Menu
WINKELWAGEN

Leerboeken

Leerboeken helpen u bij het studeren van een opleiding of cursus. Fysiomaterialen biedt u daarom de volgende leerboeken aan:

Leerboek de Rehaboom:

De revalidatieboom, kortweg de Rehaboom, is een unieke manier van revalideren die Toine van de Goolberg als conditie- en hersteltrainer in de (voetbal)sport met succes heeft geïntroduceerd. Dit boek slaat een brug tussen de (para)medische wereld en de technische staf van een sportclub.

Medical taping concept handboek:

In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma erin geslaagd een overzicht te geven van de verschillende technieken die deel uit maken van het Medical Taping Concept.

Uw cholesterol op peil:

Een doeltreffend programma om uw cholesterol te verminderen en problemen met het hart te voorkomen (met meer dan 160 recepten).

Als u opzoek bent naar een ander boek kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Model: 52066
Boek- De RehaboomDe revalidatieboom, kortweg de Rehaboom, is een unieke manier van revalideren die Toine van de Goolberg als conditie- en hersteltrainer in de (voetbal)sport met succes heeft geïntroduceerd. Dit boek slaat een brug tussen de (para)medische wereld en de technische staf van een..
€ 42,79
Excl. BTW:€ 39,26
Merk: CureTape Model: 52050
De auteur van dit boek is Sascha Seifert, ze is osteopaat, fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en lid van de ITA (International Taping Association) in Duitsland. Dit boek geeft het huidige inzicht in de fascia, het pijn- en microcirculatieprincipe van het lichaam en de anatomie van de huid, vormen d..
€ 49,94
Excl. BTW:€ 45,82
Merk: CureTape Model: 52051
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een overzicht te geven van de verschillende technieken die deel uit maken van het Medical Taping Concept.Na een heldere uitleg over de theoretische ach..
€ 50,90
Excl. BTW:€ 46,70
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3