Menu
WINKELWAGEN

Massage apparaten

Massage Apparaat

Heb je last van stijve spieren of spierpijn? Dan kan een massage gun een goed hulpmiddel zijn om de spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Ze werken door middel van vibratie massage, dit is massage door hele snelle trillingen van een object. Het geeft meerdere verschillende voordelen. Ze kunnen gebruikt worden voor bijna alle spieren van het lichaam en zijn makkelijk te gebruiken. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende massage apparaten.

De Voordelen van een Massage Apparaat

Een massage apparaat is niet alleen een luxe product, maar biedt ook een tal aan voordelen voor je fysieke en zelfs je mentale gezondheid. Hieronder staan een aantal redenen waarom dit product een goede keuze is voor wanneer u spierpijn ervaart of als u streeft naar een fijne massage. De apparaten worden het meest gebruikt voor nek, schouders, rug (onderrug).

Stressverlichting: Door regelmatig een massageapparaat te gebruiken. Werkt dit stres verlichtend doordat je spieren ontspannen en daardoor je lichaam ontspant.

Pijnverlichting: Het gebruik van massage guns kan zorgen voor de nodige pijnverlichting. Doordat deze massage gun gebruik maakt van vibratie massage wordt de bloedsomloop versterkt en worden verklevingen in de spier los getrild.

Verbeterde bloedcirculatie: Door de massagebewegingen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat kan helpen bij het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en het leveren van voedingsstoffen aan de spieren en weefsels.

Verbeterde slaapkwaliteit: Door het gebruik van massage apparaten maakt het de spieren los en ontspant ze. Waardoor je lichaam ook meer in ontspanning staat en zo makkelijker in slaap zou kunnen vallen.

Soorten Massage Apparaten

Er zijn verschillende soorten massage apparaten op de markt, elk ontworpen voor specifieke behoeften en toepassingen. Enkele populaire opties zijn:

Massagekussen: Deze zijn ideaal voor thuisgebruik en bieden meestal verschillende massagestanden en intensiteitsniveaus. Ze zijn handig voor het behandelen van specifieke gebieden zoals de nek, rug en schouders.

Massage pistolen: Een massage pistool is handig hulpmiddel voor het behandelen van spierverklevingen en om pijnlijke spieren los te maken. Op een massage gun staan verschillende standen en beschikt over verschillende opzetstukken.

Massagestoelen: Voor een complete lichaamsmassage kun je investeren in een massagestoel. Deze stoelen zijn uitgerust met verschillende massagefuncties, zoals kneden, kloppen en rollen, en kunnen een luxe toevoeging zijn aan je huis of kantoor.

Veel gestelde vragen over massage apparaten

Is een massage apparaat geschikt voor iedereen?

Ja, over het algemeen zijn massage apparaten voor iedereen geschikt, als u extreme pijn ervaart tijdens het gebruik wordt het afgeraden om een apparaat te gebruiken. Als u het zeker wilt weten of een massage apparaat geschikt is voor u, kunt u altijd medisch advies vragen.

Hoe vaak moet ik een massage apparaat gebruiken?

Dit hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen genieten dagelijks van een korte massage, terwijl anderen het liever minder vaak doen. Luister naar je lichaam en pas de snelheid of stand aan als dat fijner is.

Kan ik een massage apparaat gebruiken voor blessureherstel?

Ja, massage apparaten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op het herstelproces na een blessure. Ze kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlichten van pijn.

Conclusie

Een massage apparaat biedt meerdere voordelen voor het behandelen van pijnlijke spieren. Er bestaan verschillende massage apparaten zoals massage guns, massage kussens en massage stoelen. Een massage apparaat kan een goed hulpmiddel zijn voor het masseren van de nek, rug, benen, armen, schouders en borst. U kunt diverse massage apparaten vinden op onze website of als u vragen heeft over producten kunt u altijd bellen naar 0167-523687.

Model: 461905
Het Flowlife Flowpillow is een draadloos massagekussen met drie standen om vermoeidheid van de spieren tegen te gaan. Het Flowlife Flowpillow zorgt voor de ideale sportmassage, welke gewoon thuis kan plaatsvinden. Het massagekussen is te gebruiken voor de  rug-, nek- en  beenspieren. Ee..
€ 154,99
Excl. BTW:€ 128,09
Merk: Vibrax Model: 4503
Schaf extra Massage Apparaat Vibrax Opzetstukken aan t.b.v. het Massage Apparaat Vibrax Professional.U kunt kiezen uit de volgende opties:SchuimrubberschoenSchuimrubber NoppenschoenNylonborstelHarenborstel..
€ 17,55
Excl. BTW:€ 14,50
Merk: Vibrax Model: 4503
Het Massage Apparaat Vibrax Professional is ideaal om grote lichaamsoppervlaktes, zoals de rug of benen te masseren. Het apparaat gaat langdurig mee dankzij de polymeer behuizing, welke goed te reinigen is en beter bestand is tegen beschadiging.Kenmerken:- 2 snelheden - Vermogen 115 / 130 Watt (s..
€ 320,65
Excl. BTW:€ 265,00
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 45131
Longlife TENS silicone. Duurzaam, wasbaar, ten behoeve van Omron E-1, E-3, E-4, verpakking per set a 2 stuks...
€ 35,95
Excl. BTW:€ 29,71
Model: 46189
Massage De Tunturi massage gun is je beste partner om vóór je training de spieren op te warmen, of er na om pijn en spanning in je lichaam te verminderen. Het professionele massageapparaat stimuleert de bloedsomloop en helpt het herstel van de spieren.De Tunturi massage gun is je beste partner ..
€ 109,95
Excl. BTW:€ 90,87
Merk: Tunturi Model: 46188
Stijve spieren en pijnklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze Tunturi MG30 Massage Gun Mini. Na een lange dag werken aan je bureau, computer of na stevige fysieke arbeid kunnen je spieren flink worden belast. Een goede massage is de beste manier om ontspannen de rest van de dag in te gaa..
€ 68,97
Excl. BTW:€ 57,00
Merk: Hyperice Model: 461901
De Hyperice Hypervolt 2 is een professioneel handmassage apparaat. De Hypervolt Massagegun is via Bluetooth aan te sluiten op de Hypersmart app, welke een begeleiding biedt vanaf warming up tot en met de cooling down. De app voorziet je tijdens het masseren van tips, deze welke afkomstig zijn va..
€ 319,95
Excl. BTW:€ 264,42
Model: 2096
Deze Hotstone heater 6 Liter behoort tot de nieuwste generatie wellness apparatuur. Door de digitale temperatuurregeling kunt u de hotstone heather naar eigen wens instellen op de juiste temparatuur. U kunt in de hotstone heather 6 liter water doen om genoeg stenen te kunnen opwarmen voor een aantal..
€ 119,79
Excl. BTW:€ 99,00
Model: 2095
De 64-delige hotstone stenen bestaan uit gladde basaltstenen die uit het Andes gebergte afkomstig zijn. De Andes stenen worden uitsluitend gedolven uit de bergen. De vulkanische basalt-stenen worden al eeuwen gebruikt in de healing therapie. Ze zijn niet poreus en houden warmte lang vast. Ze geven d..
€ 119,79
Excl. BTW:€ 99,00
Merk: Omron Model: 45132
De OMRON HeatTens is een apparaat bedoeld voor de verlichting van pijn in spieren en gewrichten en vermindering van stijfheid en gevoelloosheid in rug, armen, benen, schouders en voeten door toediening van elektrische zenuwstimulatie aan het huidoppervlak in de buurt van de plek waar de pijn zit. De..
€ 142,50
Excl. BTW:€ 117,77
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 11