Menu
WINKELWAGEN

Over Fysiomaterialen.nl

Medische artikelen

Fysiomaterialen.nl is onderdeel van Mediart-Judan Medical BV en is een professionele leverancier van medische artikelen voor fysiotherapeuten, sportverzorgers en bedrijven. Fysiomaterialen.nl heeft een compleet en breed assortiment aan medische artikelen. Onze collectie medische artikelen sluit daarom naadloos aan op fysiotherapie- en sportmassagepraktijken, maar ons aanbod bevat ook een breed scala aan medische artikelen voor de bedrijfshulpverlening bij bedrijven. 

Medische instrumenten

Fysiomaterialen.nl heeft een grote diversiteit aan medische instrumenten, zoals bloeddrukmeters en lichaamsvetmeters. Ook kleinere medische instrumenten zijn in onze collectie te vinden. U kunt hierbij denken aan verbandscharen, een reflexhamer en een goniometer. De meest gebruikte medische instrumenten binnen de fysiotherapie en sportverzorging zijn dus in ons assortiment te vinden.

Oefenmateriaal fysiotherapie

Fysiomaterialen.nl heeft een ruime keus oefenmateriaal geschikt voor de fysiotherapie, maar ook voor particulier gebruik. Materialen voor het verbeteren van coördinatie, fitness en balans vindt u in ons assortiment onder oefenmateriaal fysiotherapie. Bij coördinatie kunt u denken aan hordes en speedladders als oefenmateriaal fysiotherapie. Voor het verbeteren van de balans hebben we onder andere een balansmat en een trampoline als oefenmateriaal fysiotherapie.