Menu
WINKELWAGEN

Push Sports Enkelbrace Kicx - Magazijnopruiming

Push Sports Enkelbrace Kicx - Magazijnopruiming
Push Sports Enkelbrace Kicx - Magazijnopruiming
€ 56,95
Excl. BTW: € 52,25
  • Model: 990115ls
Products Sold: 5
Product Views: 3248

Beschikbare opties:

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Push Sports Enkelbrace Kicx is de nieuwe ontwikkeling op gebied van de best mogelijke bescherming tegen enkelverzwikking tijdens het sporten.

Zowel bij trainingshervatting als ter preventie van terugkerend enkelletsel bij enkelinstabiliteit is de Push Sports Enkelbrace Kicx uitermate geschikt. De functionele banden die kruisen aan de buitenzijde van de enkel zorgen voor een effectieve inversiebeperking. De banden zijn verankerd aan de verstevigde binnenzijde van de brace en verlopen op anatomisch verantwoorde wijze naar de buitenzijde van de enkel. Bij het naar binnen kantelen van de voet komen de banden op spanning en voorkomen dat de enkel verzwikt. Sporten blijft gewoon mogelijk, de Push Sports Kicx enkelbrace staat plantair- en dorsaalflexie in het enkelgewricht namelijk toe. Het hoogwaardige elastische materiaal sluit nauw aan op de anatomie van de enkel en biedt een aangename druk rond het gewricht. De Push Sports Enkelbrace Kicx is ultradun en past dus perfect in slanke sportschoenen.

Voor optimaal draagcomfort kan de brace over een dunne sok gedragen worden. Over de enkelbrace wordt de (voetbal)kous gedragen. 

Prophy-X
De Push Sports Enkelbrace Kicx is voorzien van het preventief ‘Prophy-X’ bandsysteem aan de buitenzijde van het enkelgewricht met 2 elkaar kruisende banden. De dorsale (achterste) Prophy-X band staat haaks op de inversie/eversie rotatie-as en voorkomt het naar binnen kantelen (verzwikken) van de voet. De ventrale (voorste) Prophy-X band biedt tegenwicht en weerstaat de kracht die op de dorsale band wordt uitgeoefend. De Prophy-X banden kruisen elkaar in de rotatie-as van het bovenste spronggewricht waardoor het afrollen van de voet niet wordt gehinderd.

Voordelen:

  • Stabiliseert de enkel na verzwikking of bij instabiliteit
  • Prophy-X bandsysteem gebaseerd op professionele tapetechnieken
  • Bandsysteem is verankerd aan de verstevigde binnenzijde van de brace
  • Biedt een aangenaam stevig gevoel door goede pasvorm en instelbare druk
  • Behoud van balgevoel en laat sportspecifieke bewegingsvrijheid intact
  • Is ultradun en superlicht

Wanneer te gebruiken:

  • Ter preventie van een terugkerende enkelverzwikking
  • Bij enkelinstabiliteit

Voor de juiste maatvoering meet de enkel diagonaal over de hiel:

S27 - 30 cm
M30 - 33 cm
L33 - 36 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
De Push Care Enkelbrace biedt compressie rond het enkelgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kan ..
€ 52,95
Excl. BTW:€ 48,58
De Push Med Enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten. De brace ..
€ 85,95
Excl. BTW:€ 78,85
De Push Sports Enkelbrace 8 biedt steun bij een lichte of (vrijwel) herstelde enkelverzwikking.De elastische band, die in de vorm van een 8 rond d..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 32,06
De Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage: Cellacare Malleo Comfort geeft druk en ondersteunt het enkelgewricht. Deze enkelbandage h..
€ 30,36
Excl. BTW:€ 27,85
De Cellacare Torsatec Expert Enkelbrace is een enkelorthese waarbij de mate van ondersteuning kan worden aangepast aan de indicatie en de fase in de b..
€ 87,75
Excl. BTW:€ 80,50
De Thuasne Sport Steunbrace Enkel is de oplossing bij een instabiele of verstuikte enkel. Deze sportbandage voor de enkel ondersteunt de enkelbanden e..
€ 24,14
Excl. BTW:€ 19,95