Menu
WINKELWAGEN

Paraffinekompress Klinitulle (10st.)

Paraffinekompress Klinitulle (10st.)
Paraffinekompress Klinitulle (10st.)
  • Model: 21213
Products Sold: 0
Product Views: 18
€ 7,50
Excl. BTW: € 6,20

De paraffinekompres van Klinitulle is een nonwoven zalfkompres dat geschikt is voor gebruikt bij oppervlakkige wonden zoals schaafwonden, tweedegraads brandwonden met intacte blaar of bij nagelextracties. Het gebruik van de Klinitulle vermindert de kans op verkleving van het afdekkende verband aan de wond, voorkomt uitdroging van de wond en houdt de wondranden soepel.

  • Geïmpregneerd met witte paraffine
  • Vervaardigd van zacht nonwoven materiaal
  • Moet dagelijks verwisseld worden
  •  10 x 10 centimeter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Het traditionele gaaskompres kan vanwege de snelle absorptie en de veegvastheid uitstekend dienen voor reiniging en afdekking van droge of licht vocht..
€ 0,25
Excl. BTW:€ 0,23
Een absorberend, niet klevend wondkompres wordt gebruikt voor afdekking van matig vocht afgevende wonden. Het kompres is aan één of beide zijden voorz..
€ 2,73
Excl. BTW:€ 2,50
Biogaze is handig kant-en-klaar verbandgaas dat doordrenkt is met een halfvette zalf. Na zorgvuldige ontsmetting van de beschadigde huid of wond, knip..
€ 9,69
Excl. BTW:€ 8,89
Cuticell Contact, niet verklevend siliconen wondcontactlaag met PUR toplaag; voor de behandeling van droge tot natte wonden.Ideaal voor een snell..
€ 19,40
Excl. BTW:€ 17,80
Cutinova Hydro is een hydro-selectief wondkompres met een selectief absorptievermogen en is de grote opvolger van hydrocolloïden. Het kompres is ontwo..
€ 8,10
Excl. BTW:€ 7,43
Jelonet is witte paraffine in niet-rafelend wijdmazig gaas. Werkt verzachtend en verkleeft niet aan de wond en zorgt ervoor dat het wondvocht onbelemm..
€ 6,86
Excl. BTW:€ 6,29
Leukomed wondpleisters zijn gemaakt op basis van het zachte en soepele nonwoven van Fixomull stretch. Het sterk absorberende wondkussen verkleeft..
€ 0,43
Excl. BTW:€ 0,39
Lomatuell H wordt voornamelijk als beschermende bedekking gebruikt bij oppervlakkige wonden, bij schaaf- en snijwonden, verbrandingen, bij bestralings..
€ 6,10
Excl. BTW:€ 5,60
Nonwoven kompres met aan de wondzijde een aluminiumlaagje, hierdoor kleeft het kompres niet aan de wond. Door de poreuze structuur kan wondsecretie wo..
€ 4,63
Excl. BTW:€ 4,25
Een absorberend, niet klevend wondkompres wordt gebruikt voor afdekking van matig vocht afgevende wonden. Het kompres is aan één of beide zijden voorz..
€ 2,73
Excl. BTW:€ 2,50