Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Categorieën

Medische handschoenen

Medische handschoenen

Medische handschoenen worden voor vele toepassingen gebruikt. Uiteraard worden ze gebruikt in de medische wereld maar bijvoorbeeld ook bij werkzaamheden in en om het huis.

Medische handschoenen

Fysiomaterialen.nl heeft verschillende medische handschoenen in het assortiment. Van de bekende latex handschoenen tot de veel stevigere nitril variant. Deze laatste medische handschoen wordt veel toegepast bij Dry-Needling wat tegenwoordig erg populair is in de fysiotherapie en sportverzorging.

Medische handschoenen latex

De bekendste medische handschoenen zijn de latex handschoenen. Deze soort is standaard (licht) gepoederd. Dit poeder wordt tijdens het productieproces van de latex medische handschoen toegevoegd ter bevordering van het makkelijk aantrekken. Het nadeel van dit poeder (maiszetmeel) is dat het regelmatig allergische reacties geeft bij gebruikers van deze  medische handschoenen.

Poedervrije medische handschoenen

Als er allergische reacties zijn, hebben we uiteraard ook poedervrije medische handschoenen. De latex variant zonder poeder  is echter een stuk duurder omdat tijdens het productieproces de handschoenen gewassen dienen te worden om het poeder te verwijderen. Onze poedervrije vinyl medische handschoenen zijn daarom voor veel gebruikers een goed en goedkoop alternatief. Mocht u toch de latex poedervrije medische handschoenen willen hebben, bel of mail ons voor de mogelijkheden en prijzen. Ook de nitril handschoenen zijn overigens poedervrij.  

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Onze Latex Handschoenen zijn licht gepoederd en zitten per 100 stuks (50 paar) in een doos. De Latex..
€ 8,41
Excl. BTW: € 6,95
De nieuwste ontwikkeling in onderzoekhandschoenen zijn de Nitril Handschoenen van Klinion ..
€ 17,61
Excl. BTW: € 14,55
Omwille van de hygiëne en ter voorkoming van besmetting is het mogelijk om bij het inbrengen van zet..
€ 4,13
Excl. BTW: € 3,41
Vanwege kruisbesmetting (crosscontaminatie) is het van essentieel belang om zowel de medisch special..
€ 8,41
Excl. BTW: € 6,95
Back to Top
Loading...