Menu
WINKELWAGEN

Mondkapje F9

Mondkapje F9
Mondkapje F9
Mondkapje F9
Mondkapje F9
Mondkapje F9
€ 2,36
Excl. BTW: € 1,95
  • Model: 56312
Products Sold: 1541
Product Views: 5363
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Op de webshop van Fysiomaterialen.nl kunt u beschermende kleding, waaronder mondkapjes kopen. U kunt uiteraard vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie!

Mondkapjes kopen

Onze leverancier pretendeert geen geclassificeerd mondmasker te produceren, maar wil met de bestaande kennis en beschikbare materialen een alternatief bieden. Er is bij de productie gebruik gemaakt van een F9 filtermedium. Het mondmasker kan door middel van elastieken achter het hoofd worden vastgeknoopt naar eigen wens. 

Mondmasker

Wilt u mondkapjes kopen? Dan bent u bij Fysiomaterialen.nl aan het juiste adres. Het mondkapje heeft geen officieel keurmerk, maar is wel getest door de Universiteit van Antwerpen. Hun bevindingen zijn dat de kwaliteitseisen van het mondmasker minimaal gelijkwaardig zijn (zelfs beter) aan het FFP2 en FFP3 mondkapje dat wordt voorgeschreven. Meer informatie over de testresultaten vind u hier. Let op: dit is geen EN419 test.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Een uitstekend reinigingsmiddel voor de dagelijkse hygiëne in uw praktijk. Praktisept heeft een goede ontvettende werking en een anti-statisch effect...
€ 8,46
Excl. BTW:€ 6,99
Vanwege kruisbesmetting (crosscontaminatie) is het van essentieel belang om zowel de medisch specialist als de patiënt te beschermen met medische hand..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Onze Latex Handschoenen zijn licht gepoederd en zitten per 100 stuks (50 paar) in een doos. De Latex Handschoenen in ons assortiment voldoen aan de EN..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
De nieuwste ontwikkeling in onderzoekhandschoenen zijn de Nitril Handschoenen van Klinion Protection. Deze Nitril Handschoenen combiner..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
De non-woven haarnetjes zijn voorzien van een elastieken rand voor de totale haarbedekking. De wegwerp haarnetjes zijn ook uitermate geschikt als go..
€ 13,25
Excl. BTW:€ 10,95
Mondkapjes per stuk verkrijgbaar! Medische variant met IIR keurmerk.Het mondmasker is 3-laags en hypo-allergeen. Ze zijn anti-bacterieel en CE-gecerti..
€ 3,94
Excl. BTW:€ 3,26
Zwarte (niet-medische) mondkapjes per stuk verkrijgbaar! Het mondmasker is 3-laags en voorzien van elastieken waarmee het Mondkapje Disposable Zw..
€ 0,24
Excl. BTW:€ 0,20