Menu
WINKELWAGEN

Verzorgingskoffers

Fysiomaterialen.nl biedt u een ruim assortiment aan als het gaat om verzorgingskoffers. Deze koffers zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Hierdoor kunt u uw spullen veilig opbergen. Verzorgingskoffers zijn erg makkelijk om uw spullen in te vervoeren en mee te nemen. Deze worden veel gebruikt door Sportverzorgers en therapeuten

Sportverzorgingskoffers:

Wij bieden u verschillende sportverzorgingskoffers aan. Deze variëren in grootte en qua prijs. Een voorbeeld is de Verzorgingskoffer de Luxe. Dit is een kwalitatief zeer hoogwaardige sportverzorgingskoffer met aan weerszijden een vulbare compartimenten. Inclusief een uitneembaar etui voor kleine materialen.

Een andere koffer die veel gebruikt word is de Verzorgingskoffer Sport Ultimate. Dit is een koffer met een zeer stevige buitenkant waardoor de koffer wel een stootje kan hebben. De binnenkant bestaat uit verstelbare tussenschotten. De ultimate word geleverd met een comfortabel schouderblad, zodat deze koffer gemakkelijk gedragen kan worden.

Kopen van een Verzorgingskoffer:

Meer informatie over de verschillende verzorgingskoffers kunt u vinden op onze site. 

Model: 4315
Diamond koffer klein is een handige compacte, zwarte, aluminium verzorgingskoffer met veel opbergmogelijkheden. De vakverdeling kan gemakkelijk veranderd worden.Wordt met draagband geleverd.Afmeting: 36 x 22 x 24,5 cm ..
€ 107,69
Excl. BTW:€ 89,00
Model: 43145
Diamond koffer middel is een handige zwarte, aluminium verzorgingskoffer met veel opbergmogelijkheden. De vakverdeling kan gemakkelijk veranderd worden.Wordt met draagband geleverd.Afmeting: 39 x 23,5 x 31 cm ..
€ 131,89
Excl. BTW:€ 109,00
Merk: Igloo Model: 2127
OMSCHRIJVING De Igloo Koelbox Playmate Mini is een kleine, handige koelbox om bijvoorbeeld coldpacks koud te houden. EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES De drukknop in de deksel zorgt ervoor dat de deksel makkelijk te openen is door de deksel naar de desgewenste kant te draaien.  De klei..
€ 33,75
Excl. BTW:€ 27,89
Merk: Foxx Sportscare Model: 43012
De Inzetbak t.b.v. verzorgingskoffer de Luxe is uniek gemaakt voor de Verzorgingskoffer de Luxe. De inzetbak zit los in de koffer, zodat deze indien nodig (schade of vervuild) vervangen kan worden. Het vervangen van de inzetbak kan heel eenvoudig door u zelf worden uitgevoerd. De inzetbak ..
€ 102,85
Excl. BTW:€ 85,00
Merk: Foxx Sportscare Model: 43011
De Schouderband t.b.v. verzorgingskoffer de Luxe is van toegevoegde waarde als u de verzorgingskoffer de Luxe niet met de hand wilt dragen. De koffer is voorzien van 2 ogen aan de zijkant waar de schouderband aan bevestigd kan worden. ..
€ 15,13
Excl. BTW:€ 12,50
Merk: Foxx Sportscare Model: 4301
Verzorgingskoffer de LuxeDe Verzorgingskoffer de luxe is een kwalitatief hoogwaardige verzorgingskoffer met aan weerszijden vulbare compartimenten. Beide compartimenten zijn verdeeld in maximaal 12 vakken. Deze 12 vakken worden gevormd door uitneembare losse tussenschotten waarmee je naar..
€ 417,45
Excl. BTW:€ 345,00
Model: 43016
De verzorgingskoffer Sport Ultimate is de nieuwste koffer van Fysiomaterialen.nl! Met een zeer stevige buitenkant kan deze koffer zeker een stootje hebben. Daarnaast is de binnenkant naar eigen wens in te richten door middel van de verstelbare tussenschotten. Deze zijn zowel in het grote middenvak a..
€ 193,00
Excl. BTW:€ 159,50
Merk: Igloo Model: 21312021
OMSCHRIJVING De Igloo Koelbox Playmate is een handige koelbox om bijvoorbeeld coldpacks of andere artikelen koud te houden EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES De drukknop in de deksel zorgt ervoor dat de deksel makkelijk te openen is door de deksel naar de desgewenste kant te draaien. De koelb..
€ 59,96
Excl. BTW:€ 49,55
Merk: Igloo Model: 21282021
De Igloo Playmate serie bestaat uit handige koelboxen met verschillende volumes. Een Igloo Playmate is ideale koelbox voor het koelhouden van koelpakkingen en vloeistoffen. De Igloo Playmate serie is natuurlijk bij Fysiomaterialen.nl verkrijgbaar. Met een uitgebreid assortiment aan verschillende gro..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Merk: Igloo Model: 2130
Een Igloo koelbox met de kwaliteit wat je van Igloo gewend bent, maar nu ook met een erg stoer uiterlijk! OMSCHRIJVING De Igloo koelbox Playmate the Boss is zeer geschikt voor op het sportveld om bijvoorbeeld coldpacks in te koelen. Daarnaast ook uitermate geschikt voor het koel houde..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 10