetafel doekjes die in de EU geproduceerd voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De goedkopere varianten worden niet in de EU geproduceerd en voldoen dus ook niet aan die kwaliteitseisen. De facecovers die buiten in de EU worden geproduceerd is de afwerking vele malen minder dan die binnen in de EU worden geproduceerd.

Conclusie

Facecovers worden gebruikt in fysiopraktijken, massagepraktijken, ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ze zorgen voor het behouden van de hygiëne en zorgen voor een stukje comfort. Ze bestaan uit een non woven materiaal dat gemaakt wordt in fabrieken. De facecovers zijn over het algemeen voor eenmalig gebruik zodat het niet ten koste gaat van de hygiëne. De facecovers worden op de hoofdsteun van een behandelbank of op massagetafels gelegd.


Model: 46164
Airlaid facecovers voor de massagestoel en massagetafel. De hoofdsteunhoesjes zijn voor eenmalig gebruik. De airlaid facecovers hebben de vorm van de hoofdsteun. Het materiaal is zacht, geeft geen allergische reacties en kriebelt niet. Door het zachte absorberende papier is dit zeer comfortabel..
€ 19,30
Excl. BTW:€ 15,95
Model: 201446162
De Cellulose Facecovers zijn beschermhoezen voor het gezichtskussen van een massagebank en een massagestoel. De Cellulose Facecovers zijn ook te gebruiken als beschermhoes over het neusgat van een massagetafel. De Cellulose Facecovers zijn eenvoudig, comfortabel en hygiënisch. Deze hoofdsteunhoesjes..
€ 21,66
Excl. BTW:€ 17,90
Model: 46168
De Facecovers Cellulose gesloten met uitsparing zijn rechthoekige facecovers die niet uitgesneden zijn aan de onderkant. In het midden bevindt zich echter wel een uitsparing om het gezicht in de plaatsen. Deze facecovers zijn uitermate geschikt voor de massagetafel. De Facecovers Cellulose gesloten ..
€ 19,49
Excl. BTW:€ 16,11
Model: 46167
Deze Hoofdsteunsteunhoesjes zijn voorgevormd en daarmee zeer geschikt voor het Gezichtskussen Skai Leder of andere vergelijkbare gezichtskussen met een gat aan de onderzijde. De Hoofdsteunhoesjes zijn gemaakt van cellulose, een zachte stof die geen allergische reacties geeft en niet kriebelt. De hoo..
€ 22,99
Excl. BTW:€ 19,00
Model: 46165
Deze Badstofhoes hoofdsteunhoesjes XXL (3 stuks) zijn wasbare hoofdsteunhoesjes. Door middel van het elastiek rondom en de twee klittenbandsluitingen aan de onderzijde van de badstofhoes hoofdsteunhoesjes, blijven de wasbare hoofdsteunhoesjes perfect zitten op de hoofdsteun. De wasbare hoofdste..
€ 44,71
Excl. BTW:€ 36,95
Model: 46166
De non-woven haarnetjes zijn voorzien van een elastieken rand voor de totale haarbedekking. De wegwerp haarnetjes zijn ook uitermate geschikt als goedkope oplossing voor over de hoofdsteun van uw massagetafel en massagestoel. De elastiek van de haarnetjes zorgt dan ook voor een goede pasvorm rond..
€ 13,25
Excl. BTW:€ 10,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 6