Menu
WINKELWAGEN

Verstelbare handknijper

Verstelbare handknijper
Verstelbare handknijper
Verstelbare handknijper
Verstelbare handknijper
Verstelbare handknijper
Verstelbare handknijper
Verstelbare handknijper
€ 13,92
Excl. BTW: € 11,50
Products Sold: 82
Product Views: 7776

Beschikbare opties:

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Met de verstelbare handknijper wordt niet alleen het krachtvermogen in de spieren in de arm en hand getraind, maar ook het uithoudingsvermogen van de spieren. Daarnaast wordt met de verstelbare handknijper de grip in de handen verbeterd. De vergeten spieren in de armen en handen worden getraind met de verstelbare knijphalter.

De handtrainer is verkrijgbaar in twee variaties, met elk een eigen weerstand: 5-20 kg en 10-40kg. Door middel van een draaiknop kan de weerstand van de verstelbare knijphalter worden ingesteld. De handtrainer heeft een comfortabel knijpvlak waardoor het trainen van de arm en hand erg comfortabel aanvoelt. Voor getrainde handen en armen koopt u de verstelbare knijphalter van fysiomaterialen.nl!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Theraflex is geschikt voor de revalidatie en de krachttraining van vingers en handen. Theraflex is een kneedmassa, die niet-giftig, schoon, niet ..
€ 8,35
Excl. BTW:€ 6,90
De MSD Squeeze Egg heeft een ergonomisch doordachte vorm, zeer doeltreffend voor revalidatieoefeningen en versteviging van verzwakte of beschadigde vi..
€ 7,87
Excl. BTW:€ 6,50
Het Power Web is het nieuwe, ideale oefenmateriaal voor de handen, vingers en polsen. Het is uitermate geschikt om de flexibiliteit en kracht te train..
€ 37,52
Excl. BTW:€ 31,01
Deze Cando Digi-Extend wordt vaak gebruikt om de kracht, bewegelijkheid en flexibiliteit van de vingers te verbeteren. Deze vingertrainer wordt veelvu..
€ 32,61
Excl. BTW:€ 26,95
De Flex-ion vingertrainer is een geschikt hulpmiddel bij het herstellen van een hand-of vingerblessure. Ook worden de vingertrainers gebruikt om de sp..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
De Mini Bike van MoVeS is een licht en draagbaar stoelfietsje. De pedal exerciser kan zowel gebruikt worden met zowel de handen als voeten. De Mike Bi..
€ 68,97
Excl. BTW:€ 57,00