Menu
WINKELWAGEN

BHV en EHBO

Bij BHV en EHBO komt veel kijken. Er zijn verschillende producten die belangrijk zijn. Ons aanbod loopt zeer uiteen, waardoor u vrijwel al u materialen hier kunt verkrijgen. 

EHBO

Voor een goede eerstehulpverlening is het van belang dat u de juiste noodzakelijke BHV en EHBO materialen tot uw beschikking heeft. Dit loopt uiteen van een blarenpleister  tot een volwaardige EHBO-tas. Er is veel keuze, waardoor u vrijwel altijd een product vindt, wat u zoekt. Mocht u een wond moeten verzorgen, kunt u deze reinigen  met verschillende producten om deze later wellicht af te dekken. Hiervoor zou u het wellicht aangenaam vinden om bijvoorbeeld handschoenen  te dragen.

BHV

De bedrijfshulpverleners (BHV) hebben een belangrijke rol in bedrijven. Ze zorgen samen met de EHBO’ers ervoor dat er eerste hulp verleend kan worden in verschillende situaties. BHV’ers hebben hierin een groot aandeel. Zo moeten zij goed zichtbaar zijn, d.m.v. een veiligheidshesje. Echter is er veel meer bij ons verkrijgbaar. Wellicht zou u voor een oefening geïnteresseerd zijn in een stopwatch.