Menu
WINKELWAGEN

Spalk

Wanneer u een lichaamsdeel wilt fixeren, dan is het handig om dit met een spalk te doen. Dit product kan namelijk de functie van het lichaamsdeel beperken en daarnaast biedt het ook de nodige bescherming tegen vallen of stoten. We hebben voor diverse lichaamsdelen een spalk. In de volgende alinea vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden, die ons assortiment hierin te bieden heeft.

Spalk Assortiment

We hebben in ons assortiment twee vingerspalken, waarmee u een vinger kunt fixeren. Onze eerste spalk heeft twee bandjes, die om de vinger worden gebonden. De andere kan door middel van het naar binnen drukken van de aluminium plaatjes om de vinger worden bevestigd. Beide spalken zorgen ervoor dat de vinger niet kan buigen, waardoor u het gewricht ontlast. Daarnaast hebben we op diverse opblaasbare spalken, die geschikt zijn voor verschillende lichaamsdelen. Zo kunt u kiezen uit de onderarm, onderbeen, gehele arm en gehele been. Met een bijbehorend pompje kunt u deze opblazen.

Alternatieven Spalk

Wij hebben in ons assortiment ook alternatieven voor een spalk. Wij verkopen namelijk ook gipsverband, waarmee u een lichaamsdeel kunt fixeren. Daarnaast hebben we ook Thermoplast, wat met warm water te vormen is.

Model: 500432017
De aluminium vingerspalk voor het 1e en 2e gewricht in de vinger is naar eigen wens te vormen. De foam vulling van de spalk dienst als stootkussen en het maakt het dragen van de spalk extra comfortabel. Het dragen van de aluminium vingerspalk voor het 1e en 2e gewricht is naast onders..
€ 14,94
Excl. BTW:€ 12,35
Model: 500532017
Deze aluminium vingerspalk is voorzien van twee kleven banden waarmee de spalk aan de vinger kan worden bevestigd. Daarnaast is binnenkant van de spalk voorzien van een neoprene schuimopvulling. Zo is deze spalk stevig als zowel comfortabel. De aluminium spalk met klevende banden dient onder de ving..
€ 14,46
Excl. BTW:€ 11,95
Model: 50030
De Joint 8 vingerspalk is het ideale hulpmiddel om de kleine gewrichten van de vingers te stabiliseren of immobiliseren. De Joint 8 vingerspalk is ontworpen ter stabilisatie of immobilisatie van het PIP-gewricht of DIP-gewricht. De spalk is bovendien gemaakt met 1.6 mm doorschijnend plastic zonder n..
€ 14,86
Excl. BTW:€ 13,63
Model: 4822
De opblaasbare spalk wordt gebruikt voor het fixeren van een ledemaat zodat beweging tot een minimum wordt beperkt. Een spalk is een tijdelijke behandeling om de pijn te verzachten of om verdere letsels te voorkomen. Een nader onderzoek en behandeling is steeds noodzakelijk...
€ 11,17
Excl. BTW:€ 10,25
Model: 4826
Een pomp om diverse opblaasspalken mee op te pompen. ..
€ 10,08
Excl. BTW:€ 9,25
Merk: Thuasne Model: 9176
Thuasne Digiband Vingerbrace is een vingerbrace voor functionele immobilisatie van de vingers. Een interdigitale scheiding voorkomt wrijving tussen de geïmmobiliseerde vingers en beschermt de huid.  De vingerbrace heeft een klittenband aansluiting.De Thuasne Digiband Vingerbrace word per t..
€ 14,94
Excl. BTW:€ 13,71
Model: 20165007
Gemaakt van polypropyleen, de spalk is geperforeerd zodat het vingergewricht gekoeld worden en kan ademen. Gemakkelijk te fixeren met tape of fixatiebandage. Bedoeld voor de immobilisatie van de twee laatste vingerkootjes of een distale extensie. Let op, de vingerspalk bevat geen fixatiebandje.D..
€ 3,22
Excl. BTW:€ 2,95
Model: 5009
Deze vormbare aluminium spalk is een rol van 1 meter. De breedte is 11cm. De spalk is met een schaar op maat te knippen en is vouwbaar in elke vorm. Door een aluminium kern met daarom heen een schuimrubberpolstering, is de spalk zowel stevig als comfortabel. ..
€ 21,42
Excl. BTW:€ 17,70
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 8