Menu
WINKELWAGEN

Massage

Massage kan gegeven worden voor het behandelen van (lichamelijke) klachten of symptomen, maar ook ter ontspanning. In ons assortiment hebben we diverse massage materialen. Dit varieert van een fles massage olie tot een volwaardige massagetafel.

Masseren

U kunt voor vrijwel elk product bij ons terecht als u wilt gaan masseren. Bij het masseren komen verschillende dingen kijken. Zo leveren we verschillende apparaten en accessoires voor massages. Ook leveren wij producten om de massageruimte in te richten en de massagetafel te bedekken. Als u de massageruimte inricht, zou u misschien ook geïnteresseerd kunnen zijn in anatomie posters  of anatomische modellen.

Massage olie

Ook hebben we een uitgebreid aanbod in verschillende massage olie. De olie zorgt ervoor dat het masseren makkelijker en fijner gaat. We leveren verschillende merken olie, in verschillende soorten en maten.

Merk: Fasciq Model: 49141
BeschrijvingDeze cupping box bevat 14 cups met 10 verschillende diameters, daardoor is het een veelzijdige box. De cups zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen met een speciale grip. Je kan de box gebruiken voor een dagelijkse praktijk maar natuurlijk voor thuisgebruik.Inhoud van de boxFasciq Cuppin..
€ 90,75
Excl. BTW:€ 75,00
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 1