Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Neustampon en Bloedstelpende middelen

Neustampon en Bloedstelpende middelen

Voor het stoppen van een bloedneus of een kleine (schaaf) wond heeft Fysiomaterialen.nl een neustampon en bloedstelpende middelen in het assortiment.

Neustampon

In de geneeskunde betekent tamponneren het opvullen van een al dan niet natuurlijke lichaamsholte. Door het opvullen van een neusholte door middel van het aanbrengen van een neustampon wordt getracht een bloeding te stelpen. Door de vorming van stolsel heeft het lichaam het vermogen bloedingen te stelpen. Dit proces kan worden versneld door de wond af te drukken. Dit afdrukken in een neusholte kan gebeuren door gebruik te maken van een neustampon.

Neustampon gebruiken

Iedere sportverzorger krijgt vroeg of laat te maken met een bloedneus. Op dat soort momenten is het gebruik van een neustampon een absolute must. Met behulp van een neustampon kun je op een snelle en efficiënte manier de bloeding stoppen en kan de sporter weer snel verder. We hebben in ons assortiment de Meuller neustampon. Deze zitten met 50st verpakt en bevatten geen bloedstelpend middel.

Klinispon neustampon

De neustampon van Klinispon (Nose Plug) zit met 2 stuks in een verpakking. Deze neustampon is geïmpregneerd met m-doc (bloedstelpend middel) en hierdoor wordt de bloeding snel gestopt. Met behulp van deze neustampon kun je heel snel een bloedneus stoppen.

Onze Heltiq bloedstop spray bevat het zelfde bloedstelpend middel en is hierdoor uitermate geschikt voor het behandelen van een snijwond, schaafwond of schram. Ook voor ondiepere wonden die hevig bloeden kan dit een zeer effectief middel zijn

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
HeltiQ BloedStop Spray is geschikt voor de behandeling van snij- en schaafwonden. De spray bevat een..
€ 7,29
Excl. BTW: € 6,69
Het kan wel eens voorkomen dat u tijdens het werk of tijdens het sporten een bloedneus krijgt. Een b..
€ 5,40
Excl. BTW: € 4,95
Back to Top
Loading...