Menu
WINKELWAGEN

Sportvoeding en Sportdranken

Tijdens het inspannen verbruikt u veel energie. Een goede voeding helpt voor een sneller herstel van het lichaam. Daarom biedt Fysiomaterialen.nl u sportvoeding en sportdrank aan.

Waarom gebruikt men Sportvoeding en Sportdrank?

Sportvoeding en sportdrank worden ook wel voedingssupplementen genoemd. Dit zijn producten die in de vorm van pillen, druppel, poeders, drankjes of capsules kunnen worden ingenomen. Ze zijn bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Deze synthetische of geïsoleerde vitamines, mineralen of bioactieve stoffen hebben eenzelfde werking als de vitamines en mineralen die van nature in eten en drinken zit. Alleen het voordeel is dat het lichaam de sportvoeding en sportdrank veel sneller opneemt in het lichaam. Dit kan daarom sneller werken om het lichaam extra energie te geven voor of tijdens een inspanning.

Het zorgt voor een betere concentratie en prestatievermogen.


Model: 4121
Calcium en Magnesium zijn 2 belangrijke, natuurlijke mineralen voor sporters.Per dosering bevat Calcium & Magnesium (180 tabletten) 200 mg calcium en 151 mg magnesium. De kenmerken van Calcium:  - Draagt bij tot de normale werking van de spijsvertering - Helpt energie vrij te..
€ 15,81
Excl. BTW:€ 14,50
Merk: Dextro Model: 4101
OMSCHRIJVINGDextro Energy is de snelle energieleverancier voor tussendoor en onderweg. De dextrose in de dextro tabletten wordt direct opgenomen en geeft onmiddellijk nieuwe energie voor een beter concentratie- en prestatievermogen. Ideaal tijdens het werk, op school en bij het sporten.  ..
€ 21,65
Excl. BTW:€ 19,86
Merk: Isostar Model: 20144112
Isostar Hydrate & Perform is poeder dat aangelengt met water een isotonische sport-drank geeft. Perfect uitgebalanceerde combinatie tussen koolhydraten en natrium voor een dubbele werking: goede hydratatie en uitstekende energieaanvulling. Uit een studie gevoerd door Isostar is gebleken dat de f..
€ 13,90
Excl. BTW:€ 12,75
Merk: Maxim Model: 4126
Maxim Energy Gel Drink bevat een optimale koolhydraatratio van 2:1 glucose-fructose. Dat zorgt voor voldoende energie gedurende lange, zware work-outs of races. De zorgvuldig uitgewerkte verhouding tussen maltodextrine en fructose is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, betreffend..
€ 51,50
Excl. BTW:€ 47,25
Merk: Maxim Model: 41102
Tijdens het sporten verlies je, behalve vocht, ook koolhydraten en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie doen dalen met 20%. De beste manier om dit tegen te gaan is door een hypotone energiedrank te drinken tijdens het sporten. Deze sportdrank bevat de in..
€ 15,26
Excl. BTW:€ 14,00
Merk: PowerBar Model: 41262
POWERBAR HYDROGELDe PowerBar PowerGel Hydro is een vloeibare gel die snel wordt opgenomen in het lichaam. Het voordeel ten opzichte van de normale PowerGel is dat extra water drinken na inname niet nodig is.. Een Hydro Gel verpakking voorziet je lichaam van 67 ml energie en 26 gram koolhydraten. De ..
€ 3,22
Excl. BTW:€ 2,95
Model: 3105
Roter Vitamine C tabletten ondersteunt de weerstand. We hebben vitamine C nodig voor de goede werking van ons immuunsysteem. Het lichaam maakt zelf geen vitamine C aan, het is daarom belangrijk door onder andere een gezonde voetding deze noodzakelijke vitamines binnen te krijgen. Het kans soms helpe..
€ 10,85
Excl. BTW:€ 9,95
Model: 20144114
De zakken van Sport-Energy zijn de lekkere, snelle, isotone dorstlesser. Isotone drank die verloren mineralen snel weer aanvult. 1 zak is goed voor circa 5 ltr drank.Verkrijgbaar in de smaak Citroen en Sinas..
€ 8,18
Excl. BTW:€ 7,50
Model: 41071
Sportlife Smashmint heeft een nog sterkere frisse pepermunt smaak, heerlijk om voor een wedstrijd een frisse adem te hebben zodat je veel zuurstof kunt binnenhalen. Sportlife is te krijgen in een grootverpakking van 48 pakjes a 12 stuks. Sportlife Smashmint heeft een nog sterkere frisse pepermunt sm..
€ 48,72
Excl. BTW:€ 44,70
Merk: Foxx Sportscare Model: 20214105
Foxx Dextrotabs zijn zachte, snel in de mond smeltende energieverschaffer in diverse frisse smaken. Verstoort de spijsvertering niet. Vult het tekort van koolhydraten aan en kweekt reserve aan glucoseconcentratie in het bloed, hetwelk prestatieverhogend kan werken. Uitstekend geschikt voor, tijdens ..
€ 14,01
Excl. BTW:€ 12,85
Merk: XXL Nutrition Model: 41066
N'Joy Proteïne RepenDe N'Joy Proteïne Repen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze bevatten een eiwitgehalte van 36% en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. De Proteine Repen van N'Joy zijn smeuïge Repen met een crunchy topping, hierdoor heb je geen taaie proteïne repen meer. SmakenDe N'Joy ..
€ 28,99
Excl. BTW:€ 26,60
Merk: XXL Nutrition Model: 4106
XXL Nutrition Whey IsolateDe Whey Isolaat van XXL Nutrition heeft de hoogst mogelijke zuiverheid, en hierdoor heeft het een hoog eiwitpercentage en een laag lactosegehalte. Dit zorgt er mede voor dat de poeder goed oplost en dat je geen klonten krijgt in je shakebeker.De Whey Isolaat van XXL Nutriti..
€ 40,28
Excl. BTW:€ 36,95
Merk: XXL Nutrition Model: 4416
XXL Nutrition Shakebeker 500mlDe XXL Nutrition Shakebeker is een shakebeker met in eenhoud van 500ml. De Shakebeker is voorzien van een filter zodat je al je drankjes klontvrij kan drinken.Ideaal te gebruiken bij:XXL Nutrition Whey Isolate Maxim Hypotonic Sports DrinkIsostar Hydrate & Perf..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 13