Menu
WINKELWAGEN

Sportsbalm Hot Balm

Sportsbalm Hot Balm
Sportsbalm Hot Balm
Sportsbalm Hot Balm
Sportsbalm Hot Balm
Sportsbalm Hot Balm
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Products Sold: 364
Product Views: 7653

Beschikbare opties:

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Hot Muscle Balm is een spierverwarmer die helpt bij extreem koude omstandigheden. Een keer inwrijven met Sportsbalm Hot Balm biedt een dag voldoende bescherming en verwarming. De Sportsbalm Hot Balm beschermt ook slecht doorbloeden lichaamsdelen zoals de knieën en achillespezen. Hot Balm wordt aanbevolen bij koude en natte weersomstandigheden met temperaturen onder de 5 graden.

Gebruik Hot Balm:

Beschermt de huid tegen kou en regen. Het helpt de spieren zich voor te bereiden, te beschermen en optimaal te laten functioneren tijden het sporten. Door de actieve ingrediënten heeft de Hot Muscle Balm een diepe inwerking en brengt het bloed niet naar de oppervlakte. De huid wordt dus niet rood. Door de diepe inwerking blijven de pezen en spieren continu en langdurig warm.

Het vermindert de kans op blessures bij een training of inspanning. Ook stimuleert het een doelmatig zuurstoftransport en de afvoer van afvalstoffen. Met doelmatige zuurstoftransport wordt bedoeld dat de spieren en pezen die actief bezig zijn goed doorbloed worden en dus voorbereidt worden op inspanning.

Kopen van Hot Muscle Balm:

Hot Muscle Balm is te verkrijgen in een handige verpakking van 150 ml of in een verpakking van 500 ml. Iets te warm? Een goed alternatief is dan de Medium Muscle Balm. Deze sportsbalm is ook een spierverwarmer die tevens de huid beschermt met een waterbestendig laagje dat de poriën open laat. De Sportsbalm Hot Balm wordt aangeraden bij temperaturen van 5 tot 10 graden.  

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Verbeter je Comfort en Mobiliteit met Reflex Spray 130 mlLast van een pijnlijke spier of stijve spieren na een lichamelijke inspanning? Last van gewri..
€ 13,74
Excl. BTW:€ 12,61
Zij bevorderen de doorbloeding IN de spieren en zorgen daarbij ook voor een warmtegevoel op de huid! Toco-tholin balsem Heet is uiteraard heter dan Ba..
€ 24,07
Excl. BTW:€ 19,89
ENERGIZE OILDe Sportsbalm Energize Oil is een spierverzorgende olie die de doorbloeding stimuleert. Voor het beste effect gebruik je het tijdens mil..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
MEDIUM WARMING BALM De Sportsbalm Medium Warming Balm is een spierverwarmende balsem in de Warming series. Voor het beste effect gebruik je het tij..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36