Menu
WINKELWAGEN

Likdoorn, Blaren en Voetverzorging

Fysiomaterialen biedt u een ruim assortiment aan als het gaat om de behandeling van likdoorns, blaren en de voeten. Blaren en likdoorns zijn veel voorkomende problemen bij sporters. Dit kan echter snel en goed verholpen worden.

Waarom Likdoorn, blaren en voetverzorging:

Blaren ontstaan door hevige wrijving op de huid. Dit is een veel voorkomend probleem en met name bij sporters. Voor een snelle genezing en ter voorkoming van een infectie moet de blaar gesloten blijven. U kunt met een naaldje en gaatje te prikken aan de zijkant van de blaar. Als je dit gedaan heb kunt u voorzicht met een Steriel gaasje het vocht uit de blaar drukken. Hier doet u dan wat desinfecteer middel op gevold door een Pleister.

 Eeltvorming is een natuurlijke bescherming van de huid. Deze ontstaan op drukpunten. Bij voeten zijn dit bijvoorbeeld de plaatsen waarop we staan. Eeltvorming kan voorkomen worden door het gebruik van Hansaplast Anti drukringen voor likdoorns.

Model: 2013
Dit zacht en comfortabel 2Toms Second Skin hydrogel verband voelt zeer natuurlijk en fris aan. Deze Second Skin wordt gebruikt ter behandeling van blaren, schaaf- en brandwonden, snij-wonden en beeten. De 2nd Skin Dressing bevordert de wondgranulatie, vermindert de wondgeur en absorbeert het wondvoc..
€ 16,13
Excl. BTW:€ 14,80
Model: 4810
De Blarenprikkers / Bloedlancetten zijn steriel per stuk verpakt. De blarenprikkers zijn voor eenmalig gebruik.LET OP, U BESTELD DEZE PER 10! ..
€ 1,21
Excl. BTW:€ 1,00
Merk: Compeed Model: 20141
Compeed zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje dat zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk.De Compeed Medium is geschikt voor de grotere blaren op de hiel en de..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 7,29
Merk: Compeed Model: 20142
Compeed op de tenen zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje dat zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk.Kleiner formaat blarenpleister, speciaal gemaakt om de te..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 6,38
Merk: Compeed Model: 2014
Compeed zorgt voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar, om de pijn direct te stoppen. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje dat zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk.Compeed Small is geschikt voor de kleinere blaren op de hiel en de bu..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 7,29
Merk: Cramer Model: 3702
Skin lube is een beschermende en verzachtende zalf die de huid beschermt tegen blaren, wrijving en irritatie. Dit product is ideaal voor het verzorgen van de huid van een sporter die te maken heeft/krijgt met dit soort problemen. Eigenschappen en functiesSkinlube is een verzachtende, ..
€ 30,00
Excl. BTW:€ 24,79
Model: 3707
Daktarin creme wordt gebruikt tegen schimmelinfecties van de huid zoals voetschimmel (ook wel zwemmerseczeem genoemd). De werkzame stof in Daktarin is miconazol. Miconazol bestrijdt schimmelinfecties: beschadigt de celwand van de schimmel, waardoor de schimmel afsterft. ..
€ 9,43
Excl. BTW:€ 8,65
Model: 3708
Daktarin strooipoeder tegen huidschimmel...
€ 9,27
Excl. BTW:€ 8,50
Merk: Foxx Sportscare Model: 3919
Foxx skin deeplube is een verzachtende medicianale smeerzalf beschermt en verzacht de huid bij blaren, wrijving, aambeien, zadelpijn, zonnebrand en strakzittende kleding. Bevat o.m. vitamine e, calendula en chlorophyl olie. Uitermate geschikt bij sporten zoals wielrennen, wandelsport, schaatsen, paa..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Model: 3700
Gehwol Voetbalsem Extra biedt een universele voetcreme voor de voetverzorging met een groot werkingsspectrum. Voor de dagelijkse intensieve verzorging. Verrijkt met etherische olie van eucalyptus, rozemarijn, lavendel en tijm die de voeten heerlijk verfrissen en hun prestatievermogen verhoogt. ..
€ 6,23
Excl. BTW:€ 5,15
Merk: Hansaplast Model: 3705
Hansaplast Likdoornpleisters stillen de pijn door de frictie en druk te verminderen. De zachte ring beschermt de huid, terwijl het salicylzuur de likdoorn verzacht, zodat deze eenvoudig kan worden verwijderd. De Hansaplast likdoornpleisters (8 stuks) maken het verwijderen van de likdoorn mogelij..
€ 5,44
Excl. BTW:€ 4,99
Merk: Mediart-Judan Medical BV Model: 37030
Mentho 10 Talkpoeder (75 gram)De Mentho 10 Talkpoeder is een niet geparfumeerde, 100% zuivere talkpoeder voor dagelijks gebruik. De Mentho 10 Talkpoeder is te gebruiken bij een klamme huid. Het absorbeert namelijk transpiratievocht en verzacht de huid. Ideaal voor klamme handen en voeten.Verpakking..
€ 2,94
Excl. BTW:€ 2,70
Model: 2015
Reskin pleisters tegen blaren bestaat uit twee unieke eigenschappen.1.     Super zachte siliconen gel(lijm)2.     Een pleister met bi-elastische toplaag, rekbaar in de lengte en breedteDeze twee eigenschappen maakt dat de pleister goed op zijn plaa..
€ 7,51
Excl. BTW:€ 6,89
Merk: Révvi Model: 20213700
Revvi Fresh Feet herstelt je vermoeide en zwaar belaste voeten.Revvi Fresh Feet gelDe frisse gel, op basis van salie, eucalyptus en kamille geeft je voeten weer kracht om verder te gaan. De Revvi Fresh Feet gel kan gebruikt worden voor, tijdens en na inspanningen, zoals sporten of fysieke banen als ..
€ 6,35
Excl. BTW:€ 5,25
Merk: Röwo Model: 3954
Hirschtalgcreme is een oud bewaard recept voor de verzorging van de huid en de voet. Perfect bij schaafwonden, voorkoming van eeltvorming, kloven en blaren. 100mlRÖWO Hirschtalgcreme 100mlRÖWO Hirschtalgcreme met vitamine E en D-panathenol beschermt en verzorgt de huid bij zware be..
€ 9,86
Excl. BTW:€ 8,15
Model: 2038
Deze tenenspreider is gemaakt voor meerdere tenen en is ideaal voor langs elkaar wrijvende of over elkaar vallende tenen. Bij hamertenen en wintertenen kunt u veel belang hebben bij deze teenspreider. De tenenspreider voorkomt pijn en corrigeert ook de teen. Doordat de teenspreider te gebruiken is i..
€ 19,08
Excl. BTW:€ 17,50
Model: 2026
Tubifoam is een zachte buigzame schuimstof, bedoeld om je tenen en vingers te beschermen tegen druk en wrijving. Het is geschikt voor het voorkomen en behandelen van bijvoorbeeld likdoorns, eelt of blaren.De Tubifoam is verkrijgbaar in verschillende formaten: A (Ø15), B (Ø18), C (Ø21) en D (Ø25). Te..
€ 1,09
Excl. BTW:€ 1,00
Model: 20142025
OMSCHRIJVING De viltringen zijn zelfklevend en huidvriendelijk. INDICATIES / TOEPASSING Ter ontlasting van gevoelige gewrichten  Ter ontlasting van eksterogen KLEUR: Wit VERPAKKINGSEENHEID:Klein: per 24 stuks in een zakje   Groot: per 12 stuks in een zak..
€ 3,92
Excl. BTW:€ 3,60
Merk: Foxx Sportscare Model: 2016
Foxx Blarenpleisters (4st) versnelt het herstel van de huid en verlicht de frictie bij de blaar. De blaar wordt beschermd van viezigheid en bacteriën. De Foxx Blarenpleisters zitten per 4 stuks verpakt in een doosje. ..
€ 5,40
Excl. BTW:€ 4,95
Merk: Foxx Sportscare Model: 2012
Foxx 2nd Skin is een niet steriele hydrogel met vitamine E. Foxx 2nd Skin wordt met name gebruikt voor de behandeling van blaren en schaafwonden. 2nd Skin geeft een goede bescherming bij druk en wrijving en beschermt de wond tegen vuil.De hydrogel dient bij gebruik afgedekt te worden met een fix..
€ 65,35
Excl. BTW:€ 59,95
Merk: Foxx Sportscare Model: 20121
Foxx 2nd Skin is een niet steriele hydrogel met vitamine E. Foxx 2nd Skin wordt met name gebruikt voor de behandeling van blaren en schaafwonden. 2nd Skin geeft een goede bescherming bij druk en wrijving en beschermt de wond tegen vuil.De hydrogel dient bij gebruik afgedekt te worden met een fix..
€ 51,78
Excl. BTW:€ 47,50
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 21