Menu
WINKELWAGEN

Wondhygiëne

Wondhygiëne is zeer belangrijk in het genezingsproces. De verschillende producten zorgen ervoor dat de wond beter en sneller kan genezen. 

Werking

Betadine zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en virussen snel en effectief worden gedood. Zo wordt de huid/wond gedesinfecteerd waardoor de wond snel kan herstellen. Ook OpSite Spray zorgt ervoor dat de wond geneest. Dit doet het door een laagje boven de wond te maken, waardoor er geen vuil in de wond kan geraken.

Model: 2013
Dit zacht en comfortabel 2Toms Second Skin hydrogel verband voelt zeer natuurlijk en fris aan. Deze Second Skin wordt gebruikt ter behandeling van blaren, schaaf- en brandwonden, snij-wonden en beeten. De 2nd Skin Dressing bevordert de wondgranulatie, vermindert de wondgeur en absorbeert het wondvoc..
€ 16,13
Excl. BTW:€ 14,80
Merk: Betadine Model: 39062
Betadine gaas is geïmpregneerd met betadinezalf. De zalf bevat 10% povidonjodium in een water oplosbare polyethyleenglycol zalfbasis. Na opbrengen van het Betadine gaas op de wond droogt de oplossing in en laat een laagje jodium met een langdurige kiemdodende werking achter. Betadine ..
€ 2,82
Excl. BTW:€ 2,59
Merk: Betadine Model: 3905
Betadine Oplossing is geschikt voor het uitspoelen en desinfecteren van kleine en ondiepe snij- of prikwonden. Het is de meest verkochte Betadine variant en onmisbaar in elk medicijnkastje. - Voorkomt en behandelt infecties van kleine en grote wonden - Verkleint zo de kans op littekens - Prikt niet ..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 6,38
Merk: Betadine Model: 3906
Betadine Zalf is de meest populaire desinfectiezalf binnen de medische wereld. De zalf is vetvrij en zorgt voor een zachte, ademende korst, die de wond beschermt. Allerlei verschillende wonden (schaafwonden, grote oppervlakkige wonden en brandwonden) kunnen met Betadine Zalf worden behandeld. De zal..
€ 7,52
Excl. BTW:€ 6,90
Merk: Smith & Nephew Model: 2510
OpSite Spray beschermt de wond tegen secundaire contaminatie van bacteriën en vloeistoffen. OpSite Spray is doorlaatbaar voor lucht en waterdamp, waardoor de wond en de omringende huid kunnen ademen en maceratie van de huid wordt voorkomen. Waterdicht De huid kan gewassen worden zonder dat de film o..
€ 11,94
Excl. BTW:€ 10,95
Model: 3913
Cutasept F DesinfectiesprayCutasept F is een kleurloos huiddesinfectiemiddel op propanolbasis met snel intredende werking en een breed werkingsspectrum. Het gebruiksklare Cutasept huiddesinfectiemiddel wordt gebruikt voor zowel preoperatieve huiddesinfectie als voor huiddesinfectie bij bloe..
€ 4,35
Excl. BTW:€ 3,99
Model: 39101
Dutiplast lotion ter ontsmetting van kleine wondjes...
€ 3,13
Excl. BTW:€ 2,59
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 7