Menu
WINKELWAGEN

Lohmann en Rauscher

Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9730
De Cellacare Cervical Classic stabiliseert de halswervelkolom en houdt de nekspieren warm om de spanning in deze spieren te verminderen. Deze nekbrace is aangenaam licht en heeft een afneembare overtrek zodat u deze ook kunt wassen. De halskraag is verkijgbaar in 9 verschillende maten. Er zijn ..
€ 16,19
Excl. BTW:€ 14,85
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 97292017
De Cellacare Cervical Plus Classic stabiliseert de halswervelkolom en houdt de nekspieren warm om de spanning in deze spieren te verminderen. Deze nekbrace is aangenaam licht en heeft een afneembare overtrek zodat u deze ook kunt wassen. De Cellacare Cervical Plus verschilt ten opzichte van de Cella..
€ 28,23
Excl. BTW:€ 25,90
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99101
Breuken steunen— het rugzakverbandCellacare Clavicula is een kant-en-klaarbandage volgens het rugzakprincipe. Het wordt gebruikt voor posttraumatische of postoperatieve fixatie van schouder en bovenarm. Het trekt als het ware de schouders naar achteren voor het bij elkaar houden van de clavicula..
€ 38,63
Excl. BTW:€ 35,44
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 991031
De Cellacare Dorsafit Comfort is een dunne, lichte orthese voor het stabiliseren van de lage rug. Hij is anatomisch gevormd en heeft een universele pasvorm.OrtheseDe Cellacare Dorsafit Comfort geeft de onderrug een stabiliserende werking door de vier geïntegreerde staven. Tevens heeft de rugbrace ee..
€ 48,12
Excl. BTW:€ 44,15
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99104
De Cellacare Dorsal Classic zorgt voor steun aan de rug. De rugorthese wordt gebruikt bij behandeling en preventie van rugpijn. De Dorsal Classic zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug. De rugbrace wordt gedragen ter preventie van blessures tijdens werken en sporten. Tevens is het aange..
€ 44,80
Excl. BTW:€ 41,10
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99102F
Cellacare Dorsal Comfort houdt rekening met de anatomische verschillen tussen vrouwen en mannen. Een geïntegreerde X-vormige plaat en vier staven dragen samen met een uitneembare rug pelotte bij aan de stabiliteit en stevigheid van de orthese.De werking van de Cellacare Dorsal Comfort Rug Orthes..
€ 76,08
Excl. BTW:€ 69,80
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 99101M
Cellacare Dorsal Comfort houdt rekening met de anatomische verschillen tussen vrouwen en mannen. Een geïntegreerde X-vormige plaat en vier staven dragen samen met een uitneembare rug pelotte bij aan de stabiliteit en stevigheid van de orthese.De werking van de Cellacare Dorsal M Comfort Rug Orth..
€ 76,08
Excl. BTW:€ 69,80
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9728
Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage: De Cellacare Epi Comfort Elleboogbandage geeft druk op de elleboog en zorgt voor een massage-effect aan de onderarm door het zachte materiaal. Ook heeft de elleboogbandage een aan het lichaam aangepaste vorm. De Cellacare Epi Com..
€ 29,38
Excl. BTW:€ 26,95
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9734
De Cellacare Epi Control Expert is een orthese voor de elleboog. De spalk met geïntegreerde siliconen pelotte oefent druk uit op de peesaanhechtingen op de ulnaire en/of ridiale elleboog, waardoor bewegingen met je hand of vingers een stuk minder pijn doen. De Cellacare Epi Control Expert is uitstek..
€ 30,47
Excl. BTW:€ 27,95
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 20249735
Indicatiesvoor postoperatieve drukverlichting na thoracale chirurgie.conservatieve behandeling van ribfracturen en thoracale contusies.Betrouwbaar werkingsprincipebeschermt de ribben bij elke ademhaling.versie F met speciale uitsparing voor de borsten om bij de vrouwelijke anatomie te passen.versie ..
€ 40,37
Excl. BTW:€ 37,04
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9727
De Cellacare Genu Comfort Kniebandage: De Cellacare Genu Comfort Kniebandage zorgt bij beweging voor een ondersteunende druk op de knie en verbetert ook de houding van het lichaam tijdens het lopen. De comfortabele kniebandage is bijzonder elastisch om afglijden te voorkomen...
€ 35,04
Excl. BTW:€ 32,15
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9726
Stabilisatie en bescherming van het spronggewricht volgens het erkende functieprincipe van de klassieke U-spalk: de stabilisatieorthese Cellacare Malleo Akut Classic wordt gebruikt bij gescheurde enkelbanden en bij gedeeltelijk gescheurde enkelbanden, alsmede bij ernstige distorsies van de buit..
€ 41,75
Excl. BTW:€ 38,30
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9725
De Cellacare Malleo Comfort Enkelbandage: Cellacare Malleo Comfort geeft druk en ondersteunt het enkelgewricht. Deze enkelbandage helpt tevens de stand van de enkel te verbeteren. Cellacare Malleo Comfort is een actieve enkelbandage voor het enkelgewricht en is uitermate geschikt ..
€ 30,36
Excl. BTW:€ 27,85
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9721
De Cellacare Manus Comfort Polsbandage: De Cellacare Manus Comfort Polsbandage zorgt voor een goede stabilisatie van het polsgewricht en vermindert de ophoping van het vocht in het bindweefsel. Deze polsbrace is zeer geschikt ter preventie en behandeling van blessures. &n..
€ 31,05
Excl. BTW:€ 28,49
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 97322
Cellacare Materna Classic:Door overbelasting of een verkeerde houding veroorzaak je specifieke pijnklachten van de lendenwervelkolom in de regio van het heiligbeen tijdens de zwangerschap. De Callarace Materna Classic geeft hiervoor de oplossing.Cellacare Materna Classic is een rug orthese ..
€ 43,27
Excl. BTW:€ 39,70
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 97321
Cellacare Materna Comfort:Door overbelasting of een verkeerde houding veroorzaak je specifieke pijnklachten van de lendenwervelkolom in de regio van het heiligbeen tijdens de zwangerschap. De Callarace Materna Comfort geeft hiervoor de oplossing.Cellacare Materna Comfort is een rug orthese ..
€ 67,80
Excl. BTW:€ 62,20
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9733
Pijnklachten rond de knieschijf of bij de aanhechting van de kniepees die ontstaan door geleidelijke overbelasting worden verminderd met de Cellacare Patella Control Expert.De Cellacare Patella Control Expert in een bandage voor de Patellapees. Een geïntergreerde pelotte van silicone (polster) behan..
€ 34,83
Excl. BTW:€ 31,95
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 9731
De Cellacare Torsatec Expert Enkelbrace is een enkelorthese waarbij de mate van ondersteuning kan worden aangepast aan de indicatie en de fase in de behandeling dankzij de (de)monteerbare onderdelen. De Cellacare Torsatec Expert Enkelbrace is namelijk voorzien van uitneembare steunplaten en een..
€ 87,75
Excl. BTW:€ 80,50
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 2021
Cellona vilt wordt gebruikt als soepele en slipvaste applicatie op alle plekken met drukrisico. Dit polstermateriaal voorkomt daardoor drukplekken. Biedt een aangenaam draagcomfort doordat dit polstervilt huidvriendelijk en luchtdoorlatend is. Cellona vilt is een zelf-klevend polstermateriaal vo..
€ 4,89
Excl. BTW:€ 4,49
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 20212
Het Cellona Randpolstervilt is exact hetzelfde materiaal als Cellona Polstervilt. Het enige verschil zit hem in de afmetingen. Het Randpolstervilt zit namelijk verpakt per rol, waarvan de breedte 8 cm bedraagt. Hiermee is het Cellona Randpolstervilt, zoals de naam doet vermoeden, ideaal ter bescherm..
€ 24,07
Excl. BTW:€ 22,08
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 20141105
Op grond van lange rek kunnen de Dauerbinde K ‘’zwaar’’ gevarieerd worden toegepast en is een gedoseerde druk realiseerbaar. De zwachtels zijn daarom bijzonder geschikt als steun ontlastend verband, onder andere bij distorsies, contusie, en luxaties in de traumatologie en sportgeneeskunde. Deze zwac..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 5002
Het cellona gipsverband van lohmann en Rausscher is veelzijdig en wordt gekenmerkt door zijn hoge comfort bij het aantrekken. Het gips is doopklaar, doordringt snel en gelijkmatig en kan heel goed worden gemodelleerd. Het cellona gipsverband wordt gebruikt voor het bereiden van kalmerende verbanden ..
€ 12,26
Excl. BTW:€ 11,25
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 1402
Haftelast 8 cm latexvrij, zelfhechtende universele fixatiezwachtel met zelfkant, voor de fixatie van wondafdekking, polstermateriaal, canules, gips- en castspalken, ondersteuning en ontlasting van gewrichten en compressie.De fixatiezwachtel is gemaakt van 60% polyamide en 40% katoen en heeft bei..
€ 2,40
Excl. BTW:€ 2,20
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 1113
Met een ideaal windsel geeft u lichte steun bij de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en spierblessures. Het is ook geschikt voor een drukverband, mits gebruikt in combinatie met synthetische watten. Het ideaalwindsel is licht rekbaar en gemaakt van ademend katoen. Het is dus ook ge..
€ 2,13
Excl. BTW:€ 1,95
Komprex Kompres nr. 0
-17 %
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 20142008
Kompressen en zwachtels, evenals op maat geknipt verband, zijn geschikt voor partiële polstering van verbanden en spalken, alsmede voor lokale drukverhoging onder lymfologische zwachtels. Komprex-zwachtels zijn geïndiceerd voor sterke oedemen en tromboflebitis en na uitgebreide sclerotherapie voor v..
€ 1,95 € 2,34
Excl. BTW:€ 1,79
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 3403
Lomatuell H wordt voornamelijk als beschermende bedekking gebruikt bij oppervlakkige wonden, bij schaaf- en snijwonden, verbrandingen, bij bestralingsletsel en ulcus cruris. Verbandwisselingen zijn dankzij het niet met de wond verklevende materiaal pijnloos. Overige mogelijke indicaties; plastische ..
€ 6,65
Excl. BTW:€ 6,10
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 1711
Nonwoven kompres met aan de wondzijde een aluminiumlaagje, hierdoor kleeft het kompres niet aan de wond. Door de poreuze structuur kan wondsecretie worden opgenomen. Kan gebruikt worden bij wonden die dreigen uit te drogen, onder andere bij brand- en schaafwonden.De Metalline kompressen worden per s..
€ 0,53
Excl. BTW:€ 0,49
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 2402
Porotape is de sporttape van Lohmann & Rauscher, enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, spieren en ligamenten. Anderzijds dient het als preventief verband ter vermijding van overbelasting en blessures. Porotape wordt direct op de huid geb..
€ 2,94
Excl. BTW:€ 2,70
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 24021
Porotape 3.8 x 10 cm is momenteel niet op vooraadKLIK HIER VOOR HET ALTERNATIEF : SCANTAPE 3,8 CMPorotape is de sporttape van Lohmann & Rauscher, enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, spieren en ligamenten. Anderzijds dient het als preve..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 20142006
Het Komprex Kompres is voorgevormd schuimrubber wat gebruikt kan worden voor compressietherapie, ter ondersteuning bij functionele zwachtels en voor polstering van verbanden en spalken. Het Kompres Schuimrubberkompres bestaat uit 100% synthetische latex, heeft een fluweelzacht oppervlak en is lu..
€ 2,74
Excl. BTW:€ 2,51
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 2005
De Komprex Schuimrubberzwachtel kan op maat worden geknipt. Het schuimrubber kan worden gebruikt voor compressietherapie, ter ondersteuning bij functionele zwachtels en voor polstering van verbanden en spalken. De schuimrubberzwachtel bestaat uit 100% synthetische latex, heeft een fluweelzacht opper..
€ 8,56
Excl. BTW:€ 7,85
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 22035
Curaplast Sensitive is een wondpleister en heeft een wondkussen van non-woven materiaal afgedekt met een, niet met de wond verklevende, polyethyleenfilm. Het wondkussen is zacht, ventilerend en waterdamp doorlaatbaar. Curaplast Sensitive heeft een huidvriendelijk, oplosmiddel vrije polyacrylaat klee..
€ 4,09
Excl. BTW:€ 3,75
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 22113
Curaplast Sensitive Assorti zijn wondpleisters en bevatten een wondkussen van non-woven materiaal, afgedekt met een, niet met de wond verklevende, polyethyleenfilm. Het wondkussen is zacht, ventilerend en waterdamp doorlaatbaar. Curaplast Sensitive heeft een huidvriendelijk, oplosmiddel vrije polyac..
€ 5,07
Excl. BTW:€ 4,65
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 1332
OMSCHRIJVING Fortelast Plus is een uitstekend zelfklevend verband van Lohmann & Rauscher.EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Fortelast Plus is een zelfverklevend verband. Het verband is lengte-elastisch en zeer huidvriendelijk.Het verband bestaat uit 85% katoen en 15% viscose. De samenstelling z..
€ 5,83
Excl. BTW:€ 5,35
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 1308
Panelast is een huidklevende bandage van Lohmann en Rausscher, die als druk- en steunverband kan dienen bij flebologie, traumatologie en binnen de sport. Panelast is een crèmekleurige zwachtel, die zowel in de lengte als breedte elastisch is. Daarnaast is het gemaakt van 100% katoen met een rekbaarh..
€ 12,54
Excl. BTW:€ 11,50
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 1309
OMSCHRIJVING De Panelast 10 cm pleisterzwachtels zijn geschikt als drukverband in de flebologie, traumatologie en in de sportgeneeskunde.EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES Huidkleurige pleisterzwachtel, vervaardig van een in de lengte en breedte elastisch katoenen ( 100% ) weefsel met 80% rek, voorzien..
€ 14,77
Excl. BTW:€ 13,55
Merk: Lohmann en Rauscher Model: 46064
De Porelast-pleisterzwachtels hebben onder andere het voordeel dat ze het natuurlijke bewegingsverloop van de desbetreffende gewrichten niet wezenlijk beperken. De in de lengte elastische pleisterzwachtels zijn naar keuze verkrijgbaar met twee soorten lijm. Ze zijn geschikt als duurzame compressiezw..
€ 6,00
Excl. BTW:€ 5,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 37