Menu
WINKELWAGEN

Medicijnen

In onze webshop zijn diverse medicijnen verkrijgbaar. Medicijnen met pijnstillende en koortsverlagende werking als Ibuprofen, Paracetamol of Aleve. Daarnaast hebben we ook medicijnen voor maag en darmklachten zoals Norrit, Imodium en Rennies.  Ook voor insectenbeten hebben we de nodige medicijnen. Nestosyl, Azaron, Prrikweg en After Bite helpen u af van jeuk en irritaties. Tevens hebben we verschillende middelen tegen verkoudheid, zoals Vicks Vaporub.

Verkoudheidsmiddelen

Niets is zo vervelend als een verkoudheid: kortademigheid, een verstopte neus, hoofdpijn en keelpijn. Voor deze verschillende symptomen van verkoudheid hebben we producten die dit dragelijker maken, tijdens het dagelijks leven, maar ook voor tijdens het sporten.

Pijnstillers

Het is vervelend om je niet lekker te voelen of zelfs pijn te lijden. Pijnstillers nemen de pijnprikkel weg. Tevens halen enkelen ook de ontsteking weg die de pijn veroorzaakt. Ook zijn er pijnstillende zalven, welke pijn in spieren en gewrichten minder pijnlijk maken. 

Model: 30121
Ibuprofen werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij gewrichtspijn, reumatoïde artritis, artose, jicht, pijn, menstruatiepijn, griep, neusverkoudheid, bijholteontsteking, keelpijn, migraine, hoofdpijn en koorts...
€ 3,25
Excl. BTW:€ 2,98
Model: 30071
Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Het is te gebruiken bij griep, bijholteontsteking, neusverkoudheid, keelpijn, menstruatiepijn, migraine, koorts, spierpijn, pijn en artrose (versleten gewrichten)...
€ 2,17
Excl. BTW:€ 1,99
Merk: Advil Model: 3013
Algemeen Advil Liquid-Caps werkt tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die snel oplost in de maag. Bovendien zal de vloeibare werkstof snel de maag passeren en in de dunne darm (de plek waar het lichaam optimaal stoffen opneemt..
€ 10,25
Excl. BTW:€ 9,40
Model: 3011
Aleve Classic werkt snel en langdurig tegen pijnen die wat langer kunnen aanhouden, zoals lichaamspijn, hoofdpijn, griep en verkoudheid en bij koorts. Aleve Classic werkt langer dan paracetamol en ibuprofen, waardoor je minder pillen hoeft te slikken...
€ 4,63
Excl. BTW:€ 4,25
Model: 3001
Aspirine Bayer werkt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spierpijn, reumatische pijn...
€ 4,96
Excl. BTW:€ 4,55
Model: 3006
Finimal helpt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie...
€ 6,27
Excl. BTW:€ 5,75
Model: 30172
Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Diarree is zeer vervelend en belemmert je in het functioneren. Je kan plotseling diarree krijgen denk maar aan Reizigersdiarree of een voedselvergiftiging na een barbecue. Ook als je last hebt van buikgriep kan dit gepaard gaan met diarree. Sommige patiënten ..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,95
Model: 3015
Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Diarree is zeer vervelend en belemmert je in het functioneren. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Norit Tabletten:Norit bevat geactiveerde kool. Dit is verkoold materiaal van planten dat gemakkelijk stoffen aan zich bindt en zo onschadelijk m..
€ 9,21
Excl. BTW:€ 8,45
Model: 3009
Nurofen bevat ibuprofen, een ontstekingsremmende pijnstiller (NSAID). Dit medicijn remt de aanmaak van prostaglandines: lichaamseigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor het waarnemen van pijn, en het ontstaan van koorts en ontstekingsreacties zoals roodheid en zwelling. Nurofen zorgt voor een sn..
€ 6,87
Excl. BTW:€ 6,30
Model: 30065
Panadol plus werkt bij hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, spit, zenuwpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting.  ..
€ 3,76
Excl. BTW:€ 3,45
Model: 3016
Iedereen heeft er wel eens last van. Brandend maagzuur, maagpijn, misselijkheid en een vol gevoel. Wij bieden voor u de oplossing.Gebruik van Rennies Kauwtabletten:Rennies kauwtabletten zetten overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen. Je maag is zo we..
€ 4,20
Excl. BTW:€ 3,85
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 11