Menu
WINKELWAGEN

Inhalatie- en Verkoudheidsmiddelen

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment Inhalatiemiddelen en Verkoudheidsmiddelen aan. Deze zijn van de merken FoxxToco-Tholin en Vicks. Deze Inhalatiemiddelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en helpen de ademhaling te verbeteren.

Griep- en verkoudheidmiddelen

Als je neus dicht zit of je hoofd bonst. Je keel is kriebelig. Heb ik nu griep of ben ik gewoon verkouden? Het is vaak moeilijk om vast te stellen wat er aan de hand is omdat symptomen kunnen overlappen. Op het moment dat je weet dat je griep hebt of gewoon verkouden bent, hebben wij griep- en verkoudheidmiddelen die de pijn verzachten, het allemaal net wat aangenamer maken en het herstel versnellen.

Het gebruik van Inhalatiemiddelen:

De inhalatiemiddelen kunt u op verschillende manieren gebruiken. U kunt de producten gebruiken als inwrijfmiddel. Hierbij kunt u het insmeren op de huid bijvoorbeeld op de borst en rug. U zult merken dat het benauwdheidsgevoel minder word en u meer lucht krijgt. Ook kan het worden gebruikt als inhaleringsmiddel. Door bijvoorbeeld het in een bak warm water te doen en de warme dampen diep in te ademen. Er zijn nog veel meer manieren om gebruik te maken van de Inhalatiemiddelen. Voor meer informatie kijk dan op onze site. Voor vragen en advies kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Merk: Foxx Sportscare Model: 38072
Te gebruiken tijdens sportwedstrijden onder b.v. de neus teneinde de ademhaling te verlichten. Foxxovix is sterker dan normale producten op dit gebied. Kan ook worden gebruikt voor massagedoeleinden. Een beetje Foxxovix in de knieholte helpt kramp te voorkomen...
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
Merk: Toco-Tholin Model: 3811
Toco-Tholin druppels bestaat uit 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De Toco-Tholin druppels zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. De Toco-Tholin druppels kunnen voor de volgende doeleinden worden ..
€ 5,08
Excl. BTW:€ 4,20
Merk: Vicks Model: 3809
De Vicks inhaler geeft verlichting op de luchtwegen, om vrijer te ademen. Stop zo dikwijls als nodig in ieder neusgat en snuif diep op...
€ 4,54
Excl. BTW:€ 3,75
Merk: Vicks Model: 3808
Vicks Vaporub zalf bestrijdt verkoudheid op twee manieren tegelijk. Ten eerste werkt Vicks via de neus. Door de lichaamswarmte ontstaan helende dampen, die, wanneer ze enkele minuten worden opgesnoven, diep doordringen in de luchtwegen en de ademhaling vereenvoudigen. Ten tweede werkt Vicks vaporub ..
€ 7,47
Excl. BTW:€ 6,85
Merk: Foxx Sportscare Model: 3804
Polar oil is een pure Japanse plantenolie voor gebruik tijdens sporten. Een druppeltje onder de neus aangebracht, of op een Dextrotab of suikerklontje ingenomen, geeft direct "een zee aan lucht". Goed bruikbaar b.v. tijdens zaalwedstrijden, tijdens zeer droge, warme weersomstandigheden of wedstrijde..
€ 10,83
Excl. BTW:€ 8,95
Model: 3816
Rhino Caps inhalatiecapsules geeft verlichting op de luchtwegen en helpt om vrijer te ademen door de verdamping van natuurlijke oliën waaronder menthol. Door de bijzondere toedieningsvorm kan Rhinocaps als inhalatiebad onafhankelijk van tijd, plaats en situatie worden toegepast. Eén Rhino Caps Inhal..
€ 9,94
Excl. BTW:€ 9,12
Model: 3805
De Xylometazoline HCL neusdruppels worden gebruikt bij een verstopte neus ten gevolge van een neusverkoudheid. De druppels verminderen bij verkoudheid de zwelling van het slijmvlies in de neuskeelholte. De werking van de neusdruppels begint na enkele minuten en houdt meedere uren aan...
€ 3,43
Excl. BTW:€ 3,15
Model: 3806
De Xylometazoline HCL neusspray wordt gebruikt bij een verstopte neus ten gevolge van een neusverkoudheid. De spray vermindert bij verkoudheid de zwelling van het slijmvlies in de neuskeelholte. De werking van de neusspray begint na enkele minuten en houdt meedere uren aan...
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,89
Model: 4803
Breath Right Neusstrips helpen om door de neus te ademen. Door het gebruik van Breath Right worden de neusvleugels zachtjes open getrokken en kunt u to 31 % meer lucht krijgen. Bij snurken en sport voor meer lucht en makkelijker ademen door de neus. Breathe Right neusstrips zijn per 30 verpakt.&..
€ 23,29
Excl. BTW:€ 19,25
Model: 3801
De werkzame stof in Hibitane of Strepfen zuigtablet is chloorhexidine. Chloorhexidine doodt vele soorten bacteriën die in de mondholte voorkomen en ontstekingen of tandbederf kunnen veroorzaken.Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter in de verpakking. Hibitane of Strepfen is te ge..
€ 6,70
Excl. BTW:€ 6,15
Model: 3803
Strepsils is een geneesmiddel met twee antibacteriële ingrediënten die de bacteriën doden die keelpijn veroorzaken. Daarnaast blijft Strepsils lang werken, tot wel twee uur nadat de zuigtablet op is. Strepsils verzacht dus niet alleen de keel maar is ook daadwerkelijk effectief bij beginnende keelpi..
€ 7,58
Excl. BTW:€ 6,95
Model: 3802
Trachitol is een zuigtablet bij beginnende keelpijn  ..
€ 6,98
Excl. BTW:€ 6,40
Merk: Toco-Tholin Model: 3617
Dit is een Milde Balsem in een pot van 35 ml. voor de verzorging van spieren en gewrichten en gebaseerd op de TOCO-THOLIN druppels, ook wel "Het goede oude huismiddel!". Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën minder snel. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid berei..
€ 5,67
Excl. BTW:€ 4,69
Merk: Cai-Pan Model: 3635
Gebruik de pepermuntolie bij stijve of overbelaste spieren of bij hoofd, nek-en rugklachten. Enkele druppels in een stoombadje helpen u om vrijer te ademen. CAI-PAN vindt zijn basis in een zuivere Japanse pepermuntolie. Pepermunt is een gewas dat daar al eeuwen wordt verbouwd. Het Japanse klimaat en..
€ 13,90
Excl. BTW:€ 11,49
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 14