Menu
WINKELWAGEN

Sportcompressiekleding

Helpt sportcompressiekleding echt om de prestaties te verbeteren? Sportcompressiekleding geeft de spieren steun, verkleint de kans op blessures en verminder spierpijn.

Waarom Sportcompressiekleding:

Het is haast niet meer uit de professionele sportwereld weg te denken. Ook veel fysiotherapeuten maken er gebruik van. Volgens hen verbetert het de stabiliteit van de spieren en helpt het de doorbloeding en zuurstofvoorziening van het spierweefsel. Ook helpt het bij een sneller herstel als je de compressiekleding nog een paar uur na de inspanning blijft dragen. Je ziet ook steeds vaker dat recreatieve sporters gebruik maken van de compressiekleding

Kopen van Sportcompressiekleding:

 In ons assortiment bieden wij sportcompressiekleding aan voor de bovenbenen en de onderbenen. Zoekt u een merk dat wij niet standaard in het assortiment hebben, dan kan u altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Merk: Herzog Model: 80011
Herzog PRO Sport Compression Shorts bieden optimale ondersteuning voor explosieve sportersHerzog PRO Sport Compression Shorts zijn inzetbaar bij de preventie en behandeling van diverse blessures aan het bovenbeen en de lies.Hamstring en liesblessures zijn enkelen van de meest voorkomende blessur..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Merk: LP Support Model: 8009
Van dit model is alleen maat S nog leverbaar.De LP 712A is een neopreen liesbroek (warmtebroek), vergelijkbaar met de liesbroek van MSP. De Liesbroek is voorzien van een zoom met aantrekkoord. De warmtebroek geeft warmte, druk en steun aan hamstrings en quadriceps. De warmtebroek helpt pijn bij..
€ 54,50
Excl. BTW:€ 50,00
Merk: LP Support Model: 80072021
De Liesbroek LP EmbioZ Compressie Broek levert optimale compressie door middel van ergonomische techniek wat zal leiden tot optimale sportprestaties. Deze compressie broek bevat speciale Power Zones wat zorgt voor een verbetering van de bloedsomloop. Hierdoor zal het prestatievermogen van de benen s..
€ 50,14
Excl. BTW:€ 46,00
Merk: MSP Model: 80082021
De Liesbroek MSP is een comfortabele warmtebroek voor steun en warmte tijdens het sporten. De broek geeft ondersteuning aan de buikspieren, hamstrings, liesspieren, quadriceps en lage rugspieren en kan ook worden gebruikt als beschermende slidingbroek. De extra brede omgestikte band en het..
€ 43,55
Excl. BTW:€ 39,95
Merk: Secutex Model: 201448006
Een broek kopen is de oplossing voor sporters met klachten aan de lies, bovenbeen of hamstring. De liesbroek geeft als compressiebroek ook ondersteuning aan de buikspieren en lage rugspieren. De extra brede, omgestikte band en het koord voorkomen dat de liesbroek voetbal afzakken. De liesbroek ..
€ 43,55
Excl. BTW:€ 39,95
Merk: Thuasne Model: 91521
Werking Thuasne Compressie Sleeve:-          Stimuleert de doorbloeding-          Voorkomt vochtophoping in de kuitspieren tijdens sporten-          Doo..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Merk: Thuasne Model: 91561
Werking Compressiekous:-          Zijn te dragen na de inspanning-          Stimuleert de doorbloeding voor het spierherstel te bevorderen en de spierkracht te beperken-    &nbs..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Merk: LP Support Model: 80074
De LP 627 Compressiebroek geeft optimale ondersteuning aan de hamstrings, liezen buikspieren en lage rugspieren. De compressiebroek kan tevens ook gebruikt worden als slidingsbroek. De LP627 zorgt ook voor een snellere warming-up van de spieren.De LP 627 Compressiebroek is te verkrijgen in 4 verschi..
€ 42,29
Excl. BTW:€ 34,95
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 9999
De Atcare Compressiebroek geeft optimale ondersteuning aan de hamstrings, liezen, buikspieren en lage rugspieren. De compressiebroek kan tevens ook gebruikt worden als slidingsbroek.De Atcare Compressebroek is beschikbaar in de volgende maten en kleuren:- Wit Maat S: 4 stuks, Maat M: 2 stu..
€ 39,24
Excl. BTW:€ 36,00
Model: 4214
De Latex Badmuts heeft een ergonomische pasvorm met de brede elastische band. De muts is waterdicht en universeel in maat dankzij de elasticiteit. Buiten zijn primaire functie in het water worden badmutsen ook gebruikt voor compressie bij hoofdwonden. ..
€ 4,78
Excl. BTW:€ 3,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 10