Menu
WINKELWAGEN

Kneuzingen

Merk: Foxx Sportscare Model: 35041
Foxx Arnica Crème is een biologische Arnica zalf met 10 procent arnicatinctuur. De Foxx Arnica Ointment is geschikt voor een natuurlijke behandeling van bloeduitstortingen, kneuzingen, verstuikingen en spit. Om pijnlijke plekken te verlichten. Foxx Arnica Zalf dient niet op beschadigde huid of wond ..
€ 9,16
Excl. BTW:€ 8,40
Model: 3645
Verbeter je Comfort en Mobiliteit met Reflex Spray 130 mlLast van een pijnlijke spier of stijve spieren na een lichamelijke inspanning? Last van gewrichtsaandoeningen (reumatische verschijnselen)? Of wil je je spieren goed opwarmen voor het sporten? Dan is Reflex Spray 130 ml het perfecte product wa..
€ 13,74
Excl. BTW:€ 12,61
Merk: Biofreeze Model: 33100
Op dit moment wordt er geen Biofreeze geproduceerd. Omdat nu nog onbekend is hoe lang dit zal gaan duren bieden we u de volgende alternatieven aan.Rowo Sportgel 1 liter met pomp.Revvi Ice Cold Fles 500 ml.De Biofreeze pomp is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. D..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Merk: Biofreeze Model: 3310
De Biofreeze Spray is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De koelspray kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de spray voor veel verlichting. Ook bij kneuzi..
€ 11,94
Excl. BTW:€ 10,95
Merk: Biofreeze Model: 3308
Biofreeze is een uitstekend product om te gebruiken bij spier- en gewrichtsblessures. De coolgel kan daarom gebruikt worden voor verzwikkingen, spierverrekkingen en bij spierpijn. Maar ook bij gewrichtsblessures aan de nek of de rug zorgt de gel voor veel verlichting. Ook bij kneuzingen en ..
€ 9,76
Excl. BTW:€ 8,95
Merk: Ice Power Model: 3313
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel 400 ml is te gebruiken voor..
€ 33,95
Excl. BTW:€ 28,06
Merk: Ice Power Model: 3312
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel Roller is te gebruiken voor..
€ 13,50
Excl. BTW:€ 11,16
Merk: Ice Power Model: 20153311
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power cold gel is te gebruiken vooraf, tij..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Merk: Ice Power Model: 3314
Een aangenaam verfrissende gel. Ter behandeling van o.a. spierpijnen, krampen, zwellingen, vermoeide en overbelaste spieren, verstuikingen, kneuzingen, reumatische pijnen, artrose, sportblessures, jeuk (insectenbeten), verkoudheid en hoofdpijn/migraine. Ice Power Cold Spray is te gebruiken vooraf, t..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Ice Power Model: 3316
Ice Power Plus Cold Gel 200ml verlicht pijn, ontsteking en zwellingen snel en effectief. Daarnaast vermindert het spanning in de spieren. Naast de vaste ingrediënten menthol en eucalyptus is er ook MSM toegevoegd. MSM is een lichaamseigen stof dat voorkomt in onze spieren, huid en beenderen. MS..
€ 20,95
Excl. BTW:€ 17,31
Model: 35221
Sportgel Ice Lavit 75 ml is onmisbaar in iedere sporttas of huishoudlade. Door zijn veelzijdigheid is Sportgel Ice Lavit in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica.Sportgel Lavit is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebr..
€ 7,97
Excl. BTW:€ 6,59
Merk: Röwo Model: 35102021
De Rowo Sportgel bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De rowo Sportgel werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. De Rowo gel ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 9,13
Merk: Röwo Model: 35101
De Rowo Sportgel Spray bevat o.a. Japanse munt olie en Arnica Montana, het bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen. De Rowo Sportgel Spray werkt ontspannend. Rowo werkt verkoelend bij kneuzingen, spier- en peesirritaties, verrekkingen, gewichtspijnen, hoofdpijn en koortslip. ..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 10,05
Merk: VSM Model: 3509
Spiroflor SRL crème is een homeopathisch geneesmiddel. Spiroflor is geschikt voor gebruik bij spierpijn en gewrichtspijn, een stijve nek of stijve rug, rugpijn of spit en pijn door kneuzing, verrekking of overbelasting van spieren...
€ 11,28
Excl. BTW:€ 10,35
Model: 3201
Hirudoid zalf/crème wordt gebruikt bij tromboflebitis (aderontsteking) en verstuikingen, kneuzingen, verdraaiingen en bloeduitstortingen. Hirudoid is dus goed inzetbaar bij diverse sportblessures. Hirudoid toont een ontstekingsremmende werking, versnelt het oplossen van oppervlakkige mikrotrombi en ..
€ 6,16
Excl. BTW:€ 5,65
Model: 3203
Mobilat wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van sportblessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen. De mobilat zalf/crème dient 1 tot 3 x daags 5-15 cm op en rond het aangedane gebied aanbrengen en licht inmasseren. De behandeling met de mobilat zalf behoeft in..
€ 7,62
Excl. BTW:€ 6,99
Merk: Chemodis Model: 3507
Traumadol is een goede verzorgende, snel in de huid trekkende arnica-creamgel. Deze gel is zeer geschikt voor de verzorging van blessures zoals blauwe plekken, gevoelige spieren, kneuzingen en verzwikkingen. De tube Traumadol heeft een inhoud van 100 ml...
€ 11,37
Excl. BTW:€ 9,40
Merk: VSM Model: 3506
VSM Arnica montana D6 tabletten is een homeopathisch geneesmiddel, dat wordt toegepast bij kneuzingen en verstuikingen en blauwe plekken ten gevolge van letsel...
€ 8,67
Excl. BTW:€ 7,95
Merk: VSM Model: 3502
Arniflor Gel VSM 75 gramArniflor Gel VSM 75 gram zorgt voor de cometische zorg van blauwe plekken en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Arniflor is al jarenlang een eerste hulpmiddel voor blauwe plekken op de huid. Arniflor Gel VSM 75 gram is niet vet, wordt makkelijk g..
€ 11,88
Excl. BTW:€ 10,90
Merk: VSM Model: 3501
Arniflor Eerste hulp zalf is een homeopatisch geneesmiddel wat gebruikt wordt bij kneuzingen, verstuikingen en blauwe plekken. Arniflor is een ondersteuning voor het herstellend vermogen van de huid. Arniflor is een plantaardig middel, maar Arniflor VSM mag alleen op een intacte huid worden gebruikt..
€ 7,96
Excl. BTW:€ 7,30
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 20