Menu
WINKELWAGEN

Voetbrace

Heeft u bij het bewegen vervelende pijntjes aan uw voeten, een voetbrace van Fysiomaterialen.nl kan voor de oplossing zorgen.

Voetbrace kopen

Als u bij uw dagelijkse bezigheden last heeft van uw voeten, is dat erg vervelend. Last van zere voeten bij het fietsen, autorijden of lopen is erg storend. Een voetbrace bestellen via Fysiomaterialen.nl kan voor u de oplossing bieden. Wij hebben voor verschillende klachten een voetbrace die uw voetpijn kan verlichten en verhelpen. Zo kan u weer ervaren hoe fijn het is uw dagelijkse activiteiten te verrichten zonder hinderlijke klachten.

Welke voetbrace

Een van de meest kwetsbare delen van het lichaam zijn ongetwijfeld de voet en de enkel. Naast kwetsbare zijn het ook nog eens erg belangrijke onderdelen om ons voort te bewegen. Dagelijks krijgen we bij tal van activiteiten (wandelen, springen, werken) veel druk op onze voeten en enkels. Mocht je problemen ondervinden aan deze delen van het lichaam kan een voetbrace de uitkomst bieden. Een juiste voetbrace geeft het gewricht de ondersteuning die het nodig heeft.

Wanneer een voetbrace

 Het beste is om een voetbrace te gebruiken bij activiteiten waarbij het risico op een blessure het grootst is. Denk hierbij aan sporten op een oneffen ondergrond of sporten waarbij de voet of enkele vaak worden gedraaid of gekeerd. Ook sporten met veel sprongen (volleybal) maken het gebruik van een voetbrace soms wenselijk. Door het gebruik van een voetbrace wordt het risico op zwelling, verlies van functie en daarmee gepaard gaande pijnen een stuk minder.

Merk: Secutex Model: 2023
Gel hakje ontlast de achillespees en heeft een hoge schokabsorptie. Daarmee is het ideaal geschikt voor pijnvermindering van hiel, achillespees en kuitspieren. Je hebt twee uitvoeringen, één voor Dames en één voor Heren.  ..
€ 12,52
Excl. BTW:€ 10,35
Merk: Orliman Model: 92211
De Orliman Boxia Klapvoet Brace geeft de oplossing bij klachten van een klapvoet. De Brace zorgt dat er een kleinere kans ontstaat van struikelen door een klapvoet en zorgt ervoor dat het lopen een stuk gemakkelijker gaat.De Orliman Boxia Klapvoet brace biedt de optimale ondersteuning, stab..
€ 94,95
Excl. BTW:€ 87,11
Secutex Gel Inlegzool
-42 %
Merk: Secutex Model: 201499125
De gel inlegzool is voorzien van een revolutionaire technologie voor ultieme prestatie en comfort. Het geeft de voet extra stabiliteit en voorkomt verschuiving in de schoen. Geschikt voor ieder schoentype...
€ 9,95 € 17,24
Excl. BTW:€ 8,22
Merk: Secutex Model: 20142030
Het Secutex Hielkussen wordt in het hakgedeelte van de schoen geplaatst. Daardoor wordt de lengte van de kuitspier verkort. Samen met het schokabsorberende vermogen geeft dit een verlichting op de hiel en achillespees...
€ 10,65
Excl. BTW:€ 8,80
Secutex Veldsport Inlegzool
-46 %
Merk: Secutex Model: 201499121
De veldsport inlegzool heeft een smalle vorm voor een perfecte pasvorm in bijvoorbeeld voetbalschoenen. Ondersteuning en stabiliteit zijn de kenmerken van deze inlegzool. Tevens zorgt de groene anti-shock voor een optimale demping...
€ 9,95 € 18,45
Excl. BTW:€ 8,22
Model: 2038
Deze tenenspreider is gemaakt voor meerdere tenen en is ideaal voor langs elkaar wrijvende of over elkaar vallende tenen. Bij hamertenen en wintertenen kunt u veel belang hebben bij deze teenspreider. De tenenspreider voorkomt pijn en corrigeert ook de teen. Doordat de teenspreider te gebruiken is i..
€ 19,08
Excl. BTW:€ 17,50
Merk: Tuli's Model: 20142024
Schokabsorberende hielcups per paar. Voorzien van ruitvormige lamellen...
€ 17,55
Excl. BTW:€ 14,50
Merk: Tuli's Model: 20212037
De Tuli's Polar Bears Heel Cups zijn ontwikkeld voor bij hielspoor. De strategisch geplaatste blauwe schokabsorberende gel fungeert als een wieg; ontlast uw hiel terwijl u druk verdeelt naar de buitenranden, weg van letsel. Tuli's Polar Bears Heel CupsDe Tuli's Polar Bears Heel Cups zijn u..
€ 16,34
Excl. BTW:€ 13,50
Merk: Bauerfeind Model: 9703
De steunspalk ValguLoc is geschikt voor de correctie van een foute positie van de grote teen (Hallux valgus, scheve teen, “knobbelteen”) binnen het kader van een conservatieve therapie of na een operatieve ingreep. De anatomisch gevormde orthese houdt de teen door middel van een lichte correctiedruk..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Merk: Bauerfeind Model: 20149705
De ViscoHeel zijn anatomisch gevormde, visco-elastische hielkussens die de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees, ook bij langdurige belasting, effectief verminderen. De ViscoHeel kan in elke (sport-) schoen worden gedragen om hielpijn te verminderen Huidvriendelijk - Antislip ..
€ 27,70
Excl. BTW:€ 22,89
Merk: Bauerfeind Model: 97091
ViscoPed is een visco-elastische inlegzool die de druk van het lichaamsgewicht op de voet reguleert, puntbelasting reduceert en schokken absorbeert. Een voorvoetpelotte is geïntegreerd om de voorvoet te ondersteunen. De ViscoPed® kan in elke (sport-)schoen worden gedragen. - huidvriendelijk - duur..
€ 63,50
Excl. BTW:€ 52,48
Merk: Bauerfeind Model: 9707
De blauwe, anatomisch geplaatste kern zorgt voor het ontlasten van de pijnlijke plek onder de hiel. ViscoSpot bestaat uit huidvriendelijk materiaal, verschuift niet en kan in elke (sport-)schoen gedragen worden. Bij de ViscoSpot zijn er materialen met verschillende hardheid verticaal gerangschikt wa..
€ 37,50
Excl. BTW:€ 30,99
Merk: Sorbothane Model: 20232040
De Sorbothane Heel Pads (2 stuks) verlichten de hieldruk en bieden verlichting bij achillespeesblessures en hielpijn. De Sorbothane Heel Pads (2 stuks) zijn geschikt voor verschillende activiteiten met zowel lichte als zware impact...
€ 16,88
Excl. BTW:€ 13,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 13