Menu
WINKELWAGEN

Fixatiepleisters

Het doel van Fixatiepleisters is het bij elkaar houden van verband. Wanneer u een wond moet verbinden en hierbij steriele gaasjes en elastisch hydrofiel windsel gebruiken, is het praktisch om hierbij hechtpleisters te gebruiken om het verband vast te zetten. Verder kun je fixatiepleisters ook voor andere doeleinden gebruiken. Blaren kunnen namelijk worden afgeplakt en ook drukverbanden zijn met behulp van fixatiepleisters aan te leggen.

Soorten Hechtpleisters

In ons assortiment hebben we diverse soorten hechtpleisters. Het meest bekende trio is waarschijnlijk de leukoplast, leukopor en leukosilk. De leukoplast is bedoeld voor de normale huid, terwijl leukopor en leukosilk gebruikt worden voor de kwetsbare en gevoelige huid. Ook fixomull stretch is een veelgevraagde hechtpleister. Deze rekbare, luchtdoorlatende pleister is geschikt voor diverse fixaties en is gemakkelijk af te knippen en aan te passen aan de lichaamsvorm. Tot slot vindt u in ons assortiment ook nog een detecteerbare hechtpleister en een goedkopere model kleefpleister van 2,5 cm breed en 5 meter lang.

Hecht pleisters gebruiken

Wanneer u hecht pleisters gebruikt, kunt u het beste een dispenser gebruiken om de pleister recht af te scheuren. Bij het plakken, kunt u de tape nog extra verwarmen met uw hand, zodat het langer en beter blijft zitten. Heeft u vragen over het gebruik van onze hech tpleisters, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Model: 5306
De pleisters zijn opvallend blauw van kleur. zodat deze beter opvallen tussen uw producten. In deze pleisters zit een aluminium stripje verwerkt. indien een van uw medewerkers een pleister verliest tussen uw producten. kan men deze eenvoudig weer opsporen door middel van een detectie-apparaat...
€ 2,23
Excl. BTW:€ 2,05
Merk: Essity Model: 2309
Fixomull stretch zorgt voor een volledige verbandfixatie aan gewrichten, bewegende en gewelfde lichaamsdelen. Fixomull stretch is een niet geweven vlies dat elastisch is in de breedte. Het vlies is lucht- en waterdamp doorlatend waardoor de huid onaangetast blijft. Het verband is heel eenvoudig..
€ 11,98
Excl. BTW:€ 10,99
Model: 23132
Met kleefpleister of hechtpleister worden allerlei verbanden vastgezet. Gaasjes kunnen vastgeplakt worden en pleisters verstevigd. Ook kunnen blaren afgeplakt worden met kleefpleister en worden drukverbanden en dekverbanden niet meer met de krammetjes (meegeleverde klemmetjes) vastgezet maar met kle..
€ 2,06
Excl. BTW:€ 1,89
Merk: Essity Model: 2312
Leukoplast is een huidkleurige kleefpleister met sterke kleefkracht. Lucht doorlaatbaar, waterafstotend en gemakkelijk in gebruik. De Leukoplast hechtpleister is zeer geschikt om verband te fixeren. Dankzij de verschillende maten, zit de voor u geschikte grootte er altijd tussen!..
€ 2,06
Excl. BTW:€ 1,89
Merk: Essity Model: 2304
Leukopor is een bijzondere huidvriendelijke, hypoallergene en poreuze hechtpleister. Het wordt zelfs door mensen met een zéér gevoelige huid probleemloos verdragen. Ideaal voor baby's en ouderen.    ..
€ 1,64
Excl. BTW:€ 1,50
Merk: Essity Model: 20142307
Leukosilk is gemaakt van wit acetaat zijde. Huidvriendelijk. Gemakkelijk te knippen. Hypoallergeen, gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen...
€ 3,82
Excl. BTW:€ 3,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 6