Menu
WINKELWAGEN

Kinesiotape

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment kinesio tape aan. De merken CureTape, Leukotape K en Revvi Kinesiotape worden binnen de fysiotherapie en sportverzorging veel gebruikt. Deze merken kinesio tape staan bekend om hun uitstekende plakkracht en huidvriendelijkheid.

Kopen van Kinesiotape

Kinesio taping is een concept dat is ontstaan in Japan en Korea. Kinesiotape is een elastische tape die ondersteuning biedt voor spierherstel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloed de neurologische en ciruculatiore systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Kinesio taping is momenteel niet meer weg te denken en word veel toegepast door sportverzorgers, fysiotherapeuten en in anderen praktijken.

Informatie Kinesiotape

Fysiomaterialen.nl heeft een ruim assortiment aan kinesio tape. Kinesio tape kan worden ingezet tegen veel klachten. Het kan onder anderen gebruikt worden om gewrichten en spieren te ondersteunen. De spanning op de spieren kan met behulp van kinesiotape toenemen, maar kan ook zorgen dat de spier juist ontlast wordt. De werking van de tape hangt af van de techniek die u toepast tijdens het aanleggen hiervan. Om meer te weten over de verschillende technieken, kunt u onze jaarlijkse cursus Medical Taping voor sportmasseurs volgen. Ook hebben wij in ons assortiment een Medical Taping Concept handboek waar veel te vinden is over Kinesio taping.

Merk: CureTape Model: 2421
CureTape Giant is de grootste verkrijgbare rol in het assortiment. De afmeting van een Giant rol is 5cm x 31,5 M. Op een rol heeft u 1,5 meter meer tape dan van een doosje van 6 rollen van 5 meter. Ook deze tape is een veilig, latexvrij product en heeft het TUV-kwaliteitskeurmerk. Het elastische Kat..
€ 53,70
Excl. BTW:€ 49,27
Merk: CureTape Model: 2417
Curetape is een zeer populair merk medical tape. Curetape is een elastische tape die latexvrij is en voorzien van het TUV kwaliteitskeurmerk. Curetape heeft een kleeflaag van acryl en is daarmee erg huidvriendelijk. Daarnaast is de buitenzijde gemaakt van katoen. We hebben deze tape in 9 verschillen..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 8,21
Merk: CureTape Model: 24254
CureTape Sports Giant is de grootste verkrijgbare rol in het assortiment. De afmeting van een Giant Sports rol is 5cm x 31,5 M. Op een rol heeft u 1,5 meter meer tape dan van een doosje van 6 rollen van 5 meter. Ook deze tape is een veilig, latexvrij product en heeft het TUV-kwaliteitskeurmerk. Het ..
€ 53,70
Excl. BTW:€ 49,27
Merk: CureTape Model: 18102016
CureTape Sports is gemaakt van viscose, een kunstmatig vervaardigde vezel op basis van natuurlijk materiaal. Viscose draagt net zo prettig als katoen, maar voelt soepeler aan en droogt sneller. Juist deze combinatie van materiaal en de hypoallergene acryl lijmlaag, zorgen voor een extra sterkte hech..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 8,21
Merk: Essity Model: 2434
Algemene informatie over Leukotape K 5 cm:De sinusvormige uitsparingen in de acrylaat kleeflaag zorgen bij Leukotape K voor de lucht- en vochtdoorlaatbaarheid.  Leukotape K kan meerdere dagen worden gedragen. Voordat Leukotape K wordt aangebracht is deze tape al 10% opgerekt. Hierna kan de ..
€ 11,12
Excl. BTW:€ 10,20
Merk: Nasara Model: 20202445
Nasara tape is een elastische en latexvrije kinesiotape die veelvuldig gebruikt wordt door fysiotherapeuten, sportmasseurs, etc.. De Nasara tape wordt vaak gebruikt door de optimale kleefkracht bij langdurig gebruik. Deze watervaste kinesiotape is bestaat uit 96% katoen en 4% spandex (een elastis..
€ 6,76
Excl. BTW:€ 6,20
Merk: Révvi Model: 24435
Dágenlang beschermd, ook tijdens je (sport)activiteiten en in de douche.De elastische tape met golfpatroon is net zo rekbaar als je huid (140 %) en stimuleert je bloedcirculatie en spieractiviteit. Revvi KinesiotapeDe Revvi Kinesiotape is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, Beige, Zwa..
€ 6,27
Excl. BTW:€ 5,75
Merk: CureTape Model: 17102016
CureTape is zeer populair merk medical tape. De CureTape is ook te verkrijgen in de CureTape Art 5cm x 5M versie. Dit is een elastische tape die latexvrij is en voorzien is van het TUV-kwaliteitskeurmerk. Curetape Art heeft een kleeflaag van Acryl en is daarmee huidvriendelijk. De buitenzijde is gem..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 8,21
Merk: CureTape Model: 24195
CureTape Gentle is de tape die uitermate geschikt is voor plekken die het zwakste zijn op uw lichaam, denk dan bijvoorbeeld aan plekken waar de huid heel dun is. Mede hierdoor is de Curetape Gentle goed te gebruiken op de huid van kinderen en van oudere mensen. Doordat de CureTape Gentle een min..
€ 11,78
Excl. BTW:€ 10,81
Merk: Essity Model: 20142433
Deze therapeutische tape is elastisch en heeft een rek van 130-140%, die overeenkomt met de natuurlijke elasticiteit van de menselijke huid. Leukotape K 2,5cm is zeer patiëntvriendelijk en kan worden ingezet als onderdeel van pijnreducerende therapieën. De latexvrije samenstelling garandeert optimaa..
€ 7,90
Excl. BTW:€ 7,25
Merk: Essity Model: 2435
Deze therapeutische tape is elastisch en heeft een rek van 130-140%, die overeenkomt met de natuurlijke elasticiteit van de menselijke huid. Leukotape K 7,5 cm is zeer patiëntvriendelijk en kan worden ingezet als onderdeel van pijnreducerende therapieën. De latexvrije samenstelling garandeert optima..
€ 17,71
Excl. BTW:€ 16,25
Merk: CureTape Model: 202124168
CureTape 1cm kinesiotape tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. Verkrijgbare kleuren 1 cm: beige en blauw.CureTape 1cm wordt o.a..
€ 5,04
Excl. BTW:€ 4,62
Merk: CureTape Model: 24169
CureTape 2,5cm kinesiology tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag. De breedte van 2,5 cm wordt veel gebruikt voor LymfeTaping.CureTape 2,5cm..
€ 6,06
Excl. BTW:€ 5,56
Merk: CureTape Model: 2419
CureTape kinesiology tape is een veilig, latexvrij product met een TÜV kwaliteitskeurmerk en wordt geproduceerd in Korea. Het elastische katoen is voorzien van een ventilerende, hypoallergene acryllijmlaag.CureTape wordt o.a. gebruikt voor :- het activeren van de bloed en lymfecirculati..
€ 15,19
Excl. BTW:€ 13,94
Merk: DynamicTape Model: 24500
DynamicTape is een extreem elastisch tape en levert een bijdrage aan de bewegingsketen en beperkt geen bewegingsfunctie. DynamicTape functioneert door de hoge elasticiteit als een soort 2de spier. Deze tape kun je niet vergelijken met kinesiotape of klassieke tape. Dit is  een nieuw product met..
€ 15,48
Excl. BTW:€ 14,20
Merk: DynamicTape Model: 245010
DynamicTape is een extreem elastisch tape en levert een bijdrage aan de bewegingsketen en beperkt geen bewegingsfunctie. DynamicTape functioneert door de hoge elasticiteit als een soort 2de spier. Deze tape kun je niet vergelijken met kinesiotape of klassieke tape. Dit is  een nieuw product met..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 18,30
Merk: CureTape Model: 201524201
ProductbeschrijvingDeze CrossLinq (Cross Tape) wordt op energiegeladen punten, zoals pijnpunten, triggerpoints en acupunctuurpunten geplakt. Door palpatie zijn deze punten vindbaar door een therapeut.CrossLinq informatie: Leverbaar in 3 maten: Small: 20 sheets x 12 ..
€ 15,22
Excl. BTW:€ 13,96
Merk: CureTape Model: 202224205
CureTape Big Boy voor de fanatieke tapers!Curetape wordt veel gebruikt binnen de sport en fysiotherapie. De tape kan worden gebruikt om gewrichten en spieren te ondersteunen. De spanning kan met behulp van de tape toenemen, maar het is ook mogelijk om de spieren juist te ontlasten. Daarom hebben..
€ 321,55
Excl. BTW:€ 295,00
Merk: CureTape Model: 25072
De CureTape Cutter is een handig hulpmiddel om snel en eenvoudig smalle stroken kniesiotape te kunnen snijden. De CureTape Cutter snijdt de gewenste breedte van de tapestroken uit een rol CureTape van 5 cm breed. Voordelen CureTape SnijderSmalle stroken kinesiotape worden regelmatig gebruikt bi..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Merk: CureTape Model: 2517
Deze plastic CureTape Dispenser is speciaal ontworpen voor een rol CureTape van 5 cm breed en beschermt uw rol tegen bijv. vocht en stof. Het is een ideaal hulpmiddel om tape mee te nemen in uw (sport)tas. De CureTape Dispenser biedt uw rol CureTape optimale bescherming...
€ 3,96
Excl. BTW:€ 3,27
Merk: CureTape Model: 4717
De CureTape Schaar Soft Touching is de ideale schaar voor het snel en gemakkelijk knippen van CureTape. Het zachte rubberen handvat ligt lekker in de hand. Eventuele lijmresten kunt u eenvoudig verwijderen met (Chemodol) olie of nagellakremover. ..
€ 13,61
Excl. BTW:€ 11,25
Merk: 3M Model: 2516
De Cavilon spray beschermt de intacte of beschadigde huid tegen irritatie. Dankzij de acrylaat terpolymeer blijft de film langdurig op de huid aanwezig, zonder dat het vettig aan te voelen. Het absorptievermogen van absorberende verbanden en incontinentiemateriaal worden niet beïnvloed door de Cavil..
€ 20,27
Excl. BTW:€ 16,75
Merk: CureTape Model: 2505
Clean Skin Pre-Taping Spray 200 ml  Deze Clean Skin Pre-Taping Spray 200 ml kan gebruikt worden vóór het aanbrengen van kinesiologische tapes. Het is een huidvriendelijk reinigingsmiddel dat de hechting van de tape verbetert.Gebruiksaanwijzing : Verstuif de spray op de huid en veeg het ov..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: CureTape Model: 52050
De auteur van dit boek is Sascha Seifert, ze is osteopaat, fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en lid van de ITA (International Taping Association) in Duitsland. Dit boek geeft het huidige inzicht in de fascia, het pijn- en microcirculatieprincipe van het lichaam en de anatomie van de huid, vormen d..
€ 49,94
Excl. BTW:€ 45,82
Merk: CureTape Model: 52051
In dit eerste Nederlandse MTC Manual (handboek) voor (para)medici, sportverzorgers en bewegingswetenschappers, is Josya Sijmonsma er in geslaagd een overzicht te geven van de verschillende technieken die deel uit maken van het Medical Taping Concept.Na een heldere uitleg over de theoretische ach..
€ 50,90
Excl. BTW:€ 46,70
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 25