Menu
WINKELWAGEN

Poetsrollen en Dispensers

Poetsrollen: Een essentieel hulpmiddel voor hygiëne in de fysiotherapiepraktijk

Voor iedere fysiotherapiepraktijk is schoonmaken van groots belang. Schone omstandigheden dragen bij aan de professionele uitstraling van de praktijk, maar zijn ook van belang voor de veiligheid en gezondheid van patiënten. Door bedrijven in de gezondheidstherapie wordt voor alledaagse poetstaken een groot assortiment aan poetspapier gebruikt. Een van de meest essentiële hulpmiddelen voor het schoonmaken van de praktijk zijn papieren poetsrollen. Het gebruiken van absorberend materialen als papieren handdoeken biedt dé manier om de werkplek schoon te houden.

Toepassingen van poetsrollen

Papieren poetsrollen zijn veelzijdige producten die een breed scala aan toepassingen hebben in de fysiotherapiepraktijk. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

  1. Reinigen van behandelbanken: Poetsrollen zijn ideaal voor het snel en effectief reinigen van behandelbanken tussen de behandelingen door. Het absorberend vermogen maakt het mogelijk om gemakkelijk vloeistoffen en vuil en bacteriën we te vegen, waardoor een schoon oppervlak wordt gegarandeerd voor elke nieuwe patiënt.

  2. Schoonmaken van apparatuur: Trainingsmatten, gewichten, handgrepen en andere producten kunnen snel worden gereinigd met behulp van papieren poetsdoeken. Dit helpt om de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te voorkomen, waardoor een veilige en gezonde omgeving wordt geboden voor zowel patiënten als therapeuten.

  3. Absorberen van vloeistoffen: Of het nu gaat om gemorst water tijdens een oefeningssessie of om het opnemen van overtollige massageoliën, poetspapier is uitstekend geschikt voor het absorberen van verschillende vloeistoffen, waardoor het onmisbaar is in elke fysiotherapiepraktijk.

  4. Handen afdrogen: Het gebruik van dispensers voor papier zorgt ervoor dat gasten één keer hun handen kunnen afdrogen. Een dispenser kan de uitgifte van het de poetsdoek verpakking met EU Ecolabel met gerecyclede vezels vereenvoudigen.

Voordelen van poetsrollen

Het gebruik van poetsrollen in de fysiotherapiepraktijk biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Hygiëne: Papieren handdoeken helpen bij het handhaven van een schone en hygiënische omgeving, waardoor de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën wordt verminderd.

  • Efficiëntie: Door hun absorberende en veelzijdige karakter zijn poetsrollen uiterst efficiënt in het reinigen van oppervlakken en het opnemen van vloeistoffen, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

  • Kostenbesparend: In vergelijking met traditionele reinigingsmethoden zijn poetsrollen vaak een kosteneffectieve oplossing voor het handhaven van reinheid in de praktijk.

1. Zijn poetsrollen milieuvriendelijk?

Ja, veel poetsrollen zijn gemaakt van gerecyclede vezels, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn voor praktijken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De poetsdoeken zijn voorzien van het EU Ecolabel, waarbij het materiaal dat toegepast is een verminderde impact heeft op het milieu.

2. Zijn er verschillende maten poetsrollen beschikbaar?

Ja, het grote assortiment aan poetsdoeken biedt verschillende soorten, maten en lengtes, zodat je de juiste optie kunt kiezen die past bij de behoeften van jouw praktijk. Waar het ene product zacht is, is het andere product verkrijgbaar met hogere sterkte. De artikelen zijn verkrijgbaar met een verschillende hoeveelheid lagen.

3. Zijn poetsrollen geschikt voor gebruik op gevoelige huid?

Ja, er zijn papieren poetsrollen verkrijgbaar die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op gevoelige huid, met zachtheid en comfort als prioriteit.

Conclusie

In elke fysiopraktijk is papier nodig als een onmisbaar hulpmiddel, waar netheid van cruciaal belang is. Met hun veelzijdigheid, efficiëntie en kostenbesparende voordelen bieden poetsrollen een eenvoudige en effectieve oplossing voor het handhaven van een schone en hygiënische omgeving. Kies in ons groot assortiment voor gerecyclede en milieuvriendelijke opties, zodat praktijken ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Wanneer een praktijk papier dispensers gebruikt, kan men op een verantwoorde manier vuil verwijderen en hun handen afdrogen.

Model: 48173
De Midi Poetsrol Zonder Koker heeft een breedte van 20 cm en een lengte van 280 meter. De Midi Poetsrol is geschikt voor de Tork M2 Dispenser. De bovenstaande prijs is per rol. In een doos zitten 6 rollen.De Midi Poetsrol Zonder Koker heeft de volgende eigenschappen:100% Ce..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Midi Poetsrol Zonder Koker (6 stuks)
-9 %
Model: 481731
De Midi Poetsrol Zonder Koker heeft een breedte van 20 cm en een lengte van 280 meter. De Midi Poetsrol is geschikt voor de Tork M2 Dispenser. De bovenstaande prijs is per doos van 6 stuks. De Midi Poetsrol Zonder Koker heeft de volgende eigenschappen:100% Cellulose Prima..
€ 32,50 € 35,72
Excl. BTW:€ 26,86
Merk: Tork Model: 481752
De Tork Papierdispenser M2 heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.·         Tork Elevation·         Makkelijk te vullen:..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Merk: Tork Model: 201448174
De Papierrollen van Tork zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen.Papierrol Tork Klein Enkellaags (M1)·         Enkellaags·         214 vellen·         Geschikt..
€ 10,83
Excl. BTW:€ 8,95
Model: 48172
De Mini Poetsrol Zonder Koker heeft een breedte van 20 cm en een lengte van 120 meter. De Mini Poetsrol is geschikt voor de Tork M1 Dispenser. De bovenstaande prijs is per rol. In een doos zitten 12 rollen.De Mini Poetsrol Zonder Koker heeft de volgende eigenschappen:100% Cellulose Prim..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Mini Poetsrol Zonder Koker (12 stuks)
-16 %
Model: 481721
De Mini Poetsrol Zonder Koker heeft een breedte van 20 cm en een lengte van 120 meter. De Mini Poetsrol is geschikt voor de Tork M1 Dispenser. De bovenstaande prijs is per doos van 12 stuks. De Mini Poetsrol Zonder Koker heeft de volgende eigenschappen:100% Cellulose Prima absorpti..
€ 39,95 € 47,34
Excl. BTW:€ 33,02
Merk: Tork Model: 481751
De Tork Papierdispenser M1 heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.·         Tork Elevation·         Makkelijk te vullen: snel..
€ 54,95
Excl. BTW:€ 45,41
Kimtech Tissues (280 stuks) Kimtech Tissues (280 stuks)
-30 %
Model: 4815
De Kimtech Science Tissues zijn gemaakt van pure cellulosevezels en zijn ideaal voor reinigingen in de gezondheidssector en laboratoria. De doekjes zijn pluisvrij en kunnen de fijnste deeltjes van kwetsbare oppervlakken verwijderen. Door het hoge absorptievermogen zijn de Kimtech Tissues prettig ..
€ 4,19 € 5,95
Excl. BTW:€ 3,46
Merk: Tork Model: 4817525
De Tork Papierdispenser M2 Metaal heeft een strak en functioneel design. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte.·         Tork Elevation·         Makkelijk te vulle..
€ 102,85
Excl. BTW:€ 85,00
Merk: Klinion Model: 48179
Wegwerp washandjes van non woven, flannellen materiaal. Voorzien van een gestikte naad. Kleur blauw/wit. Het washandje kan gebruikt worden voor het reinigen van het lichaam. De afmeting van de washandjes zijn 15x23cm. Verpakt per 50 stuks. ..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Model: 4817
Papieren zakdoekjes 4-laags, 15 pakken x 10 stuks. Sterke en zachte doekjes...
€ 1,45
Excl. BTW:€ 1,20
Merk: Tork Model: 48176
Tork Facial Tissues zijn zeer zachte gezichtsreinigingsdoekjes in een kartonnen dispenserdoos...
€ 3,01
Excl. BTW:€ 2,49
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 12