Menu
WINKELWAGEN

Neusbescherming

Neusbeschermer: Een hulpmiddel voor veiligheid tijdens een gebroken neus

Een gebroken neus is niet alleen pijnlijk maar kan ook grote gevolgen hebben in je dagelijks leven. Ben je gewend om in je dagelijks leven een potje te voetballen of andere sport te beoefenen dan is dat niet meer mogelijk omdat de kans op letsel te groot is als je neus gebroken is. Gelukkig is er een product uitgevonden die er voor zorgt dat je neusbescherming krijgt. In dit artikel krijg je meerdere specificaties over een neusbeschermer.

Het belang van neusbescherming

Neusbeschermers dienen als een soort helm voor je gezicht/hoofd. In situaties waar de neus zeer kwetsbaar, wanneer hij bijvoorbeeld gebroken is, is er veel risico dat hij nog meer beschadigd wordt. Neusbescherming kan daarom een goede oplossing zijn voor de onderstaande situaties.

  1. Sportblessures: Bij bal- en contactsporten is de neus zeer kwetsbaar voor verdere blessures. Zo kan je met balsporten als voetbal en volleybal al snel een bal op je gezicht krijgen waardoor de blessure alleen maar toeneemt. Ook bij contactsport zoals boksen en rugby kan het voorkomen dat je een tik op je neus krijgt en er nog langer uitligt.

  2. Medische ingrepen: Als je net geopereerd bent kan neusbescherming van pas komen om het verdere proces van genezing te verbeteren.

  3. Bescherming tegen stoten: Als je normaal over straat loopt bestaat er altijd een kans dat je ergens tegenaan loopt of plotseling struikelt waardoor je weer blootgesteld wordt aan schade aan je neus.

Hoe kies je de juiste neusbeschermer?

Wij verkopen op onze website maar één neusbeschermer, dit doen wij omdat wij vinden dat dit de enige goede neusbeschermer is. Een neusbeschermer wat veel wordt aangeboden is de morsa neusbeschermer. De morsa neusbeschermer is ook een stuk goedkoper dan die van ons alleen wij vinden dat wanneer u een product koopt voor bescherming van u neus dat dit wel fatsoenlijke producten moeten zijn.

Hoe kunt u onze neusbeschermer het beste opzetten?

Ons masker heet geen maten s/m/l maar het is een one size fits most. U krijgt bij dit masker 2 setjes met plakkertjes waardoor u zelf kunt bepalen hoe en waar u deze plakkertjes op plakt. Zitten uw jukbeenderen net op een andere plek dan kunt u gemakkelijk de plakkers ergens anders plaatsen waardoor u nog wel de juiste pasvorm hebt.

U zet de neusbeschermer op uw voorhoofd en zorg ervoor dat het masker goed gefixeerd zit. Dit kunt u doen met de verstelbare flexibele banden. Onze neusbeschermer is verder gemaakt van duurzaam materiaal en kan daardoor gemakkelijk een impact kan incasseren.

Veelgestelde vragen over neusbeschermers

1. Zijn neusbeschermers comfortabel om te dragen?

Tegenwoordig zijn neusbeschermer comfortabel te dragen. Je zicht wordt niet beperkt door het dragen van de beschermen en de producten zijn tegenwoordig allemaal van duurzaam materiaal waardoor je na een tijdje nauwelijks het gevoel hebt dat je een neusbeschermer draagt.

2. Kan ik een neusbeschermer dragen tijdens het sporten?

Ja, in de meeste gevallen wordt een neusbeschermer gedragen tijdens het sporten.

3. Hoe onderhoud ik mijn neusbeschermer?

Het onderhoud van een neusbeschermer is meestal eenvoudig. Reinig het regelmatig met milde zeep en water en laat het volledig drogen voordat je het weer gebruikt.

Conclusie

Een neusbeschermer is een belangrijk hulpmiddel om letsel te voorkomen, of het nu gaat om sportblessures, medische ingrepen of dagelijkse bescherming. Door de juiste neusbeschermer te kiezen en deze correct te gebruiken, kunnen mensen genieten van een verbeterde veiligheid en gemoedsrust. Voor meer informatie en advies over neusbeschermers, raadpleeg een medische professional of bezoek Fysiomaterialen.nl.

Merk: Mueller Model: 99110
Het masker stelt de gebruik in staat actief te blijven in de sport ondanks dat de gebruiker een blessure of letsel aan de neus heeft. De Neusbeschermer is gemaakt van schokbestendig, transparant kunststof.NeusbeschermingDeze neusbeschermer - neusbrace beschermt zonder zicht te verliezen..
€ 86,75
Excl. BTW:€ 79,59
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 1