Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Mitella

Mitella

Bijna iedereen kent het woord mitella. Vrijwel iedereen kent de betekenis van het woord en vrijwel iedereen heeft er zelf wel eens een nodig gehad.

Mitella

Een mitella wordt gemaakt van een driekanten (driehoekige) doek. Bij letsels aan de hand en/of onderarm wordt gebruik gemaakt van een mitella. Door het gebruik hiervan geef je dit lichaamsdeel de rust die het nodig heeft om te herstellen. Mocht er geen driekanten doek in de buurt zijn, kun je uiteraard gebruik maken van een jas, trui of shirt om provisorisch de arm te ondersteunen.  

Mitella katoen

De mitella die wij in ons assortiment hebben, is gemaakt van katoen of vliesstof. Aangezien de mitella vaak maar voor eenmalig gebruik is, wordt meestal gekozen voor de vliesstof versie. Dit om de simpele reden dat deze goedkoper is. De katoenen versie is iets duurder maar daarentegen wel iets handiger in het gebruik omdat katoen wat beter vouwbaar is dan vliesstof. Vooral voor mensen die niet zo bedreven zijn in het aanleggen van een mitella kan dit een reden zijn om toch een katoenen exemplaar aan te schaffen.

Comfortabele Mitella

Mocht je voor langere tijd ondersteuning van arm of schouder nodig hebben, kun je uiteraard ook bij Fysiomaterialen.nl terecht voor een wat comfortabelere mitella. Wij hebben als alternatief voor de katoenen of vliesstof mitella de Actimove mitella comfort of de Collar ‘n’cuff in ons assortiment. Alles direct uit voorraad leverbaar dus snel in huis. Mocht het echt spoed zijn, kunt u natuurlijk ook langs komen om het op te halen.  

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Actimove Mitella bied ondersteuning en immobilisatie van de schouder. Dit kan bijvoorbeeld na een..
€ 13,03
Excl. BTW: € 11,95
Actimove Sling Comfort: De Actimove Sling Comfort bied hulp om de arm in de gewenste positie te i..
€ 10,36
Excl. BTW: € 9,50
De Collar 'n Cuff kan op verschillende manieren gebruikt worden als een sling of een brace, bv. om d..
€ 35,43
Excl. BTW: € 32,50
De klinigrip mitella katoen is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is verva..
€ 1,42
Excl. BTW: € 1,30
De mitella vliesstof is een driekanten doek ter immobilisatie van de arm. De mitella is vervaardigd ..
€ 0,75
Excl. BTW: € 0,69
Back to Top
Loading...