Menu
WINKELWAGEN

Oppervlaktereiniging

Het is van groot belang dat alle ruimtes en apparaten in uw praktijk netjes en schoon zijn. Met onze materialen voor oppervlaktereiniging kunt u dit gemakkelijk voor elkaar krijgen en houden.

Oppervlaktereiniging

In een medische ruimte is een goede hygiëne van groot belang. Niet alleen de behandelkamer en de oefenruimte wordt door patiënten regelmatig bezocht maar ook de overige ruimtes dienen netjes te zijn. Een goede en regelmatige oppervlaktereiniging met bijvoorbeeld Dettol is hierbij zeker aan te raden.

Oppervlaktereiniging apparaten

De behandelbanken en de apparaten in de oefenruimte worden erg intensief gebruikt. Vele verschillende personen maken gebruik van deze ruimtes en apparaten. Hierdoor is het goed om regelmatig en intensief alles schoon en netjes te houden. Met behulp van Praktisept kun je snel tussendoor even de aparaten en massagebanken van een oppervlaktereiniging voorzien zodat alles er weer netjes en fris uitziet voor de volgende patiënt.  

Model: 20143908
Dettol heeft een snelle en aanhoudende bacteriendodende werking ten opzichte van een groot aantal pathogene micro-organismen, zowel gram-positieve als gram-negatieve bacterien, gisten en schimmels. Dettol behoudt de werkzaamheid in aanwezigheid van organisch materiaal of zeepresten. Dettol, in de aa..
€ 3,98
Excl. BTW:€ 3,65
Model: 39451
Een uitstekend reinigingsmiddel voor de dagelijkse hygiëne in uw praktijk. Praktisept heeft een goede ontvettende werking en een anti-statisch effect. Ideaal voor het tussentijds reinigen van uw behandeltafel...
€ 51,12
Excl. BTW:€ 42,25
Brand: Chemodis Model: 3945
Een uitstekend reinigingsmiddel voor de dagelijkse hygiëne in uw praktijk. Praktisept heeft een goede ontvettende werking en een anti-statisch effect. Ideaal voor het tussentijds reinigen van uw behandeltafel...
€ 7,74
Excl. BTW:€ 6,40
Model: 4839
De Sprayflacon is ideaal voor het reinigen van het huidoppervlak. De handige spraykop zorgt ervoor dat de inhoud van de sprayflacon, bijvoorbeeld Alcohol, gemakkelijk en snel aangebracht kan worden op de juiste plek.De sprayflacon heeft een inhoud van 250ml. (product wordt geleverd zonder i..
€ 4,24
Excl. BTW:€ 3,50
Brand: Tork Model: 48176
Tork Facial Tissues zijn zeer zachte gezichtsreinigingsdoekjes in een kartonnen dispenserdoos...
€ 2,36
Excl. BTW:€ 1,95
Weergeven 1 t/m 0 van in totaal 5