Menu
WINKELWAGEN

Neustampon en Bloedstelpende middelen

Voor het stoppen van een bloedneus of een kleine (schaaf) wond heeft Fysiomaterialen.nl een neustampon en bloedstelpende middelen in het assortiment.

Neustampon

In de geneeskunde betekent tamponneren het opvullen van een al dan niet natuurlijke lichaamsholte. Door het opvullen van een neusholte door middel van het aanbrengen van een neustampon wordt getracht een bloeding te stelpen. Door de vorming van stolsel heeft het lichaam het vermogen bloedingen te stelpen. Dit proces kan worden versneld door de wond af te drukken. Dit afdrukken in een neusholte kan gebeuren door gebruik te maken van een neustampon.

Neustampon gebruiken

Iedere sportverzorger krijgt vroeg of laat te maken met een bloedneus. Op dat soort momenten is het gebruik van een neustampon een absolute must. Met behulp van een neustampon kun je op een snelle en efficiënte manier de bloeding stoppen en kan de sporter weer snel verder. We hebben in ons assortiment de Meuller neustampon. Deze zitten met 50st verpakt en bevatten geen bloedstelpend middel.

Klinispon neustampon

De neustampon van Klinispon (Nose Plug) zit met 2 stuks in een verpakking. Deze neustampon is geïmpregneerd met m-doc (bloedstelpend middel) en hierdoor wordt de bloeding snel gestopt. Met behulp van deze neustampon kun je heel snel een bloedneus stoppen.

Onze Heltiq bloedstop spray bevat het zelfde bloedstelpend middel en is hierdoor uitermate geschikt voor het behandelen van een snijwond, schaafwond of schram. Ook voor ondiepere wonden die hevig bloeden kan dit een zeer effectief middel zijn

Merk: Heltiq Model: 4809
HeltiQ BloedStop Spray is geschikt voor de behandeling van snij- en schaafwonden. De spray bevat een poeder waarin de stof m.doc (micro dispersed oxidized cellulose) verwerkt is. Dit is een zuivere natuurstof uit katoen. Als de poeder het bloed en wondvocht opneemt dan verandert dit in een ademende ..
€ 8,65
Excl. BTW:€ 7,15
Merk: Essity Model: 2215
Leukoplast Softivel Pleisterspray is een soort wondpleister maar dan in een vloeibare vorm.Gebruik van de Leukoplast Softivel Pleisterspray:Leukoplast Softivel Pleisterspray is een transparant ademende flexibele laag en werkt als een soort tweede huid. Ideaal voor schaafwonden of andere won..
€ 8,83
Excl. BTW:€ 8,10
Merk: Mueller Model: 4806
Het kan wel eens voorkomen dat u tijdens het werk of tijdens het sporten een bloedneus krijgt. Een bloedneus kan ontstaan door een tik op de neus, droge lucht of verkoudheid. Mueller neustampons zijn niet steriele, absorberende neusverbandjes, die de bloedstolling ondersteunen.Gebruik Mueller Ne..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 3