Menu
WINKELWAGEN

Massagetafels en Massagestoelen

De keuze van de juiste massagetafel is van essentieel belang voor elke masseur of therapeut. Voor zowel professionals als amateurs kan de juiste massagetafel een groot verschil maken in de kwaliteit van de behandeling en het comfort van de cliënt. 

Soorten Massagetafels:

Er is een ruime selectie aan massagetafels beschikbaar, met elk hun eigen voordelen en specifieke eigenschappen. Het is van belang dat de massagetafel perfect aansluit op de gebruikssituatie. Om ervoor te zorgen dat de massagetafel aan uw eisen voldoet zijn er verschillende populaire types:

Inklapbare massagetafel

Opklapbare massagetafels passen uitstekend bij de flexibiliteit en functionaliteit die benodigd is wanneer professionals op verschillende plekken werken. Zo is een lichtgewicht aluminium massagetafel ontworpen om zijn stevigheid niet te verliezen ondanks dat deze inklapbaar is. Inklapbare massagetafels zijn uitgerust met een stevig handvat, waardoor de behandeltafel eenvoudig te vervoeren is.

Vaste Massagetafels

Vaste massagetafels zijn stabieler en robuuster dan inklapbare massagetafels. Vaste massagetafels zijn geschikt voor professioneel gebruik waar de massagetafel niet verplaatst hoeft te worden. Doorgaans bieden deze behandeltafels meer comfort en zijn deze massagetafels voorzien van meer functies voor een optimaal gebruiksgemak. Zo zijn deze behandeltafels van de hoogste kwaliteit geschikt voor zwaardere massages.

Elektrische Massagetafels

Elektrische massagetafels zijn gemakkelijk in gebruik en bieden maximaal comfort. Deze behandeltafels zijn met de druk van een knop te verstellen, waardoor de ideale werkhoogte voor de professionele masseur bereikt is. Voor een fysiotherapeut of in een massagepraktijk is een elektrische massagetafel ideaal voor het intensieve gebruik. Professionele masseurs in een praktijk hechten waarde aan een goede werkhoogte van een massagetafel.

Hoe maak je de keuze voor een Massagetafel?

De keuze van de perfecte massagetafel is gebaseerd op verschillende voorkeuren en wensen. Hieronder staan enkele punten om rekening mee te houden voor uw selectie voor de gewenste massagetafel.

Comfort en Ondersteuning

Het ligcomfort van de cliënt is van essentieel belang voor de optimale ontspanning en behoeften van de cliënt. Kies voor een behandeltafel uitgerust met extra zacht en hoge kwaliteit comfortabele bekleding op uw massagetafel voor optimaal comfort voor uw cliënt.

Draagvermogen

Het is van belang dat de massagetafel het gewicht van uw cliënten kan dragen. De meeste tafels ondersteunen een gewicht van 200 á 300 kg, wat voor de meeste toepassingen voldoende is. Er zijn ook massagetafels ontworpen voor gewichten zwaarder dan dat.

Verstelbaarheid

Voor een professionele masseur kan efficiëntie en gemak van de massagetafel van belang zijn. De functionaliteit en het gemak van een behandeltafel van hoge kwaliteit zijn grote behoeften voor de masseur en de cliënt.

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over het assortiment massagetafels, om u te helpen een weloverwogen keuzen tussen de producten te maken.

Wat is de Beste Hoogte voor een Massagetafel?

De ideale hoogte van een massagetafel hangt af van de lengte van de therapeut en de specifieke behandelingen die worden uitgevoerd. De in hoogte verstelbare tafels zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen tussen de 60 en 80 cm.

Hoe Onderhoud Ik Mijn Massagetafel?

Het is van belang om de massagetafel regelmatig schoon te maken, om zodoende hygiëne te waarborgen en de levensduur van de tafels te verlengen. In een praktijk kunt u met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek de hoofdsteun, rugleuning, armleuningen en aluminium delen schoonmaken. Agressieve chemicaliën kunnen het kunstleer van de massagetafel beschadigen.

Hoeveel Gewicht Kan een Massagetafel Dragen?

De gemiddelde massagetafel is ontworpen om stevig genoeg te zijn om 200 tot 300 kg te dragen.

Conclusie: Kies de Massagetafel Die Bij Jou Past

Het kiezen van de perfecte massagetafel is cruciaal van het succes van de praktijk. Of je nu uit het assortiment kiest voor een opvouwbare massagetafel of vaste massagetafel of elektrische massagetafel, het is van belang om rekening te houden met de behoeften en wensen van de cliënten en professionals. 

Model: 4626
De massagestoel Practychair is een draagbare lichtgewicht massagestoel. De stoel word veel gebruikt bij stoelmassages. Het is een draagbare massagestoel zodat u ook buitens huis aan de slag kunt. Bij de stoel zit standaart een draagtas zodat de stoel makkelijk mee te nemen is. Bij bestelling moet u..
€ 361,79
Excl. BTW:€ 299,00
Merk: Zengrowth Model: 46024
De ZenGrowth Athlete Massagetafel is een lichtgewicht opvouwbare massagetafel. De aluminium koffermassetafel heeft een laag gewicht, zonder daarbij de kwaliteit te verwaarlozen. De ZenGrowth Athlete Massagetafel is over alles tot in de kleinste details nagedacht, waarbij de koffermassagetafel specia..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
Merk: Zengrowth Model: 46265
Zengrowth Massagestoel Valo ZwartDe Zengrowth Massagestoel Valo Zwart is een lichtgewicht in zijn klasse. Met een stoel die maar 7 kilo weegt kan je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Dat is voor een stoelmasseur erg handig omdat je vaak op locatie moet werken en daardoor de stoel moet..
€ 279,95
Excl. BTW:€ 231,36
Model: 1808217
De 2-delige koffermassagetafel is stevige massagebank die opklapbaar is tot een draagbaar koffermodel. Ideaal voor masseurs die geen vaste werkplek hebben. De inklapbare massagetafel kan geleverd worden in diverse kleuren skai. Vraag hiernaar bij onze medewerkers. Standaard wordt de koffermassagetaf..
€ 369,05
Excl. BTW:€ 305,00
Model: 201446005
De 3-delige koffermassagetafel is stevige massagebank die opklapbaar is tot een draagbaar koffermodel. Ideaal voor masseurs die geen vaste werkplek hebben. Deze massagetafel is voorzien van een gezichtsuitsparing. De inklapbare massagetafel kan geleverd worden in diverse kleuren skai. Vraag hie..
€ 439,23
Excl. BTW:€ 363,00
Model: 20144603
De Massagetafel Simplex is een zeer stabiele, vaste massagetafel. De tafel is voorzien van demontabele poten, zodat hij makkelijk vervoerd en verplaats kan worden. De Massagetafel Simplex wordt geleverd met een papierrolhouder die zowel op de voorste- als op de achterste poten aangebracht kan worden..
€ 647,35
Excl. BTW:€ 535,00
Model: 4621
De massagetafel Hilow Comfort is een comfortabele, kwalitatief goede tafel. De tafel kunt u in hoogte verstellen en is voorzien van een lage instap, zodat de klant makkelijk op de tafel kan komen. Tevens kunt u de tafel ook in een juiste werkhoogte zetten, zodat u een juist werkhouding aan neemt. ..
€ 1.087,79
Excl. BTW:€ 899,00
Model: 4624
De Elektrische Massagetafel Hilow Pro Deluxe is een geheel verstelbare massage-behandeltafel met een gehele luxe design. De massagetafel is zeer functioneel en veelzijdig inzetbaar doordat u de tafel elektrisch in de gewenste positie kan zetten. De massagetafel is leverbaar in de kleuren: wit, bla..
€ 1.813,79
Excl. BTW:€ 1.499,00
Model: 4644
De BasiX 3 Massagetafel is een luxe tafel, geschikt voor verschillende doeleinden. De driedelige massagetafel kan uitgerust worden met twee gasveren onder het middendeel, om de zogenaamde pli-stand te kunnen bereiken. Bij de standaardoptie is de tafel elektrisch in hoogte verstelbaar, met..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 4645
De BasiX 5 Massagetafel is een luxe tafel, geschikt voor verschillende doeleinden. De vijfdelige massagetafel is voorzien van armsteunen naast het hoofddeel. Deze armsteunen zijn verstelbaar en kunnen ook naast het middendeel gedraaid worden. De BasiX 5 kan uitgerust worden met twee gasveren onder h..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 4640
Deze massagetafel is het 3-delige model van de eco-line. Deze tafel is dubbel geschaard en in combinatie met het brede onderframe zeer stabiel. Dit model is standaard voorzien van gezichtsuitsparing in het hoofddeel. Tevens is de tafel voorzien van een extra verstelbaar deel waardoor hij in stoel-st..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 4622019
De Massagetafel Praxis 2 Elite is een tweedelige massagebank met een zeer stevig frame. De bank is voorzien van dikke horizontale draagbalken en robuuste ronde poten. De Praxis 2 Elite is elektrisch in hoogte verstelbaar van 42 tot 112 centimeter door middel van voetbediening. Het rugdeel is voorzie..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 4642
Dze massagetafel is dubbel-geschaard en bestaat uit drie delen. Het hoofddeel is verstelbaar door middel van een gasveer. Het hoofddeel is tevens uitgesrust met een neusgat. Tevens zijn zowel het middendeel als het been-/rugdeel mechanisch verstelbaar. Hierdoor is de tafel in de Trendelenburgstand e..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 4641
Dze massagetafel is dubbel-geschaard en bestaat uit drie delen. De tafel is voorzien van armseunen naast het hoofddeel. Dit hoofddeel is verstelbaar door middel van een gasveer. In het hoofddeel is een neusgat aanwezig. Tevens zijn zowel het middendeel als het been-/rugdeel mechanisch verstelbaar. H..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Model: 46145
Deze papierrolhouder is gemaakt voor massagebanken. De bankpapierrolhouder is geschikt voor alle rollen bankpapier tot 60 cm breed en de rollen bankpapier zijn eenvoudig op de rolhouder te schuiven. Bij iedere nieuwe cliënt legt u in 1 simpele handbeweging een nieuw schoon stuk papier op de bank. De..
€ 83,49
Excl. BTW:€ 69,00
Model: 20144607
Beschermhoes Koffermassagebank is een hoes die de massagebank beschermt tijdens transport. De hoes heeft een uitsparing voor het handvat en is gemaakt van een sterke nylon stof...
€ 39,33
Excl. BTW:€ 32,50
Model: 4615
Lichtgewicht aluminium steekwagen. Geschikt voor vervoer van een koffermassagetafel. De steekwagen wordt geleverd met fixatieband om de koffermassagetafel vast te zetten...
€ 64,07
Excl. BTW:€ 52,95
Model: 46021
Deze 6-delige verhogingsset koffermassagetafel is bestemd voor de koffermassagebanken MSP. De bank kan zo maximaal 10 cm. verhoogd worden...
€ 60,44
Excl. BTW:€ 49,95
Model: 4627
Massagetafel opnieuw bekleden? Heeft u een scheur of beschadiging in de bekleding van uw massagebank of is de bekleding van uw massagetafel gewoon aan vervanging toe? Neem contact op met Fysiomaterialen.nl want wij kunnen uw massagebank opnieuw van bekleding voorzien. PRIJS OP AANVRAAGNeem..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 19