Menu
WINKELWAGEN

Blackroll Massagebal

Blackroll Massagebal
-15 %
Blackroll Massagebal
€ 8,51
€ 9,98
Excl. BTW: € 7,03
Products Sold: 34
Product Views: 4567

Beschikbare opties:

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

De Blackroll Massagebal is zowel als training- en massage tool geschikt om gespannen spieren te behandelen en verklevingen in de fascia te verwijderen. Onder fascia verstaan we het bindweefsel, wat de spieren omringt en ook verbindt. Wanneer verklevingen in dit weefsel ontstaan, kan dit pijnlijke gevolgen hebben. De Foambal kan je dus niet alleen gebruiken voor zelfmassage, maar ook als trainings-tool om de spieren te ontspannen en te versterken. Massage met de Blackroll Massagebal verbetert opvallend de prestaties en flexibiliteit van je spieren en weefsels. De Harde Foambal is geschikt voor massage technieken die men zelf uitvoert: zelfmassage. Wanneer je je tegen de wand leunt en daarbij de Blackroll Massagebal tussen muur en lichaam plaatst, kan je de druk op het weefsel perfect variëren. Door het buigen en strekken van de benen, kan men niet alleen de nek, maar ook de hele rug en billen bereiken.

Harde Foambal 8 cm

De Foambal van 8 cm doorsnede is fijn voor dieper gelegen en moeilijk te bereiken spieren in bijvoorbeeld de nek, schouders en borst. Diameter Foambal: 8 cm, gewicht: 22 gram

Harde Foambal 12 cm

De Harde Foambal met een diameter van 12 cm is wat groter waardoor de bal iets makkelijker te gebruiken is op grotere oppervlakten zoals bijvoorbeeld de rug. Diameter Foambal: 12 cm, gewicht: 55 gram,

 

Inspiratie nodig voor je Blackroll Massagebal oefeningen? Download dan de gratis Blackroll app voor Android en iOS.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Mambo Max 3-in-1 Foamroller combineert 3 verschillende schuimrollers in één verpakking. Dankzij het gladde oppervlak is het buitenste deel perfect ..
€ 35,01
Excl. BTW:€ 28,93
De Mambo Max Comfort Gym Mat is een zachte oefenmat die zorgt voor een comfortabele oefenomgeving. De Fitnessmat comfort is verkrijgbaar in verschille..
€ 45,11
Excl. BTW:€ 37,28
Onmisbaar bij het trainen van kleinere spiergroepen: de Blackroll Loop Band Set! Met deze Blackroll Loops train je verschillende, kleinere, spieren...
€ 37,95
Excl. BTW:€ 31,36
De Pure2Improve Massageballen Set 5 cm (3 stuks) zien uitermate geschikt voor de drukverlichting in spierknooppunten. De triggerpoint ballen hebben ..
€ 8,17
Excl. BTW:€ 6,75
Onmisbaar bij het trainen van grotere spiergroepen: de Blackroll Super Band Set! Door regelmatig te trainen met de Blackroll Super Bands merk j..
€ 57,50
Excl. BTW:€ 47,52