Menu
WINKELWAGEN

Insectenbeten

Niets is vervelender dan gestoken worden door een insect. Dit kan een stekende of branderig pijn geven. Ook kan het erg gaan jeuken denk bijvoorbeeld aan een steek van een mug. Je wilt hier zo snel mogelijk van af komen. Onze middelen kunnen u daarbij helpen.

Middelen tegen Insectenbeten:

Om van de irritaties af te komen hebben wij verschillende sprays en zalfjes. Deze geven gelijk een verlichtende werking op de huid. Hierdoor zal de pijn of jeuk verdwijnen. Ook bieden wij een Aspevin Pomp aan. Deze is voor beesten of insecten die onderhuids een vloeistof (gif) achterlaten. Hiermee kan je dit makkelijk uit de wond krijgen en voorkom je dat het zich in het lichaam verder gaat verdelen. De pomp heeft verschillende mondjes. Hoe groter de wond hoe groter de mond.

Voorkomen van Insectenbeten:

In ons assortiment bieden wij u een middelen aan die kunnen helpen in het voorkomen van beten. Door dit op onbedekte lichaamsdelen te spuiten of te wrijven biedt het u 6 tot 8 uur bescherming. Je weet wat ze zeggen voorkomen is nou eenmaal beter als genezen.

Model: 2905
After Bite verzorgt en verzacht de huid na insectensteken, beten of na aanraking met brandnetels e.d. De paraffinum Liquidum in After Bite verzorgt en verzacht de huid. After Bite is een vloeistof in handige penvorm..
€ 7,80
Excl. BTW:€ 6,45
Model: 2907
Aspivenin is een handig hulpmiddel indien men is gebeten door een insect of zelfs een reptiel. Het gaat hierbij om beten van beesten die een vloeistof (gif) onderhuids achter laten. Direct nadat men de beet heeft opgemerkt dient men de Aspivenin te gebruiken. Hoe eerder, hoe beter, daar men het gif ..
€ 21,26
Excl. BTW:€ 19,50
Model: 2901
De Azaron Stick bevat zorgvuldig geselecteerde bestanddelen die zorgen voor verzachting van de jeuk en pijn na een insectensteek (muggen, wespen, bijen, mieren etc.)..
€ 7,40
Excl. BTW:€ 6,79
Model: 2912
Moskinto pleisters bieden snel verlichting na een muggen- of insectenbeet. De pleister zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Moskinto pleisters plak je direct over de muggenbult. Zo wordt de druk verminderd en neemt de jeuk snel af. Ervaring heeft aangetoond dat de jeuk vaak geheel verd..
€ 6,49
Excl. BTW:€ 5,95
Model: 2902
Nestosyl is zeer geschikt bij insectenbeten, maar heeft een veel bredere toepassing. Nestosyl bevat Pramocaine, hetgeen plaatselijk pijn- en jeukverlichtend werkt en een verkoelende werking geeft. Nestosyl wordt dan ook wel eens kort omschreven als de "huidapotheek" in een tube. Nestosyl geneest bij..
€ 10,08
Excl. BTW:€ 9,25
Merk: VSM Model: 2904
Prikweg is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt toegepast bij insectensteken, kwallenbeten en huidirritatie ten gevolge van brandnetels. De inhoud van de tube is 20gram. ..
€ 6,70
Excl. BTW:€ 6,15
Merk: Ice Power Model: 3312
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel Roller is te gebruiken voor..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Merk: Ice Power Model: 20153311
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel is te gebruiken vooraf, tij..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Model: 35221
Sportgel Ice Lavit 75 ml is onmisbaar in iedere sporttas of huishoudlade. Door zijn veelzijdigheid is Sportgel Ice Lavit in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica.Sportgel Lavit is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebr..
€ 7,97
Excl. BTW:€ 6,59
Merk: Röwo Model: 35102021
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. De Rowo gel ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Merk: Röwo Model: 35101
De Rowo Sportgel Spray bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De Rowo Sportgel Spray werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. ..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 10,05
Merk: Volatile Model: 3643
De aloe veragel kalmeert, geneest en verjongt de huid. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast heeft de gel ook een pijnstillende, ontsmettende, jeukstillende en verzorgende werking De gel kan puur, of als toevoeging in allerlei producten, bij heel veel huidproblemen gebruikt worden. Kortom, een puur ..
€ 11,07
Excl. BTW:€ 9,15
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 12