Menu
WINKELWAGEN

Mitella's

Mitella

Een mitella wordt gemaakt van een driekanten (driehoekige) doek. Bij letsels aan de hand en/of onderarm wordt gebruik gemaakt van een mitella. Door het gebruik hiervan geef je dit lichaamsdeel de rust die het nodig heeft om te herstellen. Mocht er geen driekanten doek in de buurt zijn, kun je uiteraard gebruik maken van een jas, trui of shirt om provisorisch de arm te ondersteunen.  

Mitella katoen

De mitella die wij in ons assortiment hebben, is gemaakt van katoen of vliesstof. Aangezien de mitella vaak maar voor eenmalig gebruik is, wordt meestal gekozen voor de vliesstof versie. Dit om de simpele reden dat deze goedkoper is. De katoenen versie is iets duurder maar daarentegen wel iets handiger in het gebruik omdat katoen wat beter vouwbaar is dan vliesstof. Vooral voor mensen die niet zo bedreven zijn in het aanleggen van een mitella kan dit een reden zijn om toch een katoenen exemplaar aan te schaffen.

Comfortabele Mitella

Mocht je voor langere tijd ondersteuning van arm of schouder nodig hebben, kun je uiteraard ook bij Fysiomaterialen.nl terecht voor een wat comfortabelere mitella. Wij hebben als alternatief voor de katoenen of vliesstof mitella de Actimove mitella comfort of de Collar ‘n’cuff in ons assortiment. Alles direct uit voorraad leverbaar dus snel in huis. Mocht het echt spoed zijn, kunt u natuurlijk ook langs komen om het op te halen.  

Merk: Essity Model: 2017481845
De Actimove Mitella bied ondersteuning en immobilisatie van de schouder. Dit kan bijvoorbeeld na een operatieve ingreep aan de schouder, bij een schouder fractuur of kwetsuur van omliggende weken delen.Kenmerken Actimove Mitella:·         Rompband im..
€ 13,68
Excl. BTW:€ 12,55
Merk: Essity Model: 48190
Actimove Sling Comfort:De Actimove Sling Comfort bied hulp om de arm in de gewenste positie te immobiliseren om de genezing te bevorderen. Het is een niet rekbare draagriem van comfortabel schuim die je kan instellen in de gewenste lengte.Afmeting: 5,5cm x 1,7mtr..
€ 11,17
Excl. BTW:€ 10,25
Merk: Klinion Model: 481825
De Klinigrip Sling is gemaakt van zacht foam en hierdoor kan de blauwe armsling eenvoudig op lengte worden geknipt. Een doos bevat 2 rollen van 12 meter die beide 5,5 centimeter breed zijn. Hierbij worden ook 14  Y-vormige klittenbandsluitingen meegeleverd. De Klinigrip Sling kan gebruikt worde..
€ 57,72
Excl. BTW:€ 52,95
Model: 4818
De klinigrip mitella katoen is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is vervaardigd van katoen (viscose). De klinion mitella is verpakt in een zakje, inclusief gebruiksaanwijzing en veiligheidsspeld. De kleur van de driekanten doek is wit en de afmeting is 96 x 96 x 136cm...
€ 2,13
Excl. BTW:€ 1,95
Model: 48181
De mitella vliesstof is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is vervaardigd van vliesstof (nonwoven). De kleur van de driekanten doek is wit en de afmeting is 96 x 96 x 136cm...
€ 0,75
Excl. BTW:€ 0,69
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5