Menu
WINKELWAGEN

Verzending

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling de volgende dag te bezorgen. Wanneer u op werkdagen voor 14:00 uur een bestelling plaatst, bent u in principe zeker dat de bestelling dezelfde dag wordt verzonden, behalve wanneer het artikel niet voorradig is. Mocht de levering langer dan twee dagen duren, krijgt u van ons een persoonlijk bericht.

Bezorging van een bestelling

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door PostNL. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden maandag tot en met vrijdag bezorgd door onze vervoerder. Hiervoor moet iemand op het afleveradres aanwezig zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst, worden standaard op maandag afgeleverd. Mocht u het pakket op zaterdag al willen ontvangen, kunt u dit plaatsen onder de opmerkingen bij het kiezen van de verzendmethode. Het pakket zal dan op zaterdag worden afgeleverd.

Afhalen van de bestelling

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. We hebben 1 locatie waar opgehaald kan worden en deze is gelegen aan de Oliemolen 13, 4671 HB te Dinteloord (Nederland). Deze optie kunt u aangeven bij het kiezen van de verzendmethode. Wanneer u uw bestelling komt afhalen, betaalt u vanzelfsprekend geen verzendkosten. 

Datum van bezorgen bepalen

U kunt zelf aangeven op welke dag u het pakket geleverd wilt hebben. U kunt uw gewenste afleverdatum plaatsen als opmerking bij uw bestelling. Alle dagen behalve de zon- en feestdagen zijn mogelijk als gewenste afleverdatum.

Verzendkosten

De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag inclusief BTW € 95,- of meer bedraagt, is binnen Nederland en België gratis. Is het totale bedrag van de bestelling lager dan € 95,- dan wordt een bedrag van € 5,95 inclusief BTW (€ 4,92 exclusief BTW) in rekening gebracht aan verzendkosten bij verzending naar een adres binnen Nederland. Is het totale bedrag van de bestelling lager dan € 95,- dan wordt een bedrag van € 7,50 inclusief BTW (€ 6,20 exclusief BTW) in rekening gebracht aan verzendkosten bij verzending naar een adres binnen België.

Track and Trace

Wanneer wij uw pakket aan onze vervoerder overdragen, ontvangt u een e-mail met daarin een Track and Trace code. Hiermee kunt u het pakket volgen op de site van de desbetreffende vervoerder.