Menu
WINKELWAGEN

Badstof hoeslakens


Hoes Massagetafel

Een massagetafel hoeslaken is belangrijk voor het beschermen van de massagetafel en het behouden van de hygiëne. In dit artikel helpen we je met het zoeken van de juiste badstof hoeslaken en gaan we verder in op de functies ervan en waarom het handig is om er een te hebben om jouw massagetafel.

Waarom een massagetafel hoeslaken?

Badstof hoeslakens hebben verschillende functies en komen in diverse kleuren, vormen en materiaal. Hieronder staan 4 redenen waarom zo'n badstof hoeslaken erg belangrijk is.

Comfort en Zachtheid

Een hoeslaken zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring voor de cliënt. Het helpt bij het verminderen van wrijving en biedt een aangenaam oppervlak om op te liggen tijdens de massage.

Hygiëne en Reinheid

Een schone, hygiënische omgeving is van het grootste belang in de massagepraktijk. Een hoeslaken beschermt niet alleen de massagetafel tegen massage olie, zweet en andere lichaamsvloeistoffen, maar het kan ook gemakkelijk worden verwijderd en gewassen na elke behandeling, waardoor een frisse en schone omgeving wordt behouden.

Bescherming van de Massagetafel

Een hoogwaardige hoes beschermt de massagetafel tegen slijtage, scheuren en vlekken. Dit verlengt de levensduur van de tafel en bespaart op lange termijn kosten voor reparatie of vervanging.

Professionele Uitstraling

Een goed gekozen hoes voor je massagetafel draagt bij aan de professionele uitstraling van je praktijk. Het laat zien dat je aandacht hebt voor detail en het comfort en welzijn van je cliënten serieus neemt.

Zo kies je de juiste afmetingen voor de hoezen van de massagetafels

Voor de perfecte pasvorm is het verstandig om de massagetafel op te meten in de lengte en breedte. Vanuit daar kunt u beslissen welke maat het beste erbij past. De meeste hoezen zijn gemaakt met een elastische band en hebben een elastiek achtig materiaal. Hierdoor veert het hoeslaken een beetje mee als de massagetafel te groot is.

Welk materiaal is het meest geschikt voor een massagetafel hoes?

Katoen is een populair materiaal voor massagetafel hoezen vanwege zijn ademend vermogen en duurzaamheid. Microvezel en jersey zijn ook goede opties vanwege hun zachte textuur en gemakkelijke onderhoud.

Hoe vaak moet ik mijn hoes voor de massagetafel wassen?

Het wordt aanbevolen om de hoes na elke behandeling te wassen om optimale hygiëne te handhaven. Gebruik een mild wasmiddel en was op een geschikt wasprogramma om de levensduur van de hoes te verlengen.

Zijn er speciale hoezen voor bepaalde soorten massagebehandelingen?

Ja, er zijn speciale hoezen beschikbaar voor verschillende soorten massagebehandelingen, zoals waterdichte hoezen voor hydrotherapie of extra zachte hoezen voor gevoelige huidtypes.

Conclusie

Een hoes voor je massagetafel is een handig accessoire voor je massagetafel. Niet alleen biedt het comfort en hygiëne voor je cliënten, maar het beschermt ook je massagetafel en draagt bij aan de professionele uitstraling van je praktijk. Door de hoes regelmatig te wassen zorg je voor een handige. Investeer daarom in een hoogwaardige hoes en merk het verschil in comfort en hygiëne.

Model: 46109
Deze badstof hoes voor de tabouret zorgt ervoor dat uw kruk schoon blijft. Dankzij de elastische banden blijft de tabourethoes goed zitten. De badstofhoes voor de seat is uitwasbaar. ..
€ 13,92
Excl. BTW:€ 11,50
Model: 46101
Onze badstof hoes massagetafel met neusuitsparing is van minimaal 200 rams stretch badstof.De badstofhoes is uitermate geschikt voor tafels van:56cm-80 cm breed en 200 cm lang. Door het stretchmateriaal en het sterke elastiek aan de zijkanten sluit de hoes altijd netjes aan. Deze ho..
€ 28,75
Excl. BTW:€ 23,76
Model: 4610
Onze badstof hoes massagetafel zonder uitsparing is van minimaal 200 rams stretch badstof.De badstofhoes is uitermate geschikt voor tafels van:56cm-80 cm breed en 200 cm lang. Door het stretchmateriaal en het sterke elastiek aan de zijkanten sluit de hoes altijd netjes aan. Deze hoe..
€ 23,75
Excl. BTW:€ 19,63
Model: 46106
Het spanelastiek is ideaal ten behoeve van het spannen van een badstofhoes. Door beide zijdes van de hoes in de breedte aan elkaar te verbinden met de spanelastieken, blijft de hoes mooi en strak zitten rondom de massagebank.De maximale lengte van de stiek bedraagt 65 cm en de minimale lengte 38..
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,50
Model: 201446108
Badstof hoes voor een halfronde massagerol. De hoes voor een massagerol is verkrijgbaar in 56 cm en 27 cm lang.De badstof hoes 56 cm is geschikt voor onze volgende artikelen : Massagerol halfrond hard van 55 cm, Massagerol halfrond zacht 60 cm, Massagerol rond. Deze wordt geleverd in de kle..
€ 12,04
Excl. BTW:€ 9,95
Model: 46165
Deze Badstofhoes hoofdsteunhoesjes XXL (3 stuks) zijn wasbare hoofdsteunhoesjes. Door middel van het elastiek rondom en de twee klittenbandsluitingen aan de onderzijde van de badstofhoes hoofdsteunhoesjes, blijven de wasbare hoofdsteunhoesjes perfect zitten op de hoofdsteun. De wasbare hoofdste..
€ 44,71
Excl. BTW:€ 36,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 6