Menu
WINKELWAGEN

Leukotape P 3,8cm

Leukotape P 3,8cm
Leukotape P 3,8cm
Leukotape P 3,8cm
Leukotape P 3,8cm
Leukotape P 3,8cm
€ 14,66
Excl. BTW: € 13,45
Products Sold: 200
Product Views: 8486
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Leukotape P is een starre, huidkleurige tape met een uitermate grote kleefkracht. Leukotape P hecht onmiddellijk en is zeer duurzaam. Door de grote kleefkracht wordt geadviseerd de sporttape te gebruiken in combinatie met Fixomull stretch als onderlaag. Daardoor wordt de huid gespaard zonder dat de stabiliteit wordt verminderd. Leukotape P is zeer trekvast en in combinatie met de sterke kleefkracht is de huidkleurige tape zeer geschikt voor toepassing gesteund conform de Mc Connell Methode; een tapemethode die met name geschikt is voor de patella/knieschijf. Een rol Leukotape P heeft een breedte van 3,8cm en er zit 13,7mtr op één rol. Mocht u zowel Leukotape P als Fixomull stretch willen aanschaffen, bekijk dan het Leukotape-P Combipack.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Fixomull stretch zorgt voor een volledige verbandfixatie aan gewrichten, bewegende en gewelfde lichaamsdelen. Fixomull stretch is een niet geweve..
€ 11,98
Excl. BTW:€ 10,99
Het alternatief: Révvi Sporttape 4 cm.De tape van Secutex is een starre, katoenen sporttape met een sterke lijmlaag. De Secutex tape is geschikt voor ..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Het gebruik van tape voor speciale toepassingen zoals de McConnell tape techniek vraagt om een sterke, starre tape met een extreme kleefkracht. Leukot..
€ 21,05
Excl. BTW:€ 19,31