Menu
WINKELWAGEN

Ultimateinstability

Merk: Ultimateinstability Model: 5849
Maak kennis met de Ultimateinstability Aquabag Carbon, de opvolger van de Ultimateinstability Aquabag Blue en de ultieme vorm van instabiliteit tijdens je training! De Aquabag is een opblaasbare tube, gemaakt van hetzelfde stevige materiaal als rubberboten,  die door een duurzaam vu..
€ 148,89
Excl. BTW:€ 123,05
Merk: Ultimateinstability Model: 5850
Maak kennis met de Ultimateinstability Aquaball, de ultieme vorm van instabiliteit tijdens je training! De Aquaball is een opblaasbare bal, gemaakt van hetzelfde stevige materiaal als rubberboten, die door een duurzaam vulsysteem gevuld kan worden met water en lucht. Het waterniveau kan tijdens U..
€ 148,89
Excl. BTW:€ 123,05
Merk: Ultimateinstability Model: 5851
Dit comfortabele Hydrovest integreert instabiliteit in je dagelijkse training om zo je core, wendbaarheid en coördinatie te verbeteren. Dat het Ultimateinstability Hydrovest een sportinnovator award heeft gewonnen onderbouwd de werking van het verstelbaar gewichtsvest.HydrovestDe instab..
€ 245,00
Excl. BTW:€ 202,48
Merk: Ultimateinstability Model: 58531
Het Ultimateinstability Hydrovest Harnas is gemaakt om de trainingsmogelijkheden van de Ultimateinstability Aquabag uit te bereiden. Met het Ultimateinstability Hydrovest Harnas kunt u de Aquabag op uw rug houden, om zo uw training uit te bereiden. Hydrovest HarnasHet Hydrovest Harnas..
€ 199,00
Excl. BTW:€ 164,46
Merk: Ultimateinstability Model: 5861
Deze voetpomp is geschikt voor alle Ultimateinstability en Airtrack producten. Bij iedere levering van Ultimateinstability en Airtrack producten wordt een standaard handpompje meegeleverd, maar met de voetpomp kunnen de producten van Ultimateinstability en Airtrack sneller worden opgeblazen en kos..
€ 54,95
Excl. BTW:€ 45,41
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5