Menu
WINKELWAGEN

Leukotape Classic 2 cm x 10 meter

Leukotape Classic 2 cm x 10 meter
Leukotape Classic 2 cm x 10 meter
€ 4,99
Excl. BTW: € 4,58
Normaal € 4,99
Vanaf 12€ 4,69
Products Sold: 301
Product Views: 5964
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf € 95,00
24/7 bereikbaar voor het beste advies en de beste service

Voor het aanleggen van functionele bandages is, naast een grote vaardigheid, goed materiaal een vereiste. De traditionele tape Leukotape classic is een niet-rekbare, zeer sterk klevende tape die in alle opzichten voldoet aan de gestelde eisen.

Eigenschappen en Functies
Leukotape classic is gemaakt van rekvrij, wit katoenweefsel. De tape heeft een grote kleef- en trekkracht. De zinkoxide-rubber kleefmassa zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventuele huidbeschermende onderlaag. Ook onder zware belasting blijft de tape goed zitten. De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief. De buitenzijde van het dragermateriaal is geïmpregneerd en waterafstotend. De kunststofkern van Leukotape classic heeft afgeronde kanten, zodat deze bij afrollen niet in de huid snijden. Leukotape classic is, mede dankzij de lichtgekartelde rand, eenvoudig in de lengte of in de breedte met de hand scheurbaar, hetgeen het gebruik van een schaar overbodig maakt. Deze scheurbaarheid beïnvloedt de trekkracht van het dragermateriaal niet, zodat met Leukotape classic grote krachten kunnen worden opgevangen. Dankzij een geavanceerde productiemethode hecht Leukotape classic uitstekend op zichzelf, terwijl de gehele rol toch moeiteloos afrolbaar is. Bovendien is Leukotape classic maar liefst 5 jaar houdbaar.

Toepassingen
- als functioneel immobilisatieverband bijvoorbeeld na distorsies, contusies en luxaties.
- als sporttape voor het preventief tapen van gewrichten, banden en spieren.

Leukotape Classic 2 cm x 10 meter wordt voornamelijk gebruikt bij het tapen van vingers.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Strappal tape is een hypo-allergene sporttape. Dat houdt in dat er weinig tot geen kans is op een allergische reactie. Daarnaast is Strappal tape een ..
€ 3,29
Excl. BTW:€ 3,02
De Cramer Tape Remover 473 ml deactiveert de lijmlaag , waardoor het verwijderen van tape eenvoudiger gaat. De Cramer Tape Remover 473 ml is..
€ 30,19
Excl. BTW:€ 24,95
De Joint 8 vingerspalk is het ideale hulpmiddel om de kleine gewrichten van de vingers te stabiliseren of immobiliseren. De Joint 8 vingerspalk is ont..
€ 14,86
Excl. BTW:€ 13,63