Menu
WINKELWAGEN

Anatomie poster

Anatomische posters zijn essentiële hulpmiddelen voor alle medische praktijken. De gedetailleerde weergave op de anatomie poster biedt een visuele weergave van het menselijk lichaam, waardoor deze voor educatieve doeleinden gebruikt kan worden voor studenten, therapeuten en fysiotherapeuten.

Voordelen van een Anatomie Poster in de Praktijk

Anatomie posters gaan verder dan enkel decoratie van een praktijkruimte; een anatomie poster helpt met het verspreiden van informatie over het menselijk lichaam en het verbeteren van de communicatie met patiënten. Enkele redenen voor het gebruik van anatomische posters kunnen zijn:

  • Educatieve Waarde: Een anatomie poster is uitermate geschikt om de Latijnse benamingen van het lichaam belichten. Voor studenten en patiënten helpen anatomische posters om beter te begrijpen hoe het lichaam werkt. Wanneer een patiënt begrijpt hoe het spierstelsel, de gewrichten, de hersenen, de organen en het skelet met elkaar in verhouding staan, zullen ze beter begrijpen hoe het herstelproces werkt.

  • Verbeterde Communicatie: Een anatomische poster maakt het eenvoudiger om met visuele referenties diagnoses uit te leggen. Een afbeelding van het skelet of de spieren in de praktijkruimte zorgt ervoor dat patiënten vervolgstappen beter kunnen begrijpen.

  • Professionele Uitstraling: Een anatomische poster van het menselijk lichaam draagt bij aan de professionele uitstraling van de fysiotherapie. Zo helpt een 3B Scientific or Erler Zimmer spieren poster mee met het wekken van vertrouwen bij patiënten.

Hoe Kies je de Juiste Anatomie Poster?

Het kiezen van de juiste anatomie poster voor jouw locatie kan lastig zijn, door een groot assortiment aan anatomie posters. Het anatomie poster assortiment bestaat uit anatomie posters van verschillende afmetingen, met ophangogen of ophangsysteem, met lijsten, met wandplaten, van papier of gelamineerd. Hieronder vindt u elke tips om de juiste keuze te maken:

  • Relevantie: Het is belangrijk dat de anatomie poster afgestemd is op de aangeboden behandelingen. Zo is het bij de sport fysiotherapie geschikt om een poster met oppervlakkige spieren op te hangen, terwijl een poster van het menselijk skelet misschien minder geschikt is.

  • Detailniveau: Binnen het assortiment aan anatomie posters zijn er verschillende gradaties in detailniveau. De keuze tussen een anatomie poster met met enkel basisinformatie of zeer gedetailleerde illustraties van het menselijk lichaam van het menselijk lichaam is afhankelijk van de doelgroep.

  • Kwaliteit: Bij een anatomie poster is het van belang dat het de wandplaten of het papier van hoge kwaliteit is. Een poster met een goede kwaliteit wandplaat zal langer meegaan dan een poster met een mindere kwaliteit wandplaat.

  • Formaat: Het is van een belang om het juiste formaat poster te kiezen. Een poster met een grote afmeting zal makkelijk te lezen zijn, maar moet ook goed passen bij de praktijkruimte.

Wat is het verschil tussen een anatomie poster en een anatomisch model?

Een anatomie poster is een 2d weergaven van het menselijk lichaam, terwijl een anatomisch model een driedimensionale weergave is. Posters zijn goedkopen en nemen minder ruimte in beslag, terwijl modellen gemaakt zijn om een betere weergave te geven.

Hoe kan ik mijn anatomie posters het beste onderhouden?

Om anatomische posters goed te onderhouden is het van belang om ze regelmatig schoon te maken. Om te voorkomen dat kleuren vervagen wordt het aangeraden om direct zonlicht op de posters te vermijden. Wanneer een anatomie poster gelamineerd is, zal deze ook langer meegaan.

Waar kan ik kwalitatieve anatomie posters kopen?

Uw kwalitatieve anatomie posters zijn te koop bij Fysiomaterialen.nl! Voor een uitgebreid assortiment aan posters van het menselijk skelet voor een scherpe prijs is dit uw gewenste adres.

Anatomie posters zijn een onmisbaar onderdeel van elke fysiotherapeutische praktijk. De posters bieden educatieve waarde, verbeteren de communicatie met patiënten en dragen bij aan een professionele uitstraling. Bij het kiezen van een anatomie poster is het belangrijk om te letten op relevantie, detailniveau, kwaliteit en formaat. Door te investeren in kwalitatieve anatomie posters kun je de algehele ervaring en resultaten van je patiënten aanzienlijk verbeteren. Bezoek Fysiomaterialen.nl voor een uitgebreide selectie van hoogwaardige anatomie posters die perfect passen bij de behoeften van uw praktijk.

Model: 52006
Op deze anatomische kaart vindt u de botten van het menselijk lichaam met hun Nederlandse en Latijnse benamingen. De anatomische kaart skelet is geplastificeerd. De anatomische kaart A2 skelet heeft een afmeting van 42 x 60 cm ..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Model: 52005
Op deze anatomische kaart staan de oppervlakkige spieren van het menselijk lichaam met zowel de Nederlandse als de Latijnse benamingen. De anatomische kaart spieren is geplastificeerd.De anatomische kaart A2 spieren heeft een afmeting van 42 x 60 cm...
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Model: 52008
Deze kaart/poster betreft de anatomie van de voet. Hij bevat verschillende spierlagen van de voet, de botten en de pezen. Allen met hun Nederlandse en Latijnse namen. De afbeeldingen zijn over de voor en achterzijde.De anatomische kaart Voet is geplastificeerd.De anatomische kaart A2&nb..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Model: 52007
Via de ruggenwervels worden organen, spieren, zintuigen en huid geïnnerveerd. Op deze kaart wordt het autonome zenuwstelsel in beeld gebracht, en ook de onderverdeling in sympathische en parasympatisch. Daarnaast worden ook de huidzones en de innervatie van de spieren geïllustreerd. Bovendien is er ..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Model: 52002
Op deze anatomische kaart vindt u de botten van het menselijk lichaam met hun Nederlandse en Latijnse benamingen. De A4 kaart is aan twee kanten bedrukt.De anatomische kaart skelet is geplastificeerd. De anatomische kaart A4 skelet heeft een afmeting van 21 x 30 cm ..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Model: 52001
Op deze anatomische kaart staan de oppervlakkige spieren van het menselijk lichaam met zowel de Nederlandse als de Latijnse benamingen. De A4 kaart is aan twee kanten bedrukt.De anatomische kaart spieren is geplastificeerd.De anatomische kaart A4 spieren heeft een afmeting van 21 x 30 cm...
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Model: 52004
Deze kaart/poster betreft de anatomie van de voet. Hij bevat verschillende spierlagen van de voet, de botten en de pezen. Allen met hun Nederlandse en Latijnse namen. De afbeeldingen zijn over de voor en achterzijde.De anatomische kaart Voet is geplastificeerd.De anatomische kaart A4 Vo..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Model: 52003
Via de ruggenwervels worden organen, spieren, zintuigen en huid geïnnerveerd. Op deze kaart wordt het autonome zenuwstelsel in beeld gebracht, en ook de onderverdeling in sympathische en parasympatisch. Daarnaast worden ook de huidzones en de innervatie van de spieren geïllustreerd. Bovendien is er ..
€ 9,08
Excl. BTW:€ 7,50
Model: 52039
In een complex proces van thermoforming afdrukken, zijn alle tekeningen op onze anatomische posters op een witte achtergrond levendig verhoogd. De motieven springen uit het oppervlak en nodigen uit om ze aan te raken. Onze 3D-relief poster skelet is gemaakt van zeer duurzaam plastic, heeft..
€ 36,24
Excl. BTW:€ 29,95
Merk: 3B Scientific Model: 52042
Anatomische poster Bekken en Heupgewricht formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevinden zic..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Model: 52048
De Poster Bloedsomloop is een Duitstalige, hardgelamineerde poster. De Bloedsomloop poster is voorzien van gaatjes waardoor de Duitstalige poster makkelijk opgehangen kan worden. De Poster Bloedsomloop weergeeft de bloedsomloop in het geheel, maar gaat daarnaast ook in op de details van dit dee..
€ 35,70
Excl. BTW:€ 29,50
Model: 520291
Gelamineerde poster waarop alle gewrichten gedetailleerd zijn weergegeven. ..
€ 38,30
Excl. BTW:€ 31,65
Model: 02012017
De Poster Hersenen is een Duitstalige poster die zowel hardgelamineerd als zachtgelamineerd te krijgen is. De Hersenen poster is voorzien van gaatjes waardoor de Duitstalige poster makkelijk opgehangen kan worden. De Poster hersenen weergeeft de hersenen in het geheel, maar gaat ..
€ 35,70
Excl. BTW:€ 29,50
Merk: 3B Scientific Model: 52034
Anatomische poster 'Het kniegewricht' formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevinden zich twee me..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Merk: 3B Scientific Model: 52033
Anatomische poster 'Het menselijke skelet' formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevinden zich tw..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Model: 52049
De Poster Lymfatisch systeem heeft een formaat van 50x67cm. De afbeelding van het lymfatische systeem bevat de belangrijkste lymfebanen en lymfevaten, daarbij ook de richting waarin de lymfedrainage dient te worden uitgevoerd. Op de Poster staat alles Nederlandstalig.  ..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Merk: 3B Scientific Model: 52037
Anatomische wandplaat van het Schouder en Ellebooggewricht formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken ..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Model: 5201
Anatomische wandplaat van formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier. In de bovenste hoeken bevinden zich twee metalen ophang-ogen (geen ophangroeden nodig). Teksten in het engels. Latijnse en engelse medische terminologie...
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Merk: 3B Scientific Model: 52032
Poster Spierenstelsel. Formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevinden zich twee metalen ophang-og..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Merk: 3B Scientific Model: 52035
Poster Sportblessures. Formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevinden zich twee metalen ophang-og..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Model: 04012017
De Poster Verteringsstelsel is een Duitstalige poster die zowel hardgelamineerd als zachtgelamineerd te krijgen is. De Verteringsstelsel poster is voorzien van gaatjes waardoor de Duitstalige poster makkelijk opgehangen kan worden. De Poster Verteringsstelsel weergeeft het v..
€ 35,70
Excl. BTW:€ 29,50
Merk: 3B Scientific Model: 52036
Anatomische wandplaat van de Voet en het Enkelgewricht formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevi..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Merk: 3B Scientific Model: 52043
Anatomische poster wervelkolom formaat 50 x 67cm, gedrukt op premium 200 grams papier en vervolgens dubbelzijdig gelamineerd. Hierdoor is de wandplaat ingesloten door een (reinigbare) transparante kunststoflaag wat de levensduur zeer ten goede komt. In de bovenste hoeken bevinden zich twee meta..
€ 31,70
Excl. BTW:€ 26,20
Model: 03012017
De Poster Zenuwstelsel is een Duitstalige poster die zowel hardgelamineerd als zachtgelamineerd te krijgen is. De Zenuwstelsel poster is voorzien van gaatjes waardoor de Duitstalige poster makkelijk opgehangen kan worden. De Poster zenuwstelsel weergeeft het zenuwstelsel&nbs..
€ 35,70
Excl. BTW:€ 29,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 24