Menu
WINKELWAGEN

Tekenpincet Kunststof

Tekenpincet Kunststof
Tekenpincet Kunststof
€ 2,95
Excl. BTW: € 2,44
  • Model: 47165
Products Sold: 41
Product Views: 4662
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Het pincet is gemaakt van kunststof en het meest bekwaam om teken te verwijderen. De tekenpincet kunststof is herhaaldelijk te gebruiken. Belangrijk om te weten is dat het verstandig is om de teek zo spoedig mogelijk te verwijderen, daarmee kan de ziekte van Lyme voorkomen worden.

Op de achterzijde van de kunststof tekentang zit een knop die u in kunt drukken. Als u dat doet gaat het pincet open waarna u de bek op de huid kunt plaatsen. Als u de knop los laat gaat de bek weer dicht. Door vervolgens voorzichtig aan het pincet kunststof te draaien kunt u de teek verwijderen.

Let op dat u de teek helemaal weghaalt; het kan namelijk voorkomen dat er een deel van de teek achterblijft, wat kan gaan ontsteken. Maak de huid schoon met alcohol en omcirkel vervolgens met pen of potlood waar de teek heeft gezeten. De ziekte van Lyme is een acute infectieziekte veroorzaakt door de Borrelia bacterie. U kunt deze ziekte herkennen aan een rode kring rondom de plek waar de teek gezeten heeft, die steeds groter wordt. Mocht u dus op de, met pen/potlood omcirkelde huid een rode kring krijgen die steeds groter wordt, dan is het verstandig om contact op te nemen met uw huisarts.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Na een tekenbeet moet de teek direct zo dicht mogelijk bij de huid met een tekenpincet gepakt worden. Daarna moet de tekenpincet langzaam omhoog getro..
€ 5,02
Excl. BTW:€ 4,15