Menu
WINKELWAGEN

MSD Fitness Bar

MSD Fitness Bar
MSD Fitness Bar
  • Model: 580491
Products Sold: 0
Product Views: 116
€ 14,90
Excl. BTW: € 12,31

Beschikbare opties:

De Fitness bar van MSD-bands is een handig en multifunctioneel hulpmiddel bij revalidatie, fitness en fysiotherapie. Met  behulp van de Fitness bar kunnen schouders, armen, polsen en handen uitstekend worden vesterkt. Dit hulpmiddel is verkrijgbaar is verkrijgbaar in verschillende sterktes; Geel (zeer licht), Rood (licht), Groen (medium), Blauw (zwaar) en Zwart (zeer zwaar). Deze hebben allen een diameter van 4,5 cm en een lengte van 31 cm. 

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Deze Cando Digi-Extend wordt vaak gebruikt om de kracht, bewegelijkheid en flexibiliteit van de vingers te verbeteren. Deze vingertrainer wordt veelvu..
€ 24,99
Excl. BTW:€ 20,65
Door te trainen met een egelbal of massagebal kunt u uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren in uw vingers, handen en o..
€ 2,18
Excl. BTW:€ 1,80
Het Power Web is het nieuwe, ideale oefenmateriaal voor de handen, vingers en polsen. Het is uitermate geschikt om de flexibiliteit en kracht te train..
€ 34,49
Excl. BTW:€ 28,50
De MSD Squeeze Egg heeft een ergonomisch doordachte vorm, zeer doeltreffend voor revalidatieoefeningen en versteviging van verzwakte of beschadigde vi..
€ 8,77
Excl. BTW:€ 7,25
Theraflex is geschikt voor de revalidatie en de krachttraining van vingers en handen. Theraflex is een kneedmassa, die niet -toxisch, schoon, nie..
€ 6,64
Excl. BTW:€ 5,49
Met de verstelbare handknijper wordt niet alleen het krachtvermogen in de spieren in de arm en hand getraind, maar ook het uithoudingsvermogen van de ..
€ 10,83
Excl. BTW:€ 8,95
De Flex-ion vingertrainer is een geschikt hulpmiddel bij het herstellen van een hand-of vingerblessure. Ook worden de vingertrainers gebruikt om de sp..
€ 18,14
Excl. BTW:€ 14,99