Menu
WINKELWAGEN

Bankpapier

Fysiomaterialen.nl biedt onderzoekstafelpapier aan van het merk Tork in drie verschillende afmetingen: 38,5, 49,5 en 58 cm. Het onderzoekstafelpapier draagt eraan bij dat u weer verantwoord aan de slag kunt met het onderzoeksmateriaal op uw onderzoekstafel. 

Onderzoekstafelpapier

Het aanbrengen van bankpapier zorgt voor een schone en hygiënische onderzoekstafel. Tussen de behandelingen door kunt u eenvoudig een nieuwe laag aanbrengen. Om de onderzoekstafel gegarandeerd goed te reinigen kunt u, naast bankpapier, gebruik maken van Dettol Medical.

Merk: Tork Model: 4611
De Tork Couch Roll zorgt voor hygiëne in uw praktijk. Het Tork bankpapier is verkrijgbaar in verschillende breedtes zodat het onderzoeksbankpapier ook uw onderzoekstafel kan bedekken. Zo kan er verantwoord worden gestart met het onderzoek. Tork bankpapierHet Tork bankpapier is sterk, ondanks..
€ 33,82
Excl. BTW:€ 27,95
Model: 461111
Het bankpapier van Euro zorgt voor hygiëne in uw praktijk. Het Euro bankpapier is verkrijgbaar in verschillende breedtes zodat het onderzoeksbankpapier ook uw onderzoekstafel kan bedekken. Zo kan er verantwoord worden gestart met het onderzoek. Euro bankpapierHet Euro bankpapier is sterk, on..
€ 14,22
Excl. BTW:€ 11,75
Model: 46145
Deze papierrolhouder is gemaakt voor massagebanken. De bankpapierrolhouder is geschikt voor alle rollen bankpapier tot 60 cm breed en de rollen bankpapier zijn eenvoudig op de rolhouder te schuiven. Bij iedere nieuwe cliënt legt u in 1 simpele handbeweging een nieuw schoon stuk papier op de bank. De..
€ 83,49
Excl. BTW:€ 69,00
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3