Menu
WINKELWAGEN

Nekbrace

Last van vermoeide nekspieren? Een nekbrace of halskraag kan de oplossing zijn. Wij bieden u een nekbrace die u van uw probleem af kan helpen. Een nekbrace ondersteunt, stabiliseert en/of immobiliseert de nek/hals bij problemen als gevolg van bijvoorbeeld een nekhernia.

Nekbrace aanmeten

Er zijn verschillende modellen van de nekbrace te verkrijgen. Bovendien heeft ieder merk zijn eigen maten. We hebben er van het merk Lohman en Rauscher met een hoogte van 7,5cm, 9cm en 11cm. Van het merk Push kunnen we een verschillende modellen leveren van 8cm of 10cm hoog. Hierdoor is het belangrijk om de nekbrace op de juiste manier aan te meten om de voor u juiste maat te bestellen. Met behulp van de maattabel die u bij de nekbrace aantreft, moet dit geen probleem zijn. Mocht u twijfelen, bel ons gerust voor advies!

Harde nekbrace

Een nekbrace is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en in een harde en een zachte variant. Hierdoor kunt u de nekbrace kiezen die het beste bij u past en waar u zich het prettigst bij voelt. Aangezien de boven- en onderrug het fundament zijn voor de nek, is een correctie van deze gebieden wellicht ook het begin van een permanente oplossing en is het dragen van de nekbrace al snel overbodig.

Nekbrace bestellen

Een nekbrace bestelt u snel en eenvoudig bij Fysiomaterialen.nl We kunnen binnen enkele dagen de door u gewenste brace bij u thuis laten bezorgen. Uiteraard is hierbij onze scherpe prijs een prettige bijkomstigheid. 

Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9730
De Cellacare Cervical Classic stabiliseert de halswervelkolom en houdt de nekspieren warm om de spanning in deze spieren te verminderen. Deze nekbrace is aangenaam licht en heeft een afneembare overtrek zodat u deze ook kunt wassen. De halskraag is verkijgbaar in 9 verschillende maten. Er zijn ..
€ 16,19
Excl. BTW:€ 14,85
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 97292017
De Cellacare Cervical Plus Classic stabiliseert de halswervelkolom en houdt de nekspieren warm om de spanning in deze spieren te verminderen. Deze nekbrace is aangenaam licht en heeft een afneembare overtrek zodat u deze ook kunt wassen. De Cellacare Cervical Plus verschilt ten opzichte van de Cella..
€ 28,23
Excl. BTW:€ 25,90
Merk: Push Braces Model: 9805
De Push Care Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De ondersteuning van hals en hoofd is functioneel tussen kaak en sleutelbeen, door middel van een schuim met voldoende stevigheid, zonder dat deze immobiliseert. De anatomische..
€ 42,95
Excl. BTW:€ 39,40
Merk: Push Braces Model: 9814
De Push Med Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De nekbrace bevat een uitneembaar onderdeel voor aanvullende ondersteuning. Het onderdeel steunt af op het borstbeen en de kaken waardoor een effectieve ondersteuning ontstaat. ..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 59,59
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 4