Menu
WINKELWAGEN

Detecteerbare pleisters

Naast de gewone wondpleisters kunnen we ook detecteerbare pleisters leveren. Deze detecteerbare pleisters hebben we in verschillende afmetingen.

Detecteerbare pleisters

Detecteerbare pleisters zijn voorzien van een stukje metaalfolie. Dit deeltje is niet zichtbaar en voel je uiteraard niet op het moment dat je de pleister draagt. Dit stukje metaalfolie in de detecteerbare pleister zorgt ervoor dat de pleister gesignaleerd wordt door een metaaldetector. In de voedselverwerkende industrie is dit van essentieel belang om te voldoen aan alle strenge eisen m.b.t voedselveiligheid.

Blauwe detecteerbare pleisters

Door de blauwe kleur kunnen detecteerbare pleisters ook met het blote oog snel worden gevonden (gedetecteerd) tussen voedsel. De kleur blauw is bewust gekozen omdat er weinig tot geen blauw voedsel bestaat en deze kleur detecteerbare pleisters dus erg afwijkt van de kleuren die normaal zijn in de voedselverwerkende industrie.

Detecteerbare pleisters in de horeca

In de hygiënecode voor de horeca worden de regels omschreven waaraan je dient te voldoen als je werkzaam bent in de horeca. Een van deze regels is dat je bij het afdekken van een wond(je) detecteerbare pleisters dient te gebruiken. Dit betekent dat ook de medewerkers in de kantine van een bedrijf of vereniging deze detecteerbare pleisters dienen te gebruiken. Ook het afplakken van piercings dient met deze soort pleister te gebeuren.

Model: 5301
Assortimentzakje met diverse blauwe HACCP pleisters (zgn. detectiepleisters) in verschillende maten. Voldoet aan de eisen voor gebruik in horeca en levensmiddelenbedrijven. Door de blauwe kleur en een metalen stripje is de pleister door machines en op het oog makkelijk te detecteren...
€ 4,35
Excl. BTW:€ 3,99
Model: 5306
De pleisters zijn opvallend blauw van kleur. zodat deze beter opvallen tussen uw producten. In deze pleisters zit een aluminium stripje verwerkt. indien een van uw medewerkers een pleister verliest tussen uw producten. kan men deze eenvoudig weer opsporen door middel van een detectie-apparaat...
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Model: 5304
Detecteerbare vingerpleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektromagnetische detectoren, gehanteerd in de voedingsindustrie, opgespoord worden...
€ 10,85
Excl. BTW:€ 9,95
Model: 530921
De vingerbob HACCP Blauw is een buisvormig elastisch vingerverband dat geschikt is voor het verbinden van vingers en tenen zonder gebruik van pleisters. De vingerbob HACCP is uitgerold zo'n 20cm lang en is op maat knipbaar. De vingerbob HACCP is zowel per stuk als per 100 stuks verkrijgbaar.   ..
€ 0,55
Excl. BTW:€ 0,50
Model: 5310
Deze Vingertoppleisters HACCP Blauw (25 stuks) heeft een formaat van 50x45 mm. Detecteerbare vingertoppleistersHet zakje heeft een inhoud van 25 stuks. De blauwe detecteerbare vingertoppleisters hebben een aluminium strip onder het wondkussen, dat detectie mogelijk maakt. Vingertop pleisterDe v..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,71
Model: 53081
Detecteerbare wondpleister van 6cm breed en 1 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische det..
€ 3,00
Excl. BTW:€ 2,75
Model: 53070
Detecteerbare wondpleister van 6cm breed en 5 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detecto..
€ 48,51
Excl. BTW:€ 44,50
Model: 5307
Detecteerbare wondpleister van 6cm breed en 5 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detecto..
€ 11,06
Excl. BTW:€ 10,15
Model: 5308
Detectable wondpleister van 6cm breed en 5 meter lang op een rol. Detecteerbare pleisters zijn blauwe pleisters, die goed visueel traceerbaar zijn bij verlies en waarbij het wondkussen is voorzien van een stukje metaalfolie. Hierdoor kan de pleister door de meeste elektro-magnetische detectoren, geh..
€ 13,57
Excl. BTW:€ 12,45
Model: 5302
De detecteerbare wondpleisterstrips HACCP zijn opvallend blauw van kleur. zodat deze beter opvallen tussen uw producten. In deze pleisters zit een aluminium stripje verwerkt. indien een van uw medewerkers een pleister verliest tussen uw producten kan men deze eenvoudig weer opsporen door middel van ..
€ 8,56
Excl. BTW:€ 7,85
Merk: Salvequick Model: 22182
Wanneer een pleister uit deze Salvequick pleisterautomaat HACCP gehaald wordt, komt er op deze pleister een zelfklevend vlak vrij. De navullingen zijn in de dispenser opgesloten en kunnen alleen verwijderd worden met gebruik van de rode sleutel. Nieuw model; nu nog eenvoudiger pleisters verwijderen...
€ 32,43
Excl. BTW:€ 29,75
Merk: Salvequick Model: 22183
Officiële sleutel voor het snel en gemakkelijk vervangen van pleistermapjes in de Salvequick pleisterdispenser. ..
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Merk: Salvequick Model: 22201
Salvequick pleisters 6796 zijn blauwe (extra lange) detecteerbare pleisters. Deze pleisters zijn uiterst geschikt voor de voedselindustrie, vanwege zijn kleur en eigenschap. Voedsel is over het algemeen niet blauw van kleur, dus de pleister is makkelijk terug te vinden mocht het in het voedsel terec..
€ 53,96
Excl. BTW:€ 49,50
Merk: Salvequick Model: 2220
Salvequick pleisters 6735 zijn blauwe detecteerbare pleisters. Deze pleisters zijn uiterst geschikt voor de voedselindustrie, vanwege zijn kleur en eigenschap. Voedsel is over het algemeen niet blauw van kleur, dus de pleister is makkelijk terug te vinden mocht het in het voedsel terecht komen. Ook ..
€ 60,50
Excl. BTW:€ 55,50
Model: 48326
De HACCP vingercondooms van Detectaplast worden ook wel blauwe rubber vinger bobbies genoemd. Deze blauwe vingercondooms zijn latexvrij. Vingercondooms voorkomen besmetting van wonden aan uw vinger, maar ook besmettingen die door de wond overgegeven zouden worden. Door de blauwe kleur vallen de v..
€ 22,26
Excl. BTW:€ 18,40
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 15