Menu
WINKELWAGEN

Toco-Tholin

Merk: Toco-Tholin Model: 3811
Toco-Tholin druppels bestaat uit 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De Toco-Tholin druppels zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. De Toco-Tholin druppels kunnen voor de volgende doeleinden worden ..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Merk: Toco-Tholin Model: 3903
Voor de verzorging en verzachting van droge of schrale huid. Toco-Tholin Skin-Protector dient meerdere malen per dag dun ingesmeerd te worden. Skin-Protector maakt de huid weer zacht en soepel en sluit de poriën niet af...
€ 15,66
Excl. BTW:€ 12,94
Merk: Toco-Tholin Model: 201426019
Toco-tholin natumas neutraal is een wat vettere, natuurlijke massage-olie met vitamine E, zonder toevoeging van etherische oliën. Speciaal voor de masseur die hoge eisen stelt aan een olie en voorkeur geeft aan een neutrale geur. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld Hot-Stone massageInformatie Toco- ..
€ 9,67
Excl. BTW:€ 7,99
Merk: Toco-Tholin Model: 201426015
Toco-tholin Natumas Warm is een massage-olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid. Tevens beschermt Toco-Tholin Natumas Warm, tegen kou en regen omdat deze olie wat vetter is. Het kan goed gebruikt worden om de spieren en gewrichten goed in te masseren voor de actie of warming- up.  G..
€ 13,98
Excl. BTW:€ 11,55
Merk: Toco-Tholin Model: 20142602
Toco-Tholin Medimas Massageolie is een geurende, frisse olie, die vooral gebruikt voor ontspanningsmassages. De geneeskrachtige kruiden, die in de Toco-Tholin Medimas Massageolie zitten, zorgen voor een betere doorbloeding. Zo houdt Medimas massageolie je spieren en gewrichten soepel.Informatie ..
€ 11,25
Excl. BTW:€ 9,30
Merk: Toco-Tholin Model: 20142601
Toco-Tholin Natumas Massageolie is vooral binnen de sport een veelgebruikte olie. Doordat de Natumas wat vetter is dan de gemiddelde olie, beschermt het de spieren en gewrichten tegen de kou en regen. Om die reden wordt de Toco-Tholin Natumas Massageolie vlak voor de warming-up aangebracht. De Natum..
€ 11,25
Excl. BTW:€ 9,30
Merk: Toco-Tholin Model: 3633
Toco-Tholin Balsem Warm is een warme balsem voor de verzorging van spieren en gewrichten. De balsem bevat etherische oliën die bij het aanbrengen direct worden opgenomen door de huid en zorgen voor de doorbloeding in de spieren en een warmtegevoel op de huid. Voor een natuurlijke en snellere afvoer ..
€ 22,69
Excl. BTW:€ 18,75
Merk: Toco-Tholin Model: 36335
Zij bevorderen de doorbloeding IN de spieren en zorgen daarbij ook voor een warmtegevoel op de huid! Toco-tholin balsem Heet is uiteraard heter dan Balsem Warm maar maar blijft ook langer warm. Enkele voordelen van deze balsems: De etherische oliën bevorderen de doorbloeding IN de spieren wat helpt ..
€ 22,69
Excl. BTW:€ 18,75
Merk: Toco-Tholin Model: 3631
Dit is een Milde Balsem in een pot van 35 ml. voor de verzorging van spieren en gewrichten en gebaseerd op de TOCO-THOLIN druppels, ook wel "Het goede oude huismiddel!". Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën minder snel. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid berei..
€ 5,31
Excl. BTW:€ 4,39
Merk: Toco-Tholin Model: 20143632
Deze Balsem Speciaal is vervaardigd volgens een Oosterse formule en te koop in een pot van 50 en 250 ml. Voor de verzorging van spieren en gewrichten wordt deze balsem ook veel gebruikt in de sportverzorging. Balsem Speciaal is Extra Sterk en daarom wordt aangeraden dat mensen met een gevoelige huid..
€ 9,00
Excl. BTW:€ 7,44
Merk: Toco-Tholin Model: 20143901
Waslotion is heerlijk verfrissend voor de persoonlijke hygiëne na bijvoorbeeld het sporten! Wanneer er geen douche-gelegenheid is voor een grote groep mensen, is Waslotion een uitkomst! Denk aan een marathon, wielerronde of cross. Verzorgers die op het sportveld staan kunnen gemakkelijk hun handen w..
€ 9,44
Excl. BTW:€ 7,80
Merk: Toco-Tholin Model: 3904
Broekenvet is een vertrouwd product voor de wielrenner! Denk daarbij aan het fietsen buiten maar ook aan het populaire spinning in de sportschool! Ook voor paardrijders/sters is Broekenvet zeer geschikt! Ruim opsmeren voor een goede bescherming. Broekenvet bevat vitamine E, wat de huid beschermt teg..
€ 7,68
Excl. BTW:€ 6,35
Merk: Toco-Tholin Model: 2605
Toco-Tholin doseerpomp is de pomp van Toco Tholin die te gebruiken is bij een 5 liter kan massage olie. Bij gebruik van grote kannen massageolie is een pomp onmisbaar ter voorkoming van morsen en verspilling van de waardevolle olie...
€ 8,17
Excl. BTW:€ 6,75
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 13